Şimdi Ara

10 KASIM DA BİLE ATATÜRK'E SAYGISIZLIK YAPANLAR TÜRK OLAMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Türk nasil olurda bu sözlerin sahibini sevmez?

"Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir."

YÜCE ATATÜRK'Ü UNUTTURAMAZSINIZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    Atatürkün sevilmeme sebebi cahilliktir, her söylenene inanmaktır.

Bu arada Atatürkün sevilmediğini kim dedi sana?

Herşeyi seçim sonuçlarından çıkaramazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların sebebi hep at gözlüğü..
    Ben atatürke derste hakaret edilen okulda da bulundum. Öğrenciler değil sadece hocalar da ediyordu. Ama gidip onlara inansaydım şimdi ben de bu durumda olurdum.
    Kimin görüşü ne olursa olsun (ister tayyipçi ister kemalist) kafasında at gözlüğü varsa benim gözümde yanlış yoldadır ve cahildir.
    Size de tavsiyem at gözlüğü takmayın. Her görüşü dinleyin herkesi dinleyin. Ne olursa olsun biri atamızı eleştiriyor da olsa köpürmeyin biraz dinleyin sonra karşınızdakine İNSAN gibi anlatın onun da düşüncelerini değiştirirsiniz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 11 Kasım 2016; 9:12:25 >
    Sen sevsen ne olur la? 3 5 yobaz sevmese atatürkü ne olur? Anca uzaktan kudururlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozknbyndr

quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

quote:

Orijinalden alıntı: ClimbDown

Herkes tarafindan sevilmek insanligin fitratinda yok.
    Peki herkes seviyorsa veya cok kisi seviyorsa neden konuya atilmis mesajlarin cogu bir yere hakaret ediyor.

Komik olmayin lutfen.
    Ataturk dusmanligi beslemiyorum ama besleseydim hakaret edenler 1. Sebebi olurdu

Boşuna uğraşma bu put zihniyetine göre atatürke tapmıyorsan,ona ibadet etmiyorsan,aidiyet beslemiyorsan ,OSMANLIYA SÖVMÜYORSAN ,asla TÜRK değilsindir ve bu ülkenin düşmanısındır. Bunların seni kazanmak derdi yok dertleri yalandan sevgiyi faşistlikle dayatmak.Düşün bunların iktidarda olduğunu düşün bunların yargıda olduğunu.

yargıda herhangi bir grup oluşum taraf olmaz normalde ama alıştığımız için yazdın heralde yargıyı

Bir zamanlar basortulu bir bayanin hakim savci olursa adaletle hukmetmeyecegi ni iddia ediyorlardi. Ya " sevmiyorsan Türk degilsin" diyen ideolojik zihniyette birisinin adaletle yargilayabilecegine garanti verebilirmisin.

Ben burda vatandaş olarak konuşuyorum hakimler zaten bi baskıdan kurtulsa tarafsız karar verebilirler çunkü onlar hakim biz değiliz. Fakat bir ülkenin kurucusu neden sevilmez ben onu anlamiyorum sevmiyor saygı duymuyor 100 sene önce içtiği içkisine laf ediyor yani bu nasıl bir kafa yapısı anlamakta güçlük çekiyorum. Keşke Atam kurtarmasaydı ülkeyi diyorum emanet ettiği insanlara bak. Ben ve tüm ailemde başka ülkede doğsaymışım iğrenç tiksinç beyinlerle yaşayamıyorum artık ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Furkan K

ulan tohum asıl Atatürk olmasaydı ingiliz tohumu fransız tohumu babası belli olmayan biri olacaktın. Gerçi bu kadar düşman olduğuna göre çakan çakmış malum akrabana

Can Dundar da memleketine kacmis diyorlar.

• osmanlıdan ve islamiyetten sizin gibi ingiliz kırması arap tohumları yüzünden nefret ediyorum

keşke ikiside tarihten silinse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Saygisizlik eden turk degildir deyip yorum atanlarin saygisizligi birak, hakaret etmesi cok dogru bir hareket olmus.

