Şimdi Ara

10. sınıf, sınıfta kalma ? önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. sınıfa gidiyorum. Anadolu lisesindeyim. Hiç ders çalışmadığım için notlarım kötü. 7 tane zayıfım var. Hepsi 32-40 arasında. Düzeltmeye çalışıyorum ama hepsini düzeltebilir miyim bilmiyorum. Hepsini 2 getirsem geçerim diye düşünüyorum ama korkuyorum işte 2 gelebilecek mi diye. Şimdi sorularım şunlar kaç zayıfla geçebilirim ? En çok kaç sorumluluk sınavına girebilirim ? Dil ve Anlatım dersim 1 olursa geçebilir miyim ?

• Önce modemi babana ver.Sonra git ders çalış . Hepsini 2 yap ve yazın tadını çıkar.
  • Benımde 9. sınıfta 7 tane zayıfım vardı yazın hepsını verdım
    Edit:Yazımın içine edildi bu sene zayıf yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield1 -- 1 Mayıs 2012; 13:15:47 >
  • peki dva 1 olursa ne yapacağız ? kalıyor muyum direk ?
  • Ben 9. sınıfta kaldım. Pişman değilim geç olmadan sen de kal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigCrunch

Ben 9. sınıfta kaldım. Pişman değilim geç olmadan sen de kal.

kalırsam gitmem okula.
  • Senin işin çok zor, anadolu olduğun için 3 mü 3.5 mu bilmiyorum bu ortalamayı tutturmalısın. Daha kolayı ise şu, yıl sonunda 2 tane zayıf bırak, direk geçersin. Bende de 7 zayıf var, düz lise olduğum için 2.5 ortalama olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk olarak Haziran'da ortalama yükseltme sınavları var.En fazla 4 dersten girebilirsin.Sonra Eylül'de 2.ortalama yükseltme sınavları olur.Yine en fazla 4 dersten girebilirsin.Bu sınavlar sonucunda veremediğin dersler varsa sorumlu olarak geçersin.Ama en fazla 3 dersten sorumlu olarak geçebilirsin.Yani Haziran ve Eylül'de ki sınavlar sonucunda zayıf olan ders sayısı 4 ve üstü ise kalırsın.Ayrıca Dil ve Anlatım baraj derstir.Zayıf gelirse,sınavlara gireceksin yine yazın.
    Yanlış bilmiyorsam bu şekilde olmalı..
  • Dil anlatım zayıfsa direk kalırsın dostum.
  • gireceğim tüm yazılılardan 60 almam gerek. hiç bir öğretmende de acıma duygusu yok ki 40ta kalırsam 45 yapmazlar.

düzenleme: bırakın 40ı 44ü bile geçirmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 1 Mayıs 2012; 13:41:07 >
  • bende bu sene Lise 4 2.dönem devamsızlıktan kaldım hiç zayıf dersim olmadı lisede okumaktan soğuttular adamı.
  • beyler ingilizceden 60 almam gerek.
    5 puan listening, 10 puan reading, 15 puan writing, geriye kalan 70 puan grammar. yazılıya 2 veya 3 hafta var. grammar bölümlerine nasıl çalışmalıyım ? oturup ezberleyeyim mi ?
  • Kardeşim en çok (haftada kaç ders) gördüğün dersleri yüksek tutmaya çalış.. diğerlerini kurtarabildiğin kadar kurtar ki kredi gelsin böylece ortalaman artmış olur ortalama ile geçme şansın olur
  • sadece gramer e çalış .git hepsini ezberle .geçersin.diğerlerinide atarsın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.