sabah 8 de dağıtıma çıkan kargo daha gelmedi, 10 saat oldu . kargocuyla aramızdaki mesafede en fazla 5 km
önemli bişey olmasa beklemezdim ama çok önemli . köklerine ayırarak diş çektircektim hatta bugün ama kargoyu beklediğimden yarın gidicem doktora :( ( köklerine ayırarak diş çkeimi ne hala araştırıyorum )
10.5 saat oldu telefon ediyorum açmıyolar
bu saatten sonra bekleme zaten
quote:
Orijinalden alıntı: mertgold
yok her an gelebilir bi kere ups kargo gece 12de getirmişti kargoyu
quote:
Orijinalden alıntı: mertgold
dostum telefonlar görüşmeye çalış. gelmezse eğer dağıtıcı nezaman şubeye döner de ve gidip al
kardeş ben seni forumda nisan ayı gibi gördüm o zamanda diş konusu açtın 6 aydır diş sıkıntın var galiba .
quote:
Orijinalden alıntı: Light99
kardeş ben seni forumda nisan ayı gibi gördüm o zamanda diş konusu açtın 6 aydır diş sıkıntın var galiba .
evet . doktora gittim o ortodontiste gönderdi 1 aysonrarandevu aldım felan .... onların yüzünden diş iyice çürüdü neymişt edavi planı yapcakmış ortodontist çekmiceklermiş yanlış bişi yapabilirlermiş . dün dedim yapcağınız kadar yaptınız zaten kökleri ayırarak diş çekimi nedir ya 20 lik diş çektiricem sanki :(
Hocam şube açmıyor ise müşteri hizmetlerini arayacaksın. "Sabahtan beri kargo bekliyorum doktora gidicem gidemedim, arıyorum bilgi açmak için telefona cevap vermiyorlar bu nasıl iştir tek güvendiğim şirket ... idi oda bu hale geldiyse ne yapıcaz" diyorsun. Hemen bilgi alıyorsun büyük ihtimal de 5-10 dakika sonra kargon kapında oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme