Şimdi Ara

10 BİN TL bütçeli sadece kasa tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçe 10 bin TL civarı olması muhtemel.Oyun odaklı olacak.
    İşlemci
    Anakart
    Ekran kartı
    Ram
    Ssd
    Kasa
    Psu

Not: ekran kartı saphire rx radeon 6400 pulse gaming iş görürmü acaba, kalkıpta bu saatten sonra rx550 almak mantıksız olur galiba.Siz değerli arkadaşlardan parçalar konusunda fikir ve tavsiye bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 10175 tl ye konuda önermiştim .RX 6500XT li bi sistem ve PCI EX 4.0 olduğu için ,ekran kartı da tam gücünde çalışacaktır.GTX 1650 Super gücünde.,RX 550 ile falan, zaten ,kıyasa bile girmez.

https://forum.donanimhaber.com/online-oyunlara-ozel-sistem-toplama--154631740

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 13 Aralık 2022; 23:56:4 >
  • İşlemci ryzen 5 5500 e kıyasla daha mı iyidir acaba,birde tavsiye ettiğiniz anakart yeterlimi b450 yada b550 e gerek yokmudur, çok teşekkür ederim bu arada

• rindaasd kullanıcısına yanıt

Evet. Ryzen 5500 den ,oyunda, daha önde bi işlemcidir. 12. nesilin tüm gücünü kullanan bi işlemci.

B450, B550 anakartlar ,AMD işlemciler için. 12100F ,bildiğiniz gibi ,İntel.

• Yılbaşından sonra zam gelirmi bu parçalara acaba,yoksa parça piyasası düşüştemi,ne dersiniz

O konuda hiç bi şey söyliyemem. Bilemem,yani.

• Ekran kartının 64 bit olması eksik ve yetersiz anlamına gelmez demi,her türlü iş görürmü oyunlarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

O zaman aralık ayında çıkacak hazır sistemleri takip ediniz. Malum youtube kanallarının sponsorluğunda çıkıyor.

İ3 12100f + GTX 1660s / RTX 3050 / RTX 2060 gibi bir sistem çıkarsa yapıştırırsınız. Monitörlü bir sistem de gelebilir.

Ya da aciliyetiniz varsa

İ3 12100f (Ryzen 5 5500)

H610m anakart (B450m anakart)

2x8 GB ddr4 3200 ram

500 gb m.2 ssd

550-600w kasa

2. Elden GTX 1660s (kutulu olarak 2500-3000e ilanlar var)

2. Elden RX 6600 (3-4 bin bandına oluyor.)

Bakabilirsiniz. Ryzen'i bütçe zorlanırsa bakarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Fikirleriniz ve bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum,2.ele girmek istemiyorum çünkü akrabamın çocuğuna topluyoruz bu sistemi,2.elde bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum riskli olduğu için,youtuberlerin sponsorla topladıklarını belki kaçırabilirim,ve birde hepsiburada nın bizzat kendisinden toplamak istiyorum daha güvenli ve emniyetli olması açısından,

• 10 BİN TL bütçeli sadece kasa tavsiye 10 BİN TL bütçeli sadece kasa tavsiye

Şimdilik bunlar ekli sepette ,ram ve kasa fanları eksik,bu sisteme uygun hangi ram alayım acaba

• Yazdığım kasada satıcıya gidince ,fansız diyor O kasayı alıpda ,fanla funla uğraşma.Bunu al.

10 BİN TL bütçeli sadece kasa tavsiyeakakce.com
    Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dark-raider-dkchraider-rgb-atx-fanli-oyuncu-kasasi-fiyati,880186348.html

Ramleri linkte yazmıştım.

6500XT ekran kartının, 7 oyunda , gücünün fps ortalaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 14 Aralık 2022; 15:41:5 >

• Sistemi sizin belirttiğiniz parçalarla kuracağım nasipse, araştırmalarım sonucu her parça tavsiyeleri nokta atışı olmuş resmen,ama kasanın yorumlarında kağıt gibi metal yazınca,bende dedimki çocuklar bu kasaya zarar verebilir,ve extra büyük bir soğutucu da sığmayabilir,size zahmet hem biraz daha dayanıklı ve biraz daha geniş kasa tavsiyesinde bulunabilir misiniz.Şimdiden teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.