Şimdi Ara

10.Sınıf Kaynak Kitap Önerisi/Çalışma Alışkanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.sınıfım çalışmaya başlayamıyorum sürekli bir erteleme duygusu var içimde ele birde mola verirsem iyice kopuyor nasıl ders çalışma devamlılığını sağlayabilirim.

Bir de 10.sınıf için kaynak kitap önerisi istiyorum bizim okulda kullandıklarımız hariç onlar zaten mevcut.

Çapa Anadolu Öğretmen Lisesinde okuyorum.

Matematik--->Eski basım zambak
    Fizik---->Esen
    Kimya---->Eksen
    Geometri---->Esen-Birey B
    Biyoloji---->Sadece okul ders kitabı
    Evet bunlar hariç kaynak önerisi istiyorum.
    Fem dershanesine gittiğim için Femin kaynakları mevcut.
    Ders çalışma alışkanlığı kazanmak istiyorum bu geceden itibaren başlayacağım bakalım

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 20 Ekim 2012; 18:18:21 >

• Kimya için Palme öneririm. Fakat elinde çok fazla kitap var zaten. Gereksiz kalabalık yaratırsın biraz daha kitap alırsan her dersten en fazla 2 tane soru bankası olmalı bence. Eğitim derslerine dikkat derim muhtemelen sizin okulda da ağır bir şekilde işleniyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 20 Ekim 2012; 13:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Kimya için Palme öneririm. Fakat elinde çok fazla kitap var zaten. Gereksiz kalabalık yaratırsın biraz daha kitap alırsan her dersten en fazla 2 tane soru bankası olmalı bence. Eğitim derslerine dikkat derim muhtemelen sizin okulda da ağır bir şekilde işleniyordur.

Egitim derslerini dinlemiyorum acikcasi zaten dinledigim tek ders matematik digerlerini okuyup hallediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Esen soru bankan varsa fizik icin yanina palme soru bankasini ekle . Biyoloji icin palme soru bankasi . Kimya icin esen konu ozetli yeterlidir. Matematik icin biz gecen sene eksen ve yontem lys cozuyoduk okulca matematik icin oneri yapamiycam ama . Bende aolliyim ihmal etme ogretmenlik derslerini muhtemelen ogretmenlik dersine giris ve egitim psikolojisi goruyosun omg zaten cok birsey katmazda egitim psikolojisi hayatina birseyler katar yani ayrica 4 kredi az degil

• ben çapa aölde 10.sınıfım matematikten birey b al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepingdeath_97

ben çapa aölde 10.sınıfım matematikten birey b al bence

Capa aolde 10.sinif +metalci Mustafa sen misin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.