Karsilik olarak Ataturkten nefret etme oranini arttrdiginiz icin uzulun .
    Ayrica ilk mesajdaki yaziyi kim yazdiysa kafasi bana guzelmis.
    Ataturkun Hitlerden daha cok sevilmeme sebebi bence ne Ataturk, nede yaptigi isler ,sadece sizsiniz.

Nefret etmek için bahane arayanlara, hakaret çok basit kalır.

Saygısızlık kabul edilebilir bir davranış değil, müslümanım diyen adamın her şeyden önce kendi inanışına göre ölüye saygısı olması gerek.

Ama tabii inandığı dinin kitabını okuyan kaç gerçek müslüman var ki?

Ben kufur edeyim nasil olsa ,Ataturku sevmeyen birisine denk gelir demek bu senin dedigin.

Normalde ne yazardim bilirmisin.
    Tanimadigim,muslumanligina sahit olmadigim herkes icin Muslumansa Allah Rahmet olsun derim.
    İnanc dedinya ,o inanc bana, olmayana rahmet okuma diyor ama bunu 10 kasim diye yazmadim.
    İnanctan bahsettikya.
    Hani o 365 gun salladiginiz veya birileri tarafindan saldirilan inanctan bahsediyorum.

Din sana gunah isleme diyor canim benim.
    İnsan oglu gunah islemeye programli gibi birsey.
    O yuzden 364 gun saldirdiginiz degerlere 1 gun iyimser takilmaniz ise yaramaz.

Ataturkten nefret ediyorum desem bana ne kaybettirecek
    Seviyorum desem bana ne kazandiracak.

İsimler uzerinden prim kasacak olsam coktan gider akp teskilatina uye olurdum

8-10 yillik sozde arkadaslarimi sirf menfaat icin siktiretmisken
    Benim icin tek onemli sey.
    İsimleri nasil kullandigin.
    Rte ismine saklanip Ataturke kufur eden ile.
    Ataturk ismine saklanip Kufur eden ayni bokun lacivertidir.

Turkluk mu sapina kadar Turk oglu Turkum.
    Ataturku sevmek veya nefret ettirmek ne Turk yapar neden Turklukten cikartir.

Türk bir kitaptir.
    Bazi liderler bir kelime.
    Bazi liderler bir cumle
    Bazi liderler ise o kitapda bir kac sayfadir.

Ozet olarak inancim gereki Muslumansa Allah Rahmet eylesin dersem kufur ve hakaret yagmuruna tutulacagim bir gercek iken lutfen din iman inanc uzerinden goygoy yapmayin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Saygisizlik eden turk degildir deyip yorum atanlarin saygisizligi birak, hakaret etmesi cok dogru bir hareket olmus.

Ataturkun Hitlerden daha cok sevilmeme sebebi bence ne Ataturk, nede yaptigi isler ,sadece sizsiniz.

Nefret etmek için bahane arayanlara, hakaret çok basit kalır.

Saygısızlık kabul edilebilir bir davranış değil, müslümanım diyen adamın her şeyden önce kendi inanışına göre ölüye saygısı olması gerek.

Ama tabii inandığı dinin kitabını okuyan kaç gerçek müslüman var ki?

Ben kufur edeyim nasil olsa ,Ataturku sevmeyen birisine denk gelir demek bu senin dedigin.

Normalde ne yazardim bilirmisin.
    Tanimadigim,muslumanligina sahit olmadigim herkes icin Muslumansa Allah Rahmet olsun derim.
    İnanc dedinya ,o inanc bana, olmayana rahmet okuma diyor ama bunu 10 kasim diye yazmadim.
    İnanctan bahsettikya.
    Hani o 365 gun salladiginiz veya birileri tarafindan saldirilan inanctan bahsediyorum.

Din sana gunah isleme diyor canim benim.
    İnsan oglu gunah islemeye programli gibi birsey.
    O yuzden 364 gun saldirdiginiz degerlere 1 gun iyimser takilmaniz ise yaramaz.

Ataturkten nefret ediyorum desem bana ne kaybettirecek
    Seviyorum desem bana ne kazandiracak.

İsimler uzerinden prim kasacak olsam coktan gider akp teskilatina uye olurdum

8-10 yillik sozde arkadaslarimi sirf menfaat icin siktiretmisken
    Benim icin tek onemli sey.
    İsimleri nasil kullandigin.
    Rte ismine saklanip Ataturke kufur eden ile.
    Ataturk ismine saklanip Kufur eden ayni bokun lacivertidir.

