Şimdi Ara

10.sınıfım tavsiye lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 da ortalamam 66 ydı bu yıl ilk dönem 75 geldi 9 dan sadece matematiğim cpk sağlam 10.sınıftada aynı şekil matematiği kastım şuana kadar bütün mat konularımızı bitirdim soru kaçırmıyorum ama diger derslerim 9 dan vasat ve 10 dada sayısal hariç digerlerini bilmiyorum tıp ıstiyorum tavsiye verir misiniz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: canatis

9 da ortalamam 66 ydı bu yıl ilk dönem 75 geldi 9 dan sadece matematiğim cpk sağlam 10.sınıftada aynı şekil matematiği kastım şuana kadar bütün mat konularımızı bitirdim soru kaçırmıyorum ama diger derslerim 9 dan vasat ve 10 dada sayısal hariç digerlerini bilmiyorum tıp ıstiyorum tavsiye verir misiniz lütfen

sen=ben kardes aynı durumdayız :)
  • 1O. Sınıf adam akıllı bitir. En az 2 kaynak. Yazında ygs matematik - geometri bitirmeye bak

• quote:

9 da ortalamam 66 ydı bu yıl ilk dönem 75 geldi 9 dan sadece matematiğim cpk sağlam 10.sınıftada aynı şekil matematiği kastım şuana kadar bütün mat konularımızı bitirdim soru kaçırmıyorum ama diger derslerim 9 dan vasat ve 10 dada sayısal hariç digerlerini bilmiyorum tıp ıstiyorum tavsiye verir misiniz lütfen

Dostum bende 10.sınıfım TM yim 9 ve 10 da ortalamam 96 küsürdü dönem birincisiyim iki senedir,bu işin püf noktası konuları senesinde bitir benim 9.sınıf sınıfta fizikten birkaç konu hariç eksiğim yok bu senede eksiksiz kapatacagım yazında ygs mat geo kasmayı düsünüyorum
  • benım ygs mat geo tamam zaten yanlıs yapmıyorum denecek kadar iyi de diğerlerinden şüpheliyim
    meslek lisesi misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canatis -- 4 Şubat 2015; 1:39:59 >
  • quote:

benım ygs mat geo tamam zaten yanlıs yapmıyorum denecek kadar iyi de diğerlerinden şüpheliyim
    meslek lisesi misiniz?

Sosyal Bilimler Lisesindeyim TM'yim hedef Ankara Hukuk,mat ve geo çok iyiyse biyoloji ve fizik çalış zaten ygs kimya çok kolay tıp isteyen adam full çeker kimyadan
    yazında türkçeden dil bilgisini bitirmeye bak birazda coğrafya kasarsın
  • Belgesel izle ve bilim adamlarının, filozofların vb hayatlarını araştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım. Mat 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9.sınıf ve 10.sınıf fizik kimya biyoloji matematik konularını bir kağıda yazdım konulara calıştıkça işaret koyacağım yaz tatilinde. Bence sen de böyle yap. Matematiğin iyiymis zaten, fizik için seçkin egitim teknikleri konu ozetli soru bankasi var çok güzel ve kaliteli, kimya icin palme konu anlatımlı güzel bir kitap para verip almak istemezsen pdf'leri var internette, guvenderin yaprak testini aldım o da gayet güzel soru bankası alıp bitiremeyeceğim icin yaprak testini tercih ettim, biyoloji için FDD konu anlatımlı aldım güzel bir kitap anlatımı iyi, palme soru bankası aldım testlerden önce konu özetleri var maddeler halinde ve mini sınavlar var testleri de çok iyi

• Ne kadar çok soru kaçırmayan varmış.

• Yetişmez. Mezuna kal bence.

• mezuna kalmam ya daha 2 yıl var önümde türkceyi biliyorum az çok sbsde full dü türkçem
    mat geo iyi çünkü ilkokulda olimpiyatlara hazırlamıştı bizim hocamız bazı kişileri şimdide kendim elimden geldiğince mat olimpiyatları için bireysel calısıyorum ondan bu ygs nin soruları basit geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canatis -- 4 Şubat 2015; 20:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dzn

9.sınıf ve 10.sınıf fizik kimya biyoloji matematik konularını bir kağıda yazdım konulara calıştıkça işaret koyacağım yaz tatilinde. Bence sen de böyle yap. Matematiğin iyiymis zaten, fizik için seçkin egitim teknikleri konu ozetli soru bankasi var çok güzel ve kaliteli, kimya icin palme konu anlatımlı güzel bir kitap para verip almak istemezsen pdf'leri var internette, guvenderin yaprak testini aldım o da gayet güzel soru bankası alıp bitiremeyeceğim icin yaprak testini tercih ettim, biyoloji için FDD konu anlatımlı aldım güzel bir kitap anlatımı iyi, palme soru bankası aldım testlerden önce konu özetleri var maddeler halinde ve mini sınavlar var testleri de çok iyi

tavsiyeleriniz için saolun

• Anadolu lisesisinde mi okuyorsun

• aynen oyp 455 di
  • Hangi kaynaklar var sayısal derslerde

• pm e gel atıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

Belgesel izle ve bilim adamlarının, filozofların vb hayatlarını araştır

Katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.