Şimdi Ara

+10 Itemlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • legal olarak yabancı bir arkadaşımın bastığı cleaver 10 u gördüm. birde yine aynı arkın rebirth 1 den 17-18-19-20 lere giden değişik itemlerini gördüm. ama direk 9 dan 10 a basan görmedim(legal olarak). kimse de 9dan 10a direkt olarak basmaz , ha rebirth olarak basılır. +10ların %99.9u illegal. rebirth basılmış olan +10 itemlere gelirsek, hepsi için bir şey diyemem olabilir de olmayabilir de. çünkü arkadaşım benden satın aldığı reb1 undef raum u reb20 den reb 21 e yakmıştı. bütün 10 ların geneline bakarsak bu şekilde yapmanında yüzdesi düşük.
  • Az önce bir arkadaşın +10 raptoru silindi.
  • kimseye birşey olduğu yok tırı vırı +10 itemi aldıkları adam bir yolunu bulup sattığını geri alıyor mezarcı diye tabi ettiğimiz oyunun belli başlı açıklarını bilen kişiler yapıyor bu işleri. Oyun trade hack old.'nu unutmayın. Silinmiyor yani soyuluyorsunuz soyan kişi sattığını geri alıyor sizde silindi sanıyorsunuz. Zamanım olsa yakın bir arkadaşımın başına gelen bir olayı yazardım .
  • Eskiden +8 gördükmü ağzımızın suyu akardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Az önce bir arkadaşın +10 raptoru silindi.

item tamamen gitti mi yoksa 9 falan mı geldi?
  • Tamamen gitmiş, diğer itemları olduğu gibi duruyor, sadece +10 raptoru gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

quote:

Uydurma şeylerle insanları kandırmayalım gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

quote:

Uydurma şeylerle insanları kandırmayalım gençler

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

Orijinalden alıntı: IITheWariorII

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

+10 Itemlar

Bu da ayrı bir olay tabiki ama +10 basılabilir.
    Ama parababası olman lazım ki deneyebilesin.
    Anca Cleaver maul two handed yakmalıkları falan geçer.

+10 Itemlar

bunlar tamamen şans işi hocam basan basar ama benim demek istedim her defasında ve serverın çoğunda bu kadar +9 ve +10 itemin olması sence legalmi bi serverda belli başlı itemler belli başlı kişilerde olur haksızmıyım

Bende onu diyorum zaten +10 Baal'lerin %100ü illegal.
    Aklıbaşında hiç kimse legal +9 baalini hadi bunu +10a basayım diye anvile atmaz.
    Ama +10 basılabilir ve basılıyor.
    Maaliyet meselesinden dolayı sadece baal wirinom wf raum raptor shard gibi itemleri 10a atmaya kimse cesaret edemez.
    Cleaver ve yakmalıklar geçiriliyor şuan sadece +10a.

Aklıbaşında hiç kimse legal +9 baalini hadi bunu +10a basayım diye anvile atmaz. Katılıyorum dostum

• Amerikanın oyunu dostlar bunlar :D
  • Senelerdir aynı muhabbet Mercant>Buying kısmında +10 sekmesine kadar gözüküyorsa demekki basılabilir.
    İllegal item nedir biliyormusun +30 rebith olanlar çünkü sekmede +21 rebith e kadar gidiyor.
    Örnek: IONİA git bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Senelerdir aynı muhabbet Mercant>Buying kısmında +10 sekmesine kadar gözüküyorsa demekki basılabilir.
    İllegal item nedir biliyormusun +30 rebith olanlar çünkü sekmede +21 rebith e kadar gidiyor.

Haklısın o konuda fakat 1 baaldan 2 tane maximım 5 olsun oyun forun sitesinde adamda düzinelerce var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

Senelerdir aynı muhabbet Mercant>Buying kısmında +10 sekmesine kadar gözüküyorsa demekki basılabilir.

Haklısın o konuda fakat 1 baaldan 2 tane maximım 5 olsun oyun forun sitesinde adamda düzinelerce var :D

restore gülüm onlar k2 zamanında restore ile stoklanmış itemler her elde edilmesi zor iteme edit gm den gelme yazma item vs ... diyip geçmeyin arka planda zamanında neler döndü
  • aynen birçoğu da restore.
  • quote:

quote:

quote:

restore gülüm onlar k2 zamanında restore ile stoklanmış itemler her elde edilmesi zor iteme edit gm den gelme yazma item vs ... diyip geçmeyin arka planda zamanında neler döndü

Ne fark eder elle basılma olmadığı ortada. Baalı geçtim +10 cs kim basabilir dostum tum serverlerde toplasan 5 tane cıkmaz ki ortalı cs kaynıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne fark eder elle basılma olmadığı ortada. Baalı geçtim +10 cs kim basabilir dostum tum serverlerde toplasan 5 tane cıkmaz ki ortalı cs kaynıyor

neyse anlamak istemiyorsun konuşmaya gerek yok restore diyorum ne fark eder diyorsun adam 30 kez restore yapar +9 baalı alıp +10 yapar sonra onları tekrar restore eder.
    Stokladılar bak gör Helios'ta yılbaşından sonra neler yayılacak piyasaya.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.