Şimdi Ara

10.3 hayırlı olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geldi


    10.3 hayırlı olsun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İphone 7 dfu mod ile temiz kurulum nasıl yapabilirim arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Youtubede video var anlatmak zaman alir yapman gereken ipws dosya sini indirip youtubedeki kurtarma modunu izleyip hareket etmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/qCIM6YdcyRE

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Umarım kısa zamanda jb si de gelir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan stabil çalışması fps düşmeleri bugların giderilmiş olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melisa0733 kullanıcısına yanıt
    Fps düşmesi halen yaşaniyo uygulama cikişinda ana menüye dönüş oldugunda uygulamalar tepe takla oluyo diyolar tatminlar olmadi yine hayal kirikliği..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s e indiriyorum şimdi. Bi deneyim bakalım. Videolarda hızlı idi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 7 için global mi gsm olan ipsw dosyasını mı indiriyoruz ?
  • FthK. kullanıcısına yanıt
    Gsm olarak indireceksiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, iOS 10.3 guncellemesi diger yazilimsal guncellemelerle birlikte yayimlandi. Ama temiz kurulum, DFU mode vb. eziyetlere girmeyin. WiFi uzerinden guncelleyin ve kullanin. Bu surum Apple'in yeni dosya sistemine (APFS) icerdigi icin guncelleme diger 10.X surumlerine gore biraz daha uzun surebilir. Panik yapmayin. Ayrica bu surumde Apple iki faktorlu kimlik dogrulamayi neredeyse zorla dayatiyor. Eger sifre hatirlama ve ikinci cihazi surekli el altinda tutma konusunda titiz biri degilseniz, sakin iki faktorlu kimlik dogrulamaya gecmeyin. Guncellemeden sonra ilk ekranda sordugunda "Diger Secenekler > Yukseltme" diyerek gecin. Iki faktorlu kimlik dogrulamadan dolayi cihazini kilitlenirse, kilidi kaldiracagim diye ugrasir durursunuz sonra. Benden soylemesi.

    10.3'e WiFi uzerinden guncelleyin ve gule gule kullanin. Sehir efsanelerine de inanmayin 👇🏻

    quote:


    quote:

    Orijinalden alıntı: enevre
    Hocam bir de hafta İos 10.3 yayınlanır herhalde. Malumunuz dosya sistemi değişecekmiş yazılımın herhalde dosya boyutu da büyük olur gibi güncellemenin sıfırlamaya gerek var mı telefonu?

    Sifirlama yapmana gerek yok, guncelleme geldiginde WiFi uzerinden yukle ve gule gule kullan. Bunu surekli yaziyorum. Kendinize eziyet etmeyin, her seferinde iMessage/Facetime aktivasyonu icin yurtdisi SMS ucreti odemeyin, ayarlarinizi bastan yapmayin, uygulamalari tekrar tekrar indirmeyin. IPSW indirmek, DFU mode, temiz kurulum, yeni bir iPhone olarak kurmak vs. hepsi sehir efsanesi. Cihazda gercekten ciddi bir sorun yoksa, cihazi surekli sifirlamayin. Ben her yil yeni iPhone modelini aliyorum. 11-12 ay kullaniyorum ve sonra yeni yilin cihazina geciyorum. Bir yillik donemde hic sifirlama ihtiyaci duymuyorum, guncellemeleri her zaman WiFi uzerinden yapiyorum, hatta her yeni iPhone'a bir oncekinin full iTunes yedegi ile geciyorum. iPhone 5S'den bu yana da ayni yedegi kullaniyorum. Kucuk buglar icin surekli sifirlama yapmak, takintili bir egilim gostergesi.

    Mantikli olan guncellemeleri WiFi ile yuklemek. Surekli her guncellemede temiz kurulum yapma gerekliligi bir sehir efsanesinden ibaret. Ben OTA uygulamasi basladigindan beri tum iOS cihazlarimda guncellemelerimi WiFi ile yaptim, hic sorun yasamadim. Surekli cihazi sifirlamak Windows kullanicilarinin 20 yillik aliskanligidir. Her sorunda basarlar formati. iPhone'da da ayni aliskanlik suruyor. Apple'in bilgisiz destek hatti da her arayana her sorunda temiz kurulum yaptirdigi icin, sehir efsanesinden de ote artik zorunluluk haline gelmis durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 28 Mart 2017; 0:25:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Arkadaslar, iOS 10.3 guncellemesi diger yazilimsal guncellemelerle birlikte yayimlandi. Ama temiz kurulum, DFU mode vb. eziyetlere girmeyin. WiFi uzerinden guncelleyin ve kullanin. Bu surum Apple'in yeni dosya sistemine (APFS) icerdigi icin guncelleme diger 10.X surumlerine gore biraz daha uzun surebilir. Panik yapmayin. Ayrica bu surumde Apple iki faktorlu kimlik dogrulamayi neredeyse zorla dayatiyor. Eger sifre hatirlama ve ikinci cihazi surekli el altinda tutma konusunda titiz biri degilseniz, sakin iki faktorlu kimlik dogrulamaya gecmeyin. Guncellemeden sonra ilk ekranda sordugunda "Diger Secenekler > Yukseltme" diyerek gecin. Iki faktorlu kimlik dogrulamadan dolayi cihazini kilitlenirse, kilidi kaldiracagim diye ugrasir durursunuz sonra. Benden soylemesi.