Turkluk mu sapina kadar Turk oglu Turkum.
    Ataturku sevmek veya nefret ettirmek ne Turk yapar neden Turklukten cikartir.

Türk bir kitaptir.
    Bazi liderler bir kelime.
    Bazi liderler bir cumle
    Bazi liderler ise o kitapda bir kac sayfadir.

Ozet olarak inancim gereki Muslumansa Allah Rahmet eylesin dersem kufur ve hakaret yagmuruna tutulacagim bir gercek iken lutfen din iman inanc uzerinden goygoy yapmayin.

Hah işte o zaman ''allah rahmet eylesin'' de ve geç. Bu kadar gerilmeye gerek yok.

• Örneğin bugün akit gazetesindeki zırvalıkları okuyup biraz eğlenebilirsiniz. Çomarlar akıllarınca nasıl tarihten silebiliriz in hesabını yapıyorlar. Tabi bunu yaparkende ölümüne korkup tir tir titriyorlar. Şuan her türlü terbiyesizliği yapıyorlar dönem onların dönemi ne de olsa. Ama milli değerimize ulu önderimize yapacakları herhangi bir hamlede taş üstünde taş kalmayacağını da iyi biliyorlar. Bırakın istediklerini söylesinler bu onların bir zavallı olduğunu ve köpek gibi titrediklerini değiştirmiyor.

• quote:

Yalnız ben üstteki arkadaşı alıntılayarak yazmıştım o yazıyı,herkes sevilmez tabi ama Atatürk Hitlerden daha çok sevilmiyor diyemezsin.

Hakaret etmedim bu arada,gerçekler..

Edit:Yazı seninmiş zaten

Burada yazilanlara karsi dediklerim hakaret bile degil.
    Ataturkun sevilmemesi onu sucu bile degil onu anlatmaya calisiyorum

@1881
    Onu Levent kirca ya yaptigim da linc edilmistim.
    Lutfen kendini kandirma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 10 Kasım 2016; 10:08:19 >

Tamam orası öyle de atatürkün sevilmeme nedeni bizmiyiz?

Yoksa onu yanlış anlatanlar, düşmanlık aşılayanlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki herkes seviyorsa veya cok kisi seviyorsa neden konuya atilmis mesajlarin cogu bir yere hakaret ediyor.

Komik olmayin lutfen.
    Ataturk dusmanligi beslemiyorum ama besleseydim hakaret edenler 1. Sebebi olurdu

Boşuna uğraşma bu put zihniyetine göre atatürke tapmıyorsan,ona ibadet etmiyorsan,aidiyet beslemiyorsan ,OSMANLIYA SÖVMÜYORSAN ,asla TÜRK değilsindir ve bu ülkenin düşmanısındır. Bunların seni kazanmak derdi yok dertleri yalandan sevgiyi faşistlikle dayatmak.Düşün bunların iktidarda olduğunu düşün bunların yargıda olduğunu.

yargıda herhangi bir grup oluşum taraf olmaz normalde ama alıştığımız için yazdın heralde yargıyı

Bir zamanlar basortulu bir bayanin hakim savci olursa adaletle hukmetmeyecegi ni iddia ediyorlardi. Ya " sevmiyorsan Türk degilsin" diyen ideolojik zihniyette birisinin adaletle yargilayabilecegine garanti verebilirmisin.

Ben burda vatandaş olarak konuşuyorum hakimler zaten bi baskıdan kurtulsa tarafsız karar verebilirler çunkü onlar hakim biz değiliz. Fakat bir ülkenin kurucusu neden sevilmez ben onu anlamiyorum sevmiyor saygı duymuyor 100 sene önce içtiği içkisine laf ediyor yani bu nasıl bir kafa yapısı anlamakta güçlük çekiyorum. Keşke Atam kurtarmasaydı ülkeyi diyorum emanet ettiği insanlara bak. Ben ve tüm ailemde başka ülkede doğsaymışım iğrenç tiksinç beyinlerle yaşayamıyorum artık ...

