bu oyunu oynamayı bırakalı sanırım 1,5 sene kadar oluyor oyunla alakam yoktur sadece okduğum bir yazıyı gerçekten benimde tanık olmamdan dolayı paylaşma gereği duydum belki paylaşılmıştır veya yazılıp çizilmiştir ama gerçektende geçen hafta bu oyunu oynayan bir arkadaşımla beraber benimde tanık olmamla sanırım artık bu oyuna nokta koyma zamanı gelmiştir belki inanırsınız belki inanmassınız ben yine de paylaşayım k. ii bakın ..
oncelikle herkese merhabalar;evet bende bı cok kısı gıbı merak edıordum bu kadar +9 ve +10 itemın bı anda pıyasaya cıkmasını cok ucuk mıktarlardan cok kucuk mıktarlara kadar dusmesını+9 raptor 3 ay ıcınde 200 mılyon dususe gectı ve bı cok karakter yanı oyuncu +9 bı cok ıteme tenezzuh bıle etmez oldu.Bi cok da +9 ve +10 item satan kısıler cogaldı ozellıklede bu forumda bı coguda ıtemlerı kendı basmıs gıbı havalarda kendılerını cok yukseklerde goruyor.konuyu nereye getırcem bu kısılerın bu kadar kendını yuksekte gormesı oncelıklı sebebım ve bı oyunu oynuorsam en ıyı sekılde bılmelı en ıyı sekılde zevk alabılmelıyım dıe dusunuorum ama bazı kısıler bunu kendı tarlasına cevırdı bunu benı yeterınce uyuz etmeye ve bıseylerı kokten arastırmaya yonlendırdı.bunun sonucundada uzun arastırmalarım sonucu bu ıtemlerın nasıl pıyasaya gırdıgı nasıl bu kadar cogaldıgını bırebır tespıt ettım.sımdı gelelım ucuk fıyatlara su an ortalama bi +9 raptor yada shard a 400 mılyona kadar para oduorsunuz bi + 10 iteme 1200 ile 1500 arası para oduyorsunuz pekı sızce bu ıtemlerın ederı yada gercek satıs fıyatı bumutabıkıde hayır 4 katı fıyatına satılıyor bunlar once baska kısılerden alıntı yapacam sıze ondan sonra kendı gozlerımle gordugum gercegı anlatacagım.ama oncelıkle sunu dıyeyım bı kısıye ıtemı nerden tehmın edıyorsun dıe sordugunda bı arkadasımın baglantısı war yok gm tanıyor yok kendı basıor gıbı gereksız klasık konusmlara sınır bozucu alayı yalan...alıntı :Geçenlerde Oyundan Bir Arkadaşımız İsmini Vermek İştemiyorum 10 Fp Set Aldı Bende Merak Ettim Sordum Oda Bana Aynen Söyle Dedi Paranı Bas Sende Al Dedi Merak Ettim Sordum Nerden Aldın Dedim O İtemleri Bana Aynen Açık Cevapı :K2 Network İstanbul Ofisi'ne Git Paranı Bas İştediğin İtemi AlŞimdi Gelelim Bu Oyun İçin Emek Verenlere Araştırıp Buldum Adres'lerini K2 Network Yani Yeni GamerFirst İstanbul Ofisi Adresi :Büyükdere Caddesi noramin iş merkezi no:55 kat:3 D:6Maslak/IstanbulBu arada adresin tam tarifi Taksim'den metroya bindiğinizde itü-ayazağa kampüsünden inip 15 dakika yol yürüdüğünüz zaman görebilirsiniz.Yahut levent'ten sarıyer dolmuşlarıyla gidebilirsiniz.Adrese bizzat gittim ve K2 Türkiye ofisi olduklarını onayladılar.Güvenlikten telefonla görüşebildim sadece.Adresi vurun kırın diye de vermedim ve vergi kaçırdıkları için maliye'ye ve bilişim suçlarına şikayet ettim ve bu firmanın arandığını teyit ettiler bana görevliler.Bütün bilgiler emniyette mevcuttur.Artık sonuç bekliyorumKarya