Şimdi Ara

10.nesile upgrade gerekli mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL i7 7800X VE SI X299 Raider Pro ile imzamdaki sistemi kullanıyorum.
    Z490 LGA 1200 i9 'a geçmeyi planlıyorum. Sizce gerek varmı ve elimdeki sistem değer kaybeder mi

• Anlamsız olabilir, o sistemden en aşağı 11. Nesile veya Ryzen 4000'e, bu nesiller ciddi performans artışı getirmezse de direkt DDR5'e geçilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 16 Mayıs 2020; 3:45:8 >
  • Elinizdeki sistem zaten cok az insanın sahip oldugu bir sistem onu alacak olan da ozel hayranları ya da ihtiyac duyanları olacaktır.
    6 12 İslemciniz var belki OCile 4.5-5GHZ aralıgında calısıyor yani elinizde kabaca 10400F var.10700K ve uzerine gececekseniz muh. perf. artısı olacaktır.
  • Gerenk yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruma ve fiyat farklarına göre değişir. Absürt farklar ödenecekse gereksiz olacaktır.
  • Upgrade etmek için tek sebebiniz değer kaybı mı yoksa gaming ve ye producktivite performansı için bir artış beklentiniz mi var. Onun belirtilmesi önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkca söylemek gerekiyorsa şuan sistem fazlası ile bana yetmekte. Ancak yukarıda belirttiğim gibi ilerideki değer kaybı için upgrade düşünüyorum. Tüm arkadaşlara değerli yorumları için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade ya da Yenileme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O sistemin değer kaybedeceğini düşünmüyorum, koleksyonluk bile alınabilir, ddr5 den aşağı sisteme geçmeniz tamamen gereksiz olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlan koyun, keklik varsa değerlendirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmettsezis kullanıcısına yanıt
    Keklik bir durum yok , ben fahis fiyattan satmak istemiyorum , hakkı ne ise o şekilde , sonuçta bunu satıp fark koymadan 10 nesile geçeceğim demiyorum .
    Sizin ki şuna benzedi , iPhone 8 alan herkes keklik gibi. İhtiyaca göre herkes herseyi alabilir , bir önceki nesil diye alanlar keklik olmuyor , durumu ona yettiği icin onu alıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

Keklik bir durum yok , ben fahis fiyattan satmak istemiyorum , hakkı ne ise o şekilde , sonuçta bunu satıp fark koymadan 10 nesile geçeceğim demiyorum .
    Sizin ki şuna benzedi , iPhone 8 alan herkes keklik gibi. İhtiyaca göre herkes herseyi alabilir , bir önceki nesil diye alanlar keklik olmuyor , durumu ona yettiği icin onu alıyor
    Hocam ikinci el i7 ilanlarına bakarsanız dediğimi daha iyi anlarsınız Maddi durumla alakalı değil alan zaten daha pahalıya alıyor ve işin enteresanı daha hala alan var. Fahiş fiyattan satıp keklik avlamayacağım diyorsanız zaten o sistemi ddr5'e kadar kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.