Şimdi Ara

10.08.2017 Büyük İstanbul Depremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nereden bildiğimi duyduğumu nasıl hissettiğimi lütfen sormayın. 10 ağustos perşembe gününe lütfen dikkat edin. Gerekli tedbirleri alın. asya kıtasının fay hattında büyük değişiklikler oluyor. Egede ki küçük depremler bu hava olayları öyle mevsim normali değil. Eğer araştırırsanız Asya kıtasının diğer bölgelerinde bu tarz hareketlilikler görürsünüz. Yeniden gölcük merkezli bir deprem olacak. Şiddetinin maalesef 7.6-8.3 arası olması bekleniyor. Özellikle üsküdar kıyılarında ve kocaeli körfezinde 15-20 santimlik tsunamiler meydana gelebilir. Diğer sahil kesimlerinde de deniz kesinlikle yükselecektir. Bundan bir kaç yıl önce antartikadan Avrupa büyüklüğünde bir buz dağı koptu. Denizlerin yükselmesinin ve artık istanbulda da tsunami olma riskinin doğmasının asıl sebebi budur. Eğer tedbir alırsanız gerçekten kurtulabilirsiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun.

• ben kimseyi bana inanın diye zorlamam. Herkes özgür
  • onu sorma bunu sorma. yok ya?
    gölcük'te deprem oldu, fay atımını boşalttı. fayın güneyinin yılda kaç cm ilerlediği belli, kaba bir tahminle 250 yıl daha ilerlemeden gölcük'te deprem olmaz. bilip bilmeden konuşma cahil herif.
    7.6 da şiddet değil büyüklüktür. cahil insanların bilmediği konularda konuşması ne kadar sinir bozucu. ülke sizin gibi insanlara sahip olduğu sürece 1 adım ileri gidemez.
    tsunami olma nedeni kopan buzulların denizi yükseltmesi değil, deniz tabanındaki kaymalardır. isterse antarktika komple kopsun.
    ekran görüntüsünü de aldım. hiç boşuna değiştirme yazdıklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

onu sorma bunu sorma. yok ya?
    gölcük'te deprem oldu, fay atımını boşalttı. fayın güneyinin yılda kaç cm ilerlediği belli, kaba bir tahminle 250 yıl daha ilerlemeden gölcük'te deprem olmaz. bilip bilmeden konuşma cahil herif.
    7.6 da şiddet değil büyüklüktür. cahil insanların bilmediği konularda konuşması ne kadar sinir bozucu. ülke sizin gibi insanlara sahip olduğu sürece 1 adım ileri gidemez.
    tsunami olma nedeni kopan buzulların denizi yükseltmesi değil, deniz tabanındaki kaymalardır. isterse antarktika komple kopsun.

depremi ben tahmin ettim diye kıskanıyon
  • Buzulla tsunamiyi bağlamanda ayrı bir saçmalık olmuş. Üsküdar'ın nerde olduğundan haberin var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • peki zeki muren sorf yapcakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Boğaziçi kandilli rasathanesi, itü, ODTÜ ve Boğaziçi Üniversitesi Jeoloji mühendisliği a.b.d öğretim üyeleri kareli defterden gelecek uhrevi bilgilere göre bilimsel çalışmalarını başlattılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nallart Deprem Edition.

Yükleniyor: %1...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu forumda cahile cahil demek yasak. bu tipleri özenle buralara yerleştiriyorlar. arada bizim gibiler laciverte lacivert dediği zaman ise saniyesinde arkalarına yönetici grubunu alıp vay sen bana hakaret ettin diye seni uzaklaştırıp yazdıklarımızı da kaldırıyorlar. konuda sadece kendi yazdıkları safsata kalıyor. normalde günlerce bağırılmasına rağmen tek birinin uğramadığı bölüm yöneticilerinin bu tiplerle muhattap olduğunuz anda bir dakika içinde konuya gelip sizi tehdih eden mesaj yazmalarından anlaşılıyor bunların kim olduğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

quote:

bu forumda cahile cahil demek yasak. bu tipleri özenle buralara yerleştiriyorlar. arada bizim gibiler laciverte lacivert dediği zaman ise saniyesinde arkalarına yönetici grubunu alıp vay sen bana hakaret ettin diye seni uzaklaştırıp yazdıklarımızı da kaldırıyorlar. konuda sadece kendi yazdıkları safsata kalıyor. normalde günlerce bağırılmasına rağmen tek birinin uğramadığı bölüm yöneticilerinin bu tiplerle muhattap olduğunuz anda bir dakika içinde konuya gelip sizi tehdih eden mesaj yazmalarından anlaşılıyor bunların kim olduğu.

burası önceden beri ticarethane zihniyetiyle yönetiliyor. o yüzden artık foruma yılda 1-2 uğruyorum. eskiden olsa ceza almak istemezdim, şimdi umrumda bile değil. bizim için cahil olan, yönetim için "tıklayan", yani gelir kaynağı. içerik değil nicelik bunların önceliği. sonuç? donanımhaber artık internet genelinde üyeleri aşağılanan, kalitesiz bir forum.

kaybeden kendileri oluyor. veriler ortada.
    10.08.2017 Büyük İstanbul Depremi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 28 Temmuz 2017; 12:9:15 >

• Olum şaka falan sanıyorsunuz herhalde bu deprem olayını. Önceden tahmin edemediğin bir depremde ailenin parçalanmış cesetlerini enkazın altından çıkardıklarında da böyle şakalar yapmanı beklerim.
  • bilim cahili bir soylem golcükteki kaf enerjisini tamamiyle boşalttı onumuzdeki 100 sene içinde büyük deprem olma olasılığı çok düşük...geçiniz...
  • ss aldım eğer o gün deprem olursa h.a.a.r.p ile işbirliğin ortaya çıkacak ve hapse atılacaksın
  • şiddet-büyüklük terimlerini bilmeyen adam burda deprem açıklıyor

• 11 ağustosa çeksene hoja tarihi.
    ne kurtarmaz mı? sana gelişi mi okadar?
    kurtarır kurtarır. oynamam yoksa ha
  • Hımm.. konu dışına açılmış dikkate alınmalı mı.

• HEPİMİZ ÖLÜCEEZZ!!
  • #rez ya tutarsa
  • Herkes pişman olacak

• abd maya takvimine göre kesin konuşuyordu 21 aralık 2012 de kıyamet kopacak diyordu hani noldu, hepsi hikaye Allah tan başka kimse bilemez..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.