net bilişim ve Game cafe services bilişim diye geçiyorVe gelelim en özel bilgiye.Telefonu kimse açmıyor günde 20 kere aradım belki.Telefon : 0212 286 06 95Bizzat Kendim Gittim Ve Şahit Oldum Gerçektende 9 Ve 10 İtem Satışı Var .Bana İnanlarlar Az'dır Biliyorum İnanmayanlar Anca Kendinlerini Kandırırlar Onlara Diyecek Sözün İse Verdiğim Adrese Gidin Gereken Herşeyi Görsel Olarak Göreceksiniz !Vede +10 İtemlerin Fiyatı Gayet Ucuz Eğer 9 İtem Alcaklar O Kadar Para verip Almayın Gidin İstanbul Ofisine 10 İtem Alın Ve Oyun Böyle Gider Bu Oyunu Oynayanlar İşe Beni Beklesin Daha Neler Neler Var Oyundan GuardionOfRosered(Ahmet) Kardeşimizde Fulll 10 İtem Full 4 Takı Bulunmakta Bunlar Nerden Geliyor Diye Sorarsanız Üste Gayet Açık Bir Şekilde Cevaplandırdım Neyse Benden Bu Kadar Artık Ne Yaparsınız Ne Edersiniz Bilemem de Bir An Önce Bu Oyunda Kurtulmaya Bakın !alıntı2 :usko şu anda Turkiyeye muhtaccunku başka hic bir ulkede bir yazılım icin milyarlarını boşa harcayan cahil insan bulamaz Turkiyeden başkaK2 Turkiye ofisi İstanbul Maslakta bulunan KARYA NET BİLİŞİM şirketi tarafından+9 itemler 100TL'den+10 itemlerde 400TL'den satmaktadır Haberiniz olsun arkadaşlarBunu firsat bilen oyun icindeki eski oyuncular VE İnternetten item ve GB satan siteler9+ ve +10 itemleri size tam 3 katı fazla fiyata satmaktadır...(Bu Önemli Bilgide Benden Size Bir Kıyak Olsun boşuna kazıklanmayın arkadaşlarZARARIN NERESINDEN DÖNERSENIZ KARDIR bu eski atasözunu asla unutmayın.bu yazıları ve bı cok daha yazıyı okudum kendım bı arastırma ve bazı kısılerle gorusme yaptım.gercekten orda yazdıkları gıbı karya net le gorusmeye gıttım bugun gelelı yarım saat olmuyor.+9 item 400 degıl evet sadece 100 mılyon +10 item 1,5 mılyar degıl sadece 400 mılyonyanı o satıcı arkadaslardan 9 rap almak yerıne ordan + 10 raptor alabılırınızkıscası gereksız yere o kadar para odemenıze ve onlara bos yere kazanc saglamanıza gerenk yok emın olabılırsınız..sımdı her onune gelen oraya gıdıp gırıp ıtem alabılırmıher onune gelen o bınaya gıremez ozel bır bına guvenlık once sızden bılgılerınızı alıyor nıe geldınız kımle goruseceksınız randevunuz varmı gıbı sorulareger randevunuz yoksa hıc bı sekılde gıremezsnız bosa zaman kaybınız olurya saglam bı referansınız yada tanıdıgınız yada randevunuız olması lasımrandevu almakda cok zor bısey degıl oranın telefonunu veremeyecegım bunun ıcın uzgunum cunku ordakı gorustugum kısıye soz verdım.neden sen ordan ıtem almıyorsun yada satmıyorsun dıye dusunuor olabılırınız yada o satıcı arkadaslar yalancı dıe ıftıra atabılırnedenı su benım gozumu hırs hıc bı zaman burumedı ben zevk yapıyorum oyunda artık zevk olmaktan cıktı 400 degıl 40 mılyon bıle veresım gelmıyor artıkbu saatten sonra oyuna para harcamak cok gereksız ama elbetkı hala onde olmaya calısan gozunu hırs burumus ınsan cok war oyunda felsefe meselesımadem alacaksınız o kadar para wermenıze gerek yok