    10.3'e WiFi uzerinden guncelleyin ve gule gule kullanin. Sehir efsanelerine de inanmayin.

    Hocam daha önce apple canlı chat ile görüştüğümde güncellemeleri i-tunes üzerinden yapmamı önerdi. Bende o günden sonra hep i-tunes üzerinden yapmaya özen gösterdim. Haliyle çok uzun sürüyor güncellemeler. Bu konuda biraz daha açıklayıcı bilgi verirsen ya da daha önce verdiysen linkini paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.




  • Hayırlı olsun indirenlerden yorumları bekliyoruz ona göre geçelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Assistive Touch açın sadece home tuşu özelliğine indirgeyin öyle kullanın ana ekrana dönüşteki fps düşüşü kalkıyor. Enteresan bir bug. Fiziksel tuşu kullanınca kasım kasım kasılıyor ama assistive touch kullanınca yağ gibi akıyor. Benim cihazım 6S bu arada bende düzeldi bu sorun bu şekilde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ihtiyar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. iTunes'dan 10.3 güncellemesini 2 saat civarı bir sürede indirdim. Bu arada iTunes'a yedekleme yapmıştım. Açıklamanızı okuyunca yedek telefonuma hattımı taktım. Telefonumu tekrar pc'ye bağladım ve 10.3 yüklenmeye başladı. Bu arada youtubeda takılıyordum. Çok uzun sürmeden güncelleme tamamlandı. Ve iki fakötürlü doğrulama için yedek telefonuma mesaj gelir mi acaba derken adımları tamamladım ve telefon kullanıma hazır hale geldi. Ve önceki bütün uygulamalarım da yüklü bir şekilde açıldı. Yedeklemeyi geri yükle falan dememiştim halbuki. Acaba ben mi kaçırdım güncelleme yaparken. Ve neden iki faktörlü doğrulama sormadı?
    Yeni apple kullanıcısıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Turkcell için de şebeke güncellemsi geldi. Ne için acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haakaan162 H kullanıcısına yanıt
    Apple'in destek hattini sorun cozme konusunda ciddiye alma derim. O hat psikolojik destek hattidir sadece ve cihazi sifirlatmaktan baska hicbir sey yapmazlar. O hatta cevap verenlerin bilgi seviyesi de cok dusuktur. Sadece ezberletilen sablonlar uzerinden papagan gibi konusurlar. Sorunun ne olursa olsun "ilk kez sizden duyuyoruz efendim, hemen not aliyorum efendim" diye baslar, restore ve temiz kurulum onerirler, son guncellemeyi yuklemeni soylerler. Sorunun ne olursa olsun, hemen cihazina remote diagnostics ile baglanip "oncelikle size guzel bir haberim var, cihazinizda donanimsal hicbir problem yok" derler. Istisnasiz. Su mesaji ve devamindaki yaniti okursan ne demek istedigimi anlarsin:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123936226

    1994'den beri Macintosh, 2007'den beri iOS kullaniyorum. Iki platformdaki bilgimi birikimimi de yillardir elimden geldigince paylasiyorum. Cok yazdik cizdik bunlari. Su anda ayrintili rapor hazirlayacak durumda degilim. Ozetle; guncellemeler konusunda olusturulan sehir efsanelerine karsi cikan biriyim. Bu benim gorusum, herkes guncellemeleri istedigi gibi yukleyebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • SISTEM-4-4-2 S kullanıcısına yanıt
    iTunes uzerinden guncellemede prosedur odur zaten. iTunes uzerinden guncelleme yaptiginda, iTunes 2-3GB boyutundaki IPSW dosyasini indirir ve iPhone'un o anki yedegini alip guncellemeyi mevcut sistem uzerine kurar. Yani bire bir noktasi virgulu degismeden sistem kaldigi yerden devam eder. Restore dedigimiz sifirlama islemini yapmadigin surece iTunes uzerinden guncelleme budur ve iki faktorlu dogrulama falan gerektirmez. Ayrica bosu bosuna 2-3GB veri indiriyorsunuz. Hic gerek yok. WiFi uzerinden yaparsan 600MB indirerek halledersin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa sizden gördüm bunu. Ben güncellediğimde iş işten geçmişti.

    Şimdi bu dediğiniz özellik ne işe yarıyor ? Benim telefon kitlenmedi ama ne yaparsak kitlenir, ne olur ? Ona göre önceden ne yaptığıma bakayım da başımıza gelirse ortada kalmayalım. Ayrıca iki faktorlu kimlik dogrulama ayarları var mı ? Neyi yazdığımı bile hatırlamıyorum 2.cihaz için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.