Bildirim
10+ saat çalışmak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çalismayi ogren anlarsin ne yapiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam 10 saatten fazla çalışıyor derdin konu soru ya da sadece soru olması mı
10 saat ne olm csb
Peki hocam sen çalışmayı ögrenenlerden misiin ?
hedefini sorabilir miyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah kısmet ederse 18k hocam
ben yhs 18k lys 8k yaptim ama bu calismalar biraz sehir efsanesi 10 saat ve ustu verim alabilecegini pek dusinmuyorum yinede kolay gelsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18k icin o kadar kasmana gerek yok eger az temelin varsa
hocam 10 olmasa da yakin bir saat calisma yapiyordum ben.ygs ye calisirken sabah 9 da denemeyle basliyordum ustune de iki tane tek dersten deneme cozuyordum.ogle yemeginden sonra da konu calisiyordum tabiki oncelik sabah cozdugum denemedeki eksiklerin oluyordu.bir de bir onceki gun gece ne calisacagimi belirleyip kitaplardan koparip dosyalardim oyle calisirdim.saatler de 9-1 arasi 2.30 a kadar ara.6 ya kadar tekrar calisip eve donerdim bu tempoda aksam cok verimli olmuyor en fazla 1-2 saatte evde calisiyordum
Hocam neler yaptınız ygs ve lysdr ben de hemen hemen sizin gibi düşünüyorum da
ygs1 1800
lys ye istedigim gibi hazirlanamadigimdan dolayi mf3 8600e düstü.ama kesinlikle şaşirtici bir düşüs degildi benim icin bekliyordum yani
Valla hocam okulunuzu bilmiyorum ama ben orta düzey bi anadolu lisesinden mezunum o yüzden kat edeceğim baya yol var tavsiyeleriniizi burdan veya özelden dinleyebilirim zamanınız varsa
tabi seve seve yardimci olurum mesaj at .bende iyi bir anadolu lisesinde okudum ama acik liseye gectim bu kadar zamani okulda haracayamazdim
Maksimum 5 saat çalışmayı öneriyorum. Daha fazlası ters teper. Beyninizin öğrendiği bilgileri işlemesi için zaman ihtiyacı var. Dinlenmeyi çalışmanın bir parçası olarak görebilirsiniz ama tembellik yapmayın. -
şu günlerde bile 4-5 saat çalışıyorum 14 saat x 5 gün yapmıştım lys1 den sonra 23kdan mezunum bu arada bilmeyen varsa.olabilir yani önemli olan istemek içinden geliyorsa çalışırsın(bu da hedeflerini ne kadar gerçekleştirmek istedigine bağlı).bu sene çok daha yuksek bir hedefim var tabi onu da ekliyim
Hocam planınız nasıl konu tekrarı mı soru mu şuan ?
-
Ben daha geçen hesaplamıştım, uykuyu (7 saat) , ihtiyaçları falan atınca 12 saat gibi bi' şey çıkarmıştım. Tabii molalar dahil ve harcore çalışmaya nazaran biraz daha esnek (insancıl) bir program.
Çalışılır mı?
Çalışılır hatta yapan manyaklar da vardır.
Verimli olur mu?
Orası muamma işte. -
Ygsden once 0-5 dk ygsden sonra 15 saat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- sütten tereyağı eldesi fiziksel mi
- sınav dershanesi yorumları
- sözcük türü bakımından ne demek
- msü kitapçıkları geri veriliyor mu
- uzaktan eğitim kapısı video hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X