tek yapmanız gereken oraya gıdıp onlarla gorusmek.bunların hepsı gercektır merak eden herkes gıdıp bakabılır yerınde gorebılır benım gıbı o ıtemlerın cogu da dupe olarak yapılıor kendı ozel oyunu kırdıkları programlarla ama oyun bızı cok takmadıgı ıcın hıc bısey yapmıyor hıc bı zamanda o kadar ıtemın sılmeye g.tlerının yıyecegını sanmam.umarım artık bı ıtem alacagınız zaman bosa zaman harcamazsının 4/1 fıatına sahıp olmak warken yınede secım sızın paranız coksa bılemıcem.benım ıcım rahatladı en azından o kısılerın bos yere olan havalarını sadece bosa olmasını ogrenmek yeterlı bı galıbıyet benım ıcın.onların agzını cekecegınıze yok sole bole dınleyecegınıze taksım levent metrosuna bınıyorsunuz itü ayazaga metrosunda ınıyorsnuz az yukarı doru yuruyorsunuz yenı yapılan buyuk bı bına goreceksınız onun yanında e oyuncak dıye bır magaza war hemen onun yanında noramın ıs merkeznın gırısı war 3 katta ofıslerı ıtem sahıp olmanız bu kadar kolay 100 mılyona +9 400 mılyona + 10 unutmayın sımdı herkese ıyı oyunlar bazı kısılerı yardımın olabıldıyse bazı kısılerınde ekmegıne ıncır agacı dıktıysem ne mutlu bana ıyı oyunlar olympia...Alıntıdır araştıranda haklı beyler gidip baktım aynene dediği gibi paranıza yazık 2 aylık sw lerde bile +10 lar var azcık aklı olan varsa anlar
Oyunda bir seyler oluyor belli ama bu yazi sallama.
Oranin tlf numarasini veremem falan filan yazan yeri okuyan herkes bu yazinin bir bebegin sallama yazisi oldugunu anlar ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
off bu yazıyı okusam kitap okumam geliir bukadar uzun yazman bu konuyu okunmazyapar bence =)
yazı doğru mu değil mi bilmiyorum ama bu kadar +9 +10 iteminde legal yollardan basılmayacağını biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
yazı doğru mu değil mi bilmiyorum ama bu kadar +9 +10 iteminde legal yollardan basılmayacağını biliyorum.
Randevu falan fason gibi, adama ne diyeceksin +10 Shard için ihaleye mi geldim diyeceksin?
arkadasımızın yazdıkları verdiği adres doğru istanbulda yaşayan arkadaslar gidip baksınlar verdiği yere ben bu olayı 1 ay onceden biliyordum istanbulda satısın bir firma tarafından yapıldığını ama nere de olduğunu bilmiyordum. manes te görüştüğüm +10 itemli adamlarla arkadas olup bir sorun size güvendikleri takdirde size nereden aldıklarını soyleyecekelr arkadasın yazdığı yazıyada kulak verin. hepsi doğrudur
okuyamadım
özet geçersen sevinirim
Özeti Çıktığında Okurum. Mesajım Bulunsun
arkadaşlar işin özeti k2 nin istanbulda ofisi var bu ofis çok gizli burda itemler daha ucuza satıluyor bunu bilen item satan siteler ucuza alıp bize pahalıya satıyor arkadaşda yapabiliyorsanız sizde ordan alın demiş
Niye doğru olmasınki? Olmaması için bi neden yok.Bütün bu itemlar illegal bir şekilde basılıp satılıyor olsa K2 zaten izin vermez.Demekki haberi var hatta kendi satıyorki birşey demiyor ama herkesede perakende satış yapacağını sanmıyorum.
