Şimdi Ara

10-15dk da bir net gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ya 10-15dk da bi net gidiyo bugun başladı ne oldu anlamadım modemim airties t205 PPP ışıgı bı anda sönuyo bununla bırlıkte net gıdıyo sizce sorun merkezdemidir yarın arayıp arıza kaydı bırakmayı duşunuyorum

• Telefon kablosunu kontrol ettinizmi bi temassızlık olabir, birde hattın db değerini yazarsan yardımcı olabiliriz.
  • kabloları kontrol ettım sorun yok. db değerlerini nerden bakabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susqunkral -- 12 Aralık 2009; 22:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkral

kabloları kontrol ettım sorun yok. db değerlerini nerden bakabilirim

Modemin arayüzüne girerek hattın sinyal değerini görebilirsin... 192.168.1.1 i tarayıcıya yazarak girebilirsin.
  • Internet Bağlantısı: Bağlantı var
    ADSL Bağlantısı: Bağlantı var
    ADSL Hızı: 799 / 8187 kbps
    Internet IP Adresi: 78.180.****
    ADSL MAC Adresi 00:1C:A******

ADSL Durumu

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    799
    Downstream Hızı (Kbps)
    8187
    Upstream Sınırı
    19
    Downstream Sınırı
    22
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    19
    Upstream Hat Zayıflaması
    8
    Peak Cell Rate
    1884 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

ppp ışıgı sönünce internet baglantısı yerınde baglantı yok yazıyor ama adsl bağlantısında bağlantı var yazısı devam edıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susqunkral -- 12 Aralık 2009; 22:51:48 >
  • Kardeş Büyükçekmece'demisin?Ben Büyükçekmece'deyim bendede dün geceden beri aynı sorun var.10-15 dakikada bir gidiyor modemde sorun yok.PP ışığı yanmıyor.Yani internet hattında problem var zannedersem.Cevap bekliyorum senden.
  • aynen kardeşim b.çekmecedeyım bende aynı sorunu yaşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telekom'u aramamız lazım.2 saat dert anlat şimdi işin yoksa.Saçmasapan kablolarınızı kontrol ettinizmi falan derlerse Büyükçekmece'de başka bir arkadaşımdada aynı sorun olduğunu söyleyelim eğerki sende arayacaksan.Kısa sürede sorunu bulurlar.
  • bende aramayı duşunuyorum ama bu saatte destek yoktur heralde artık yarın arıcam bende modemim bozuldu dıye uzuluyodum demekki ttnet'denmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkral

bende aramayı duşunuyorum ama bu saatte destek yoktur heralde artık yarın arıcam bende modemim bozuldu dıye uzuluyodum demekki ttnet'denmiş

Olur böyle şeyler.Bak ben mesala 4 seneden beri TTnet kullanıyorum ilk defa arıza yaşıyorum hatla ilgili.
  • arıza kaydı bıraktırttım inş duzeltırler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.