Şimdi Ara

10. sınıf YGS kitap önerisi(SAYISAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 10. sınıfım ve pazartesi günü YGS çalışmaya başlayacagım inşallah. Elimde fem matematik 1-2-3. kitaplar var ve türkçeden de Özgül yayınları son 47 yılın ygs soruları adlı bir kitap var. Bunları çözerek başlaycagım fakat bana Fizik-Kimya ve Biyoloji kitabı da lazım. Yeni başladıgım için fazla zor olmayacak bir seviyede kaliteli kitap önerileriniz var mı ? 10. sınıf degil YGS konularının tamamını içeren bir kitap olacak. konu anlatım+test olursa daha iyi olur. Teşekkürler

• 10.sınıfta ygs ye başlama zaten konuların bi kısmını bu sene öğreneceksin okul derslerine çalış yazın başlarsın ygs ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem 10 hem de ygsyi birlikte yürütecegim hocam. 10. sınıfta zor bir şey yok zaten. YGS çalışırsam 10 sınıfı da daha az çalışarak yapabilecegimi düşünüyorum
  • Kesinlikle almalısın diyebileceğim kitapları yazıyorum.

Biyoloji Palme ygs/lys KONU ANLATIMLI (konular a-b şeklinde ayrı, iki kitabı da al)

Kimya Palme SORU BANKASI bunu da kesinlikle alöanı öneririm.

Fizik için bence fasikül şeklinde git ve sadece 10. Sınıf çalış ama KONULARI ÖZÜMSE!!!

Matematik için bence simetriler yeterli daha 10. Sınıftasın. Acele etme

Kitaptan ziyade şu çok önemli bence: DAHA 10. SINIFSIN. OTURUP SAATLERCE ÇALIŞMA. AMA ÇALIŞTIĞIN KONUYU TAM ANLAMIYLA KAVRA. ÇOK UZUN BİR AZAMAN VAR ÖNÜNDE. BAŞARILAR

• O zaman 9.sınıf konularını tekrar etsen daha iyi olur bilfen,fen bilimleri veya karekök alabilirsin

• Lys çalış

• yemin ederim imrendim be , ben 10.sınıftayken ygsden haberim yoktu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke ben de 10.sınıfta başlasaydım diyorum kendime.Çok iyi bir karar almışsın nasıl bir lisede okuyorsun?

• Gereksiz yere kendini yoruyorsun bu sana yarardan çok zarar sağlar.ygs lys üç sene boyunca çalışılabilecek bir sınav değil.sonra 11 12'ye geçtiğinde tekrara yeni başlayan adam sana fark attığında nerede hata yaptım ben diye yakınmaya başlarsın.Ben 10.sınıfta senin gibi ygs bilincinde olmama rağmen başlamadım.10. Sınıf yazı makuldur.Üç ayda en azından 2 sayısal dersi sığdırabilirsin,sonra 11'de göreceğin trogonometriyi üstten alabilirsin.11'de de ygs ve lys beraber götürürsün.Zira ikisini beraber götürürsen bir yerde takıldığında diğeri yolunu aydınlatır.Tabi ki de seçim senin.Başarılar.

• organizatsya kullanıcısına yanıt
    Anadolu lisesinde okuyorum hocam.

• 11mf kullanıcısına yanıt
    Hocam bu isler neden hep oyle oluyor? Dediginiz gibi buyuk ihtimal 11. sinifta ygs'ye baslayan adam ya beni gececek ya da notlarimiz ayni olacak fakat ben 10. sinifta baslamisim. Bu olay insanin moralini fena derecede bozuyor. Ben yine de hafiften ygs'ye basliyim diyorum. Seneye sayisal secince tum agirligimi rahat rahat sayisal derslere verebilirim. arada da ygs soru bankasi cozerim dusuncem bu insallah hayirli olur.

• nicksizayı kullanıcısına yanıt
    10. sinifim lys konulari alana yonelik degil mi ? Ben daha sayisal secmedim.

• cielsoleil C kullanıcısına yanıt
    9. sinif guvender soru bankasi var elimde ve gecen seneden kalan sayisal dersler, edebiyat ve dil anlatim fem konu anlatim kitaplarim var. Her gun azar azar 9. sinif konu tekrari yapip birkac test cozmeyi dusunuyorum. zaten ygs calisacagim icin zorlanmam diye dusunuyorum. gecen sene de duzenli bir sekilde calismisdim zaten.

• 10.sınıfta ygs mi çalışılır lys kasacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.