Mesela gidilir 5 bin liralık item alınır sonra perakende satılır.Fakat herkesede toptan vermezler büyük ihtimal çünkü anlaştıkları güvendikleri birileri vardır onlarla alışveriş yapıyolardır onlarda piyasayı düşürmüyodur.Çünkü bana satacak olsa yarın gider çekerim 5 bin tl lik item +9 raptoru 400 değilde 300 den veririm +10 larıda 800 den kısa zamanda kara geçerim.Bunu yapmıyorlar işte fiyatlar hep fix.Ben gitsem bana satacaklarını hiç sanmıyorum.
o ofisi yakında yıkarlar :)
aynen bizim gibilerine verseler direk +10 item fiyatları 600 - 700 e düşer ozamanda kar edemezler.
yazı için yalan dolan diyen arkadaşlara bişey demiyorum tabi doğal olarak insan kabullenmek istemiyor ben zaten şahit olmasam bu tür bi şey paylaşmam emeğinize yazık zaten oyunu 1,5 senedr oynamıyorum sadece emeklerinize paranıza yazık olmaması için paylaştım frm.. adlı foruma bir bakın kronosata kaç adet +10 shell set chitin set +10 itemler satılıyor görün insan kabullenemesede olan şeyler bunlar..
Doğruysa var ya bizim buraya 10-15 dakika minibüsle ve 100tl çok ucuz
Yazılanlar doğruda olsa ya da doğrulukla alakası bile olmasa size önemli bir hatırlatma yapmak isterm; Bu oyunu hobi, zevk, stress atma, ticaret, vs............... şeklinde de anlata biliriz ve ben bir haftalık tatili için en az en orata halli eglence mekanında otelde yada pansiyonda bin tl (1000tl) harcayan insanların olduğunu ve bunun cok normal olduğunu sölemekle beraber vbu fiat en alt kadamededir 3-5 bin dolar yada 10bin 20 bin dolar werennde war bende tabiki en basidinden ewimdeki nete ayda 50 yada telime ayda en az 20tl harcıyorsam harcıorsak.......bu daa uzar.... kimse bu oyuna yıllarca oynayıp zevk alıp ben sukadar harcadıma raya gitti demesin..... kimse bu oyuna para harcamayı kötü bişeymiş gibi göztermessin... kimse bu oyunu yapılan diğer hobi, eğlence vs. faliyetlerden aşağa tutmasın... kimse bu +10 lar burda söle burda böle deyipte insanların kafasını kurcalamasın cünkü herkes istanbulda yaşamıyor ve bi item almak icin okadar zahmet wereceğime 3 katı parayı öder ayağıma getirtirim, zaten parası omayan adama +10 item arayışına girmez ve bu oyuna para harcıyarak +10 item alacak butcde olan ayağına akdar hizmet ettirecek kadar para weremicekse zaten bu oyuna para harcıyarak APTALLIK etmesin. kimse bu oyunda belli bir parası kazancı durumu olupta parasını harcamasın +10 item 50tl bile olsa... kimse de bu oyunun tüm olumsuzluklarına rağmen kendilerine hissettirdiği DUYGULARDAn dolayı HALÂ oynandığını unutmasın ... kimsede bu oyunun normalden fazla olumsuzluklara sahip olduğunu inkar etmesin, edemez, edilemez de zaten ama bu bir OYUN HOBI coumuzunda stress atma ortamı bence deil tl ler binlerce tl lere değer ama en önemli noktası da şudur ; 10-20 yada 30 gb lik bi charı ile zevkten 4 köşe olan güle oynaya arkadaşlarıyla makara yapa yapa oyanayan admlarda war... okadar KOXPERa rağmen az parayla yada cok parayla eğlenceniz ne şekilde oluorsa dewam edin...
