Şimdi Ara

10 Maç için Duo Arıyorum EUW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün girdim bir maç atıp çıkayım dedim. Üç maç attım. Her birinde daha da sinirlendim. Bir ara silver idim ve böyle vak'alara karşı ses çıkarmıyordum. Ama adam olmuş platin ve değişik değişik tipler geliyor. İlk oyunumda support ping var dedi çıktı daha gelmedi. Ben de adc idim ve 1/0'dan 1/5 bitirdim zaten. İkinci oyunda diamond 4 adam almış bi silver'ı duo girmiş. Ben yine ADC, dia 4 adam jungler idi ve midimiz fizz olduğundan yardım edemi o da yardım etmiyor ben afk deyip gitti. Evet övülen EUW ve diamond. Duo'su ise rumble supp almıştı o da afk gitti. Biz 3 kişi öyle mal mal dolaştık feedledik falan. Üçüncü oyunumda top gittim, bizim jungler double buff alır almaz gank attı ve 3 level iken dive attı. Öldü double buff verdi rakibime, sonra özür dileri lag var dedi neyse olabilir falan dedim. Sonra double buff verdiği adam beni öldürünce bana sövdü ben de çıktım sanki ben yaratıcıyım asla ölmem.
    Neyse, lig ne olursa olsun tek başına bir şey yapılamayacağını anladım. Şuan Platin 5'im rolü yaşı ligi fark etmez ben 10 maçı seninle atmak istiyorum diyen varsa mesaj atsın bana konuşuruz.

• trdeysen olur euw yok.birde dikkatimi çekti vakayı neden öyle değilde vak'a şeklinde yazdın?şiirde ölçü için öyle yazılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expheribal -- 24 Aralık 2013; 18:18:44 >
  • Expheribal kullanıcısına yanıt
    Bu aralar hep eski kitaplar okuyorum öyle kaldı aklımda
  • Daha çok jungler arıyorum Unuttum la seni ban yemekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 24 Aralık 2013; 20:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Daha çok jungler arıyorum Unuttum la seni ban yemekten

Fark yapmaz 10 maçtan sonrada oynarız ben ilk 10 maç mid yada top oynarım büyük ihtimal sup kaldığındada leona yeni sezonda diamond olacağız inş senin mmr ne durumda bayadır plat 5 tesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 24 Aralık 2013; 20:36:31 >
  • Bir ara düzelttim normal plat 4-3 arası geliyordu da. Şimdi yine kötüleşti. Eziq gold 2-1 noobları geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.