Boylesine ozgurlukcu bir onder nasil olurda hakettigi sevgi ve saygi icin KORUMA KANUNA ihtiyac duyulur? Kimse hakaret etmesin mi yoksa kimsenin sesi çıkmasın diye mi. Al sana sevmeme bir sebebi. Tabi bir ucu da OSMANLI ve ISLAM la alakali.

O kanunu kim, ne zaman cikardi onu bile bilmiyorsun. Abilerin sana yanlis ogretmis. Osmanli ve islama ne yapildigini dusunuyorsan o da yalandir buyuk ihtimal. Devam et boyle. 100 yildir bu nefretiniz devam ediyor ama degisen bir sey yok. Turkiye Cumhuriyeti oldukca Ataturk de olacaktir. Siz kabul etseniz de etmesiniz de.

Adnan Menderese ne şartlarla cikartildigini cok iyi biliyorum masallari kendine sakla.

Tabi tabi kesin biliyorsundur. O yuzden yukarida kanun yuzunden Ataturk'e laf ettin, degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Furkan K

osmanlıdan ve islamiyetten sizin gibi ingiliz kırması arap tohumları yüzünden nefret ediyorum

keşke ikiside tarihten silinse

Can Dundar ve Mehmet Ali Alabora memleketlerine kacmis diyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozknbyndr -- 10 Kasım 2016; 10:17:24 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Komik olmayin lutfen.

Boylesine ozgurlukcu bir onder nasil olurda hakettigi sevgi ve saygi icin KORUMA KANUNA ihtiyac duyulur? Kimse hakaret etmesin mi yoksa kimsenin sesi çıkmasın diye mi. Al sana sevmeme bir sebebi. Tabi bir ucu da OSMANLI ve ISLAM la alakali.

O kanunu kim, ne zaman cikardi onu bile bilmiyorsun. Abilerin sana yanlis ogretmis. Osmanli ve islama ne yapildigini dusunuyorsan o da yalandir buyuk ihtimal. Devam et boyle. 100 yildir bu nefretiniz devam ediyor ama degisen bir sey yok. Turkiye Cumhuriyeti oldukca Ataturk de olacaktir. Siz kabul etseniz de etmesiniz de.

Adnan Menderese ne şartlarla cikartildigini cok iyi biliyorum masallari kendine sakla.

Menderes de mi kandırıldı?

• quote:

Yukarida yazdiginla celisen mesaj attin ve ona cevap vermeyip hakarete basladin. Daha ne olsun? Neyin derdindesin. Neyse hic olmazsa bu mesajda Ataturk'e kinin oldugunu soylemis oldun. Tabi bunu da inkar edersin ama coktan yazdin bu mesaji.

Hala faşistlik dayatmaya çalışıyorsun ama sökmez bu oyunlar yorma kendini yazık.
  • ozknbyndr O kullanıcısına yanıt
    Atamla beraber arap osmanlı yıkıldı. Türkiye cumhuriyeti kuruldu. Alış artık kaç yıl oldu yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 10 Kasım 2016; 10:27:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Komik olmayin lutfen.

Iste osmanliyi Türk sanan bir cahil daha

Ha atanla beraber 1923 te ışınladın bu topraklara öyle mi sizi gibi Osmanlı düşmanları sizi.

Osmanli Türk devleti degil evet osmanli kokenliyiz ama cehaletinden Türküm diyip Atatürk'e laf atip osmanliyi savunuyorsun bu gulunc

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Atamla beraber arap osmanlı yıkıldı. Türkiye cumhuriyeti kuruldu. Alış artık kaç yıl oldu yav

ARAP OSMANLI mı yuh artık 1923 te ışınlanmışsınız anladık da beyin de mi silindi.
    Sanırım iyi enjekte etmişler.

Buradaki mecazı bile anlayamayacak olmana şaşırmadım.

Osmanlı dediğin Türklerden nefret eden, arapperest bir oluşumdu, arkadaş da bunu vurgulamış ama elbette Cübbeli gibi anlatmadığı için anlamanız zor.

• ozknbyndr O kullanıcısına yanıt
    Işınlanmadı Türk topraklarını işgal eden osmanlı ailesi yıkıldı TÜRKİYE CUMHURİYETİ kuruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Cruyff -- 10 Kasım 2016; 10:41:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.