bugün tam 10 saatlik bir çalışmayla günü kapatıyorum. Dehşet keyifli gelmeye başladı çalışmak. Saat 11 de kalkmama rağmen 10 saat süreleri gördüm çok az mola aldım masa başından kalkasım gelmedi resmen:D çok iyi biyoloji notları çıkardım ihtiyacı olanlara gönderebilirim:D Dün yapılmasını listelediğim her şeyi bitirdim.Hatta fazlasıyla Biyoloji 120 soru(Biyotik) Geometri 95 soru(Acil) Paragraf 30 dk 46soru 9Y Yarın yapılacaklar Ebob-ekok soru taraması Rasyonel sayılar video+soru taraması Periyodik cetvel soru taraması Kimyasal türler video+soru taraması Sözcükte yapı soru taraması Paragraf 30dk Problem 30dk Matematik biyoloji günü diyebiliriz Çalışmalarımı 12-13 saate sabitlemek istiyorum yarın hedef 12 VE 24 gün sonra(çalışmaya başlayalı 5-6 gün oldu) 2022 TYT çözmeyi planlıyorum. Eğer planladığım gibi giderse 24 gün sonunda matematikte problemlere kadar gelmiş, biyoloji kimya ve dil bilgisi bitmiş olacak. Problemlere konu olarak bu 30 günün sonunda başlamayı düşünüyorum ama yarından itibaren problemler kitabına başlamayı düşünüyorum paragraf rutini gibi. 24 gün sonra sınava giriyormuş gibi çalışmaya devam yani:D |
Bildirim