Bildirim
10-15dk da bir net gidiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Telefon kablosunu kontrol ettinizmi bi temassızlık olabir, birde hattın db değerini yazarsan yardımcı olabiliriz. -
kabloları kontrol ettım sorun yok. db değerlerini nerden bakabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susqunkral -- 12 Aralık 2009; 22:48:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: susqunkral
kabloları kontrol ettım sorun yok. db değerlerini nerden bakabilirim
Modemin arayüzüne girerek hattın sinyal değerini görebilirsin... 192.168.1.1 i tarayıcıya yazarak girebilirsin. -
Internet Bağlantısı: Bağlantı var
ADSL Bağlantısı: Bağlantı var
ADSL Hızı: 799 / 8187 kbps
Internet IP Adresi: 78.180.****
ADSL MAC Adresi 00:1C:A******
ADSL Durumu
Bağlantı Durumu
Bağlantı var
Upstream Hızı (Kbps)
799
Downstream Hızı (Kbps)
8187
Upstream Sınırı
19
Downstream Sınırı
22
Trained Modulasyon
ADSL_2plus
LOS Hataları
0
Downstream Hat Zayıflaması
19
Upstream Hat Zayıflaması
8
Peak Cell Rate
1884 cells per sec
CRC Rx Fast
0
CRC Tx Fast
0
CRC Rx Interleaved
0
CRC Tx Interleaved
0
Path Mode
Fast Path
ppp ışıgı sönünce internet baglantısı yerınde baglantı yok yazıyor ama adsl bağlantısında bağlantı var yazısı devam edıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susqunkral -- 12 Aralık 2009; 22:51:48 > -
Kardeş Büyükçekmece'demisin?Ben Büyükçekmece'deyim bendede dün geceden beri aynı sorun var.10-15 dakikada bir gidiyor modemde sorun yok.PP ışığı yanmıyor.Yani internet hattında problem var zannedersem.Cevap bekliyorum senden. -
aynen kardeşim b.çekmecedeyım bende aynı sorunu yaşıyorum -
Telekom'u aramamız lazım.2 saat dert anlat şimdi işin yoksa.Saçmasapan kablolarınızı kontrol ettinizmi falan derlerse Büyükçekmece'de başka bir arkadaşımdada aynı sorun olduğunu söyleyelim eğerki sende arayacaksan.Kısa sürede sorunu bulurlar. -
bende aramayı duşunuyorum ama bu saatte destek yoktur heralde artık yarın arıcam bende modemim bozuldu dıye uzuluyodum demekki ttnet'denmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: susqunkral
bende aramayı duşunuyorum ama bu saatte destek yoktur heralde artık yarın arıcam bende modemim bozuldu dıye uzuluyodum demekki ttnet'denmiş
Olur böyle şeyler.Bak ben mesala 4 seneden beri TTnet kullanıyorum ilk defa arıza yaşıyorum hatla ilgili. -
arıza kaydı bıraktırttım inş duzeltırler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X