Yazı doğru olabilir buna bişey diyemem fakat şunu belirtmek isterim oyundan soğumusun evet anlıyorum öyle biyer varsa içeriye seni veya item almak isteyen hiç kimseyi sokmazlar hadi diyelim var sen buraya giremesin ki imkansız bi şey büyük cafe sahipleri bile 2. elden alışveriş yapıyor direkt gidip ordan item almıyolar tabi 7-8senelik gb veya item satan büyük siteler ve cafelerden bahsetmiyorum ki onlarında %95i 2. elden alım yapıolardır deşifre olucağını sanmam öyle biyerin sen onu normal bi item satış yeri ile karıştırmıs olabilirsin gamefirst büyük bi firma ve eğer biyere ofis açarlarsa bu plazada olur ve knightonline için değil gamefirst adına olur knightı savunmuyorum oynamıyorumda bırakalı uzun bi süre oldu world of warcraft oynuyorum fakat gamefirst gibi ''knight online oyunundan bahsetmiyorum'' bir sürü oyunu olan bi şirketin herhangi bir işhanında 3. 4. katta 3-4bilgisayar la item satışı yapıçağını hiç sanmıyorum yanlış anlaşılmasın ben item satmıyolar demiyorum satıyolar bu ap açık ortada fakat deşifre olmadan türkiye disturbutörlerine yani mtcgame vs vs gibi büyük sitelere satılıyolardır ve bu satış yurtdışı üzerinden oluyodur ve bildiğim kadarı ile gamefirst'in bir bayisi türkiyede bulunmamakta bırak knightonline'yi :)
aklımdan geçenlerin aynısını söylemiş arkadaşımız
quote:
Orijinalden alıntı: matt mete
Yazılanlar doğruda olsa ya da doğrulukla alakası bile olmasa size önemli bir hatırlatma yapmak isterm; Bu oyunu hobi, zevk, stress atma, ticaret, vs............... şeklinde de anlata biliriz ve ben bir haftalık tatili için en az en orata halli eglence mekanında otelde yada pansiyonda bin tl (1000tl) harcayan insanların olduğunu ve bunun cok normal olduğunu sölemekle beraber vbu fiat en alt kadamededir 3-5 bin dolar yada 10bin 20 bin dolar werennde war bende tabiki en basidinden ewimdeki nete ayda 50 yada telime ayda en az 20tl harcıyorsam harcıorsak.......bu daa uzar.... kimse bu oyuna yıllarca oynayıp zevk alıp ben sukadar harcadıma raya gitti demesin..... kimse bu oyuna para harcamayı kötü bişeymiş gibi göztermessin... kimse bu oyunu yapılan diğer hobi, eğlence vs. faliyetlerden aşağa tutmasın... kimse bu +10 lar burda söle burda böle deyipte insanların kafasını kurcalamasın cünkü herkes istanbulda yaşamıyor ve bi item almak icin okadar zahmet wereceğime 3 katı parayı öder ayağıma getirtirim, zaten parası omayan adama +10 item arayışına girmez ve bu oyuna para harcıyarak +10 item alacak butcde olan ayağına akdar hizmet ettirecek kadar para weremicekse zaten bu oyuna para harcıyarak APTALLIK etmesin. kimse bu oyunda belli bir parası kazancı durumu olupta parasını harcamasın +10 item 50tl bile olsa... kimse de bu oyunun tüm olumsuzluklarına rağmen kendilerine hissettirdiği DUYGULARDAn dolayı HALÂ oynandığını unutmasın ... kimsede bu oyunun normalden fazla olumsuzluklara sahip olduğunu inkar etmesin, edemez, edilemez de zaten ama bu bir OYUN HOBI coumuzunda stress atma ortamı bence deil tl ler binlerce tl lere değer ama en önemli noktası da şudur ; 10-20 yada 30 gb lik bi charı ile zevkten 4 köşe olan güle oynaya arkadaşlarıyla makara yapa yapa oyanayan admlarda war... okadar KOXPERa rağmen az parayla yada cok parayla eğlenceniz ne şekilde oluorsa dewam edin...