Şimdi Ara

10.75 Netle Makine Mühendisi Olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynı şey değil, bu meslek için illa üni okumana gerek yok kaldı ki artık amerikada ki büyük şirketler iş başvurusu için üniversite şartını bile kaldırdı, ama tıp öyle değil üniversite okumadan kimse öğrenemez sağlığı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    Mühendislik alanında yazılımla alakalı bölümlerde zaten böyle bir ayrıcalık var.O yüzden seni anlıyor başarılar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temel matematikte 10 tane muhakeme sorusu yapamıyorsa analitik düşünme becerisi yoksa mühendislik okumasın
    Türkçe paragraflarında okuduğu şeyi anlayamıyorsa bir zahmet mühendislik değil direk üniversite okumasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yodanın Bastonu

ben sınavda matematikten 6 net yaptım, 6.sınıftan beri kod yazıyorum C, C++ ve C# gibi dillerde bir sürü program yazdım, bazılarının adını bile duymadan sırf geleceği var ve sıralaması iyi olduğu için gittiği mühendislikte öğretilecek şeyleri ben 6.sınıftan beri yapıyorum ama matematikten 6 net yaptığım için kimilerine göre "donanımsız, aptal" gözüyle görülüyorum, karışmayın kimseye kim ne yapıyorsa yapsın Not:Mezuna kaldım
    dostum okulda öğretmiyorlar ki kodlama. başlangıç seviyesinde gösteriyorlar. üzme canını piyasanın sağlam kodculara ihtiyacı var diplomalılara değil
  • Muhendislik okuyabilir ama bu bolumu bitirip muhendis olacagi anlamina gelmiyor.O netlerle bolumu bitirebilecegini sanmiyorum.

• Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    hocam kodlamaya hakimseniz mühendis olmazsınız programcı olursunuz illa mühendis olmaya gerek yokki zaten senin yaptığın şey programcılık bilgisayar bilimleri farklı bir disiplin

• Olum şu sınav cidden hiç bir halti belirleniyor ne zaman anlayacaksınız şunu ? Önemli olan üniversitede alacağı eğitim kendisine katacağı seyler belki adam bugüne kadar matematikten nefret etti ama üniye girince çok hoşuna gidecek ? Evet herkes emek koyuyor bu sınava stres vs malesef rezalet bir şey ama asıl olay üniversite.

Edit: Üniversite de zaten lise gibi değil eğer anlamıyorsa zaten bitiremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 3 Eylül 2018; 21:18:33 >
  • İnsanlar hatalar yapabilir çalışmayabilir.Kaldı ki 20 30 lu netler çalışılırsa herkesin yapabileceği netler.Önemli olan o insanın mesleğinde ne kadar başarılı olacağı.En vasat üniversiteden mezun olan adam piyasanın en aranan mühendisi de olabilir en gözde okullardan mezun olan mühendislerse iş bulduğuna şükredebilir.Bu sizin ne kadar çalışıp ne kadar çaba sarf edeceğinize bağlı.Bu zaman da kimseye bedavadan ekmek yok.İşverenler sizin ona ne kadar para kazandırdığınıza bakar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.