Şimdi Ara

10 EKİM 2015 EHLİYET SINAVI [ANA KONU] DİREKSİYON SINAVI 7-8-14-15-21-22 KASIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sinav alanina gidiyorum insallah tek seferde biter bu is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben galiba geçtim.

Herşeyi düzgün yaptım 1 kere tek elle kullanma diye uyardılar öyle alışmışım.

Heyecan vardı biraz sınava başladığım yerden az ilerde önüme a2 sınavında olan bi motor çıktı sağa sola yalpalıyor şeritte duramıyor ve en fazla 20 ile gidiyordu. Vitesi 1 e aldım ayağımı tam çekmedim araba hoplamasın diye 15 le falan gidiyorum. Ayağımı sabit tutcam diye öyle bir titredi ki ayağım zangır zangır titriyo heyecandan engel olamıyorum hatta bi yerde stop etti sandım gösterge paneline baktım. Sonra dedim ki kesin kalırım ben daha başında böyleysek falansonra 1. viteste gidiyorum arkama bi baktım sınav araçları kuyruk oluşturmuş öndeki mal yüzünden neyse yokuşa geldik dur dedi gayet rahat kaldırdım ilerde 2 sınav aracını sollamak için hızlandım komisyon oo sen bıraksak 2. turu da atcan falan dedi güldüler. sonra parka geldik komisyondan biri indi parkı da gayet güzel hallettim sonra ilerde biraz geri geri geldim sonra arabayı aldığım yere bıraktım geçmiş olsun dediler geçtimmi dedim onu daha öğrenemezsin pazartesi öğrenirsin falan dediler gülerek. Sonra hocayla arabadan indik hocaya sordum geçtimmi diye tabi geçtin lan indirmediler ya dedi

Büyük ihtimal geçtim ama yine de kesin sonuç olmadan rahat etmiyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 7 Kasım 2015; 14:09:19 >

• Gectim beyler Allah yardimciniz olsun

• 10 saatlik direksiyon dersinde 1 kere istop ettiren ben sınavda 2 kere istop ettirdim şaka gibi moral 0 0 0

• quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

Ben galiba geçtim.

Herşeyi düzgün yaptım 1 kere tek elle kullanma diye uyardılar öyle alışmışım.

Heyecan vardı biraz sınava başladığım yerden az ilerde önüme a2 sınavında olan bi motor çıktı sağa sola yalpalıyor şeritte duramıyor ve en fazla 20 ile gidiyordu. Vitesi 1 e aldım ayağımı tam çekmedim araba hoplamasın diye 15 le falan gidiyorum. Ayağımı sabit tutcam diye öyle bir titredi ki ayağım zangır zangır titriyo heyecandan engel olamıyorum hatta bi yerde stop etti sandım gösterge paneline baktım. Sonra dedim ki kesin kalırım ben daha başında böyleysek falansonra 1. viteste gidiyorum arkama bi baktım sınav araçları kuyruk oluşturmuş öndeki mal yüzünden neyse yokuşa geldik dur dedi gayet rahat kaldırdım ilerde 2 sınav aracını sollamak için hızlandım komisyon oo sen bıraksak 2. turu da atcan falan dedi güldüler. sonra parka geldik komisyondan biri indi parkı da gayet güzel hallettim sonra ilerde biraz geri geri geldim sonra arabayı aldığım yere bıraktım geçmiş olsun dediler geçtimmi dedim onu daha öğrenemezsin pazartesi öğrenirsin falan dediler gülerek. Sonra hocayla arabadan indik hocaya sordum geçtimmi diye tabi geçtin lan indirmediler ya dedi

Büyük ihtimal geçtim ama yine de kesin sonuç olmadan rahat etmiyor insan

Hayirli olsun hocam ins gecmisinizdir buyuk ihtimal sıkıntı cikarmaz bende birazdan gidicem sinava :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Unconscionable97

quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Olum hiç mi geçeniniz yok yav korkutmayın Henüz girmedim bugün saat 14:55'te benim ki editlerim bunu

Hadi bakalim bide sen dene sansini :D

Senin için editlledim bak bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sert.

