Arkadaşlar 9. sınıfım biraz boş geçti fikirlerim ve hedeflerim değişti, ders çalışmaya karşı bakışım ilerde ne yapmak istediğim hepsi şekillenmeye başladı ve bu yaz sınavlara çalışmaya başladım şuan yaklaşık okulun açılmasına 1 ay kaldı. Düzenli, disiplinli bir şekilde günde 5 saatin altına düşmeden verimli çalışıyorum. Bu hafta hızlı okuma kursu almayı düşünüyorum. Hedefim ODTÜ Bilgisayar Müh. olursa Koç veya Bilkent. 10. sınıf boyunca 9. sınıfı tekrar ederek ilerlemeyi düşünüyorum. Bu arada orta seviye bir Anadolu Lisesinde okuyorum. 11. sınıfta büyük ihtimalle okul+etüt olacak. Derece yapan arkadaşlar varsa tavsiyelerini alabilirim. Şimdiden sizlere teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar. |
10. Sınıf İçin Derece Tavsiyesi

-
-
Ceng istiyormuşsun ufaktan yazılım kurslarına başlayabilirsin ingilizce çalış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geridekaldılar -- 5 Ağustos 2021; 20:38:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kankalar yok sıkılmıyorum zevk alıyorum ders çalışmaktan dediğim gibi fikirlerim ve hayata bakış açım çok değişti. yazılım ile zaman kaybetmek istemiyorum zaten kazanırsam 0'dan öğretilecek. İngilizceye gelirsek boş vakitlerimde geliştirmeye çalışıyorum teşekkürler.
-
Düzenli çalış haftada 5 gün pazartesi-cuma, cumartesi tekrar günü olsun pazar da yat. Yazılım öğrenmeye başlayabilirsin geridekaldılar nickli hocamın dediği gibi, insanın ilgilendiği bir hobisi olması güzel bir şey. Aşırı çalışma ama nasıl olsa yarın çalışırım diye asla yatma. Öyle dersen kendini hemencik aytnin son 15 dakikasında bulacaksın, kendimden biliyorum. Bol şans
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılımı üni için değil de hobi olarak, keyif için tutku için yapabilirsin
Kimsenin dediği %100 doğru değil, kendini en iyi sen tanırsın, hazır programla dershane programıyla vs çalışıp da derece yapan birini tanımıyorum. Bu sınavı kazanmak için kendini tanımak çok önemli. Ben okuyarak mı videoyla mı özet çıkararak mı daha iyi öğreniyorum, tek oturuşta 45 dakika mı 90 dakika mı çalışmalıyım, hangi dersten kaç soru çözmeliyim bunlar cevaplarını sadece senin bilebileceğin sorular, ve bunların cevaplarını bulunca sınavın %50sini kazanmış olacaksın.
Boşver odtüyü bilkenti falan eşit ağırlık çalış 11 den beri. sabancı git ordan pc mühendisliği
doğru kanka kendimi birazda olsa tanımaya başladım yavaş yavaş daha iyi tanımaya çalışıyorum bazı hatalarım oluyor mesela bir yt videosu izliyim diyorum yemek yerken mola 30 dk mesela 1.5 saat kaptırıp gidiyorum yaptığım hatalardan ders almaya çalışıyorum programa gelirsek akşamdan konularımı yazıp sabah kalkıp konularımı hallediyorum. Yani sabah kalktığımda bugün ne çalışsam kafasında olmadığım için geri yatmamış oluyorum.
-
yok kanka eşit ağırlık girmem bide odtüyü çok istiyorum ya
-
Yat bence ileride çok yorulacaksin zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya birkaç video izleyip aydınlandım havalarına girme dinlenmen lazim
Sen de çok yorulacaksin hocam
Her jenerasyon bir öncekine kötü haberi veriyor
video izlediğimi kim söyledi?
-
Ben söyledim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X