Şimdi Ara

10 LİRA inFamous FESTIVAL OF BLOOD TÜRKÇE ! KOŞ KOŞ YETİŞEN KAPAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    KONTOR tl türkcell hesabıma 10 TL atana veriyorum PSN hesabı hadi koş
    ilk kim almak isterse onundur
    türkçe düblaj + premium tema var hesap içinde

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yeri degil ama hesap icerigini baska hesaba aktarmak mumkun mu alabilirim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin98

Yeri degil ama hesap icerigini baska hesaba aktarmak mumkun mu alabilirim de

hayır . ayrıca bu hesabı alacak arkadaşın hesabın şifresini değiştirmemesini istiyorum. bu hesabı kullanan başka kişilerde var kardeşlikle aldık oyunu

sizin yapacagınız oyunu yeni user açıp burdan indirikten sonra bu hesaba girmemeniz bir daha kendi hesabınızdan oynayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 3 Temmuz 2013; 13:11:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

hayır . ayrıca bu hesabı alacak arkadaşın hesabın şifresini değiştirmemesini istiyorum. bu hesabı kullanan başka kişilerde var kardeşlikle aldık oyunu

sizin yapacagınız oyunu yeni user açıp burdan indirikten sonra bu hesaba girmemeniz bir daha kendi hesabınızdan oynayabilirsiniz

Anladim hocam acikcasi yeni user falan ugrasmak istemiyorum pek. Hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Anladim hocam acikcasi yeni user falan ugrasmak istemiyorum pek. Hayirli satislar

3 saniyelik bir iş için uğraşmak istemiyorum nedir anlamadım :)
    kendi hesabınzıda oynayabilirsiniz yani onu soruyorusanız
    oyunu şöyle kuruyorsunuz
    en sağda ps3te new user basıyorsun ordan psngirişine gidiyorsun verecğim hesabı giriyorsun indirme listesinde oyun var onu tıklıyorsun ve kendi userine geri donuyorsun budur bir daha oraya girmiyorsun bile :)
    siz bilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.