10 saatlik direksiyon dersinde 1 kere istop ettiren ben sınavda 2 kere istop ettirdim şaka gibi moral 0 0 0

Tahmin edebiliyorum geçtin mi peki ?

• quote:

10 saatlik direksiyon dersinde 1 kere istop ettiren ben sınavda 2 kere istop ettirdim şaka gibi moral 0 0 0

Burada tek stoptan indiriyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 11:05 te a2 sinavim vardi calisirken platformun ustunde giderken zorlaniyordum ama bu gun sifir hata ile bitirdim. Artik ehliyet almaya hazirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişim aşırı rahatladım şuan. Valla üzülürdüm geçemeseydim.
    @bradenburg
    @koçlaw
  • Geçip geçmediğinizi ne zaman òğrendiniz ben 2 de girdim hala bir bilgi gelmedi bana

• quote:

Geçmişim aşırı rahatladım şuan. Valla üzülürdüm geçemeseydim.
    @bradenburg
    @koçlaw

Bende geçmişim önemli olan soğuk kanlı olmak ben onu anladım stop ettirmeye bakmıyorlar. Hayırlı olsun

@bavep kursu aradın mı ben demin arayıp öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçlaw -- 7 Kasım 2015; 18:48:41 >
  • Gectım cok sukur,son kursıyer oldugumdan dolayı bıtsın de gıdek havasında gectı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Gectım cok sukur,son kursıyer oldugumdan dolayı bıtsın de gıdek havasında gectı.

Hayirli olsun hocam

• Bana neden hemen bilgi vermiyorlar ya? Gerçi bırakacakları bir sebep yok hoca da geçtin dedi ama yine de kesin bilgi almadan rahat edemiyorum. Kursu da aradım pazartesi açıklanacak dedi.

• quote:

Bana neden hemen bilgi vermiyorlar ya? Gerçi bırakacakları bir sebep yok hoca da geçtin dedi ama yine de kesin bilgi almadan rahat edemiyorum. Kursu da aradım pazartesi açıklanacak dedi.

Heyecanli bekleyis :D bende gectim hocam arabayi teslim edicekti hoca benide evin yakinlarina birakti gectim mi diye sordum o da dedi aha kagit burda baktim basarili yaziyor.Gecmissinizdir hocam eksiksiz yaptiysaniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: beles

quote:

Bana neden hemen bilgi vermiyorlar ya? Gerçi bırakacakları bir sebep yok hoca da geçtin dedi ama yine de kesin bilgi almadan rahat edemiyorum. Kursu da aradım pazartesi açıklanacak dedi.

Heyecanli bekleyis :D bende gectim hocam arabayi teslim edicekti hoca benide evin yakinlarina birakti gectim mi diye sordum o da dedi aha kagit burda baktim basarili yaziyor.Gecmissinizdir hocam eksiksiz yaptiysaniz.

Eksiksiz yaptım hocam ama bu 2 gün nasıl geçecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beles

quote:

Eksiksiz yaptım hocam ama bu 2 gün nasıl geçecek

Hoca gectin dediyse bitmistir is.Tabi insan kesin bir sonuc bekliyor.

• koçlaw kullanıcısına yanıt
    aradım da sonuçlar daha ellerine geçmemiş pazartesi Belli olacakmış pazartesiyi bekleyeceğiz artık sonuna kadar gittim sadece geri giderken 4 lüleri yakmayı unuttum geçmişmiyimdir sizce

• bavep kullanıcısına yanıt
    Parkı sıkıntısız hallettiysen geri giderkenki dörtlüleri takacaklarını sanmıyorum yani geçmişsindir. En önemlisi park çünkü baya önem veriyorlar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.