Bildirim
10.000TL - 12.000TL ile Ne İş Yapılır ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yaz geliyo meşrubat işine girin -
kangal yetiştirip satabilirsiniz,bilgi almak için pmden grup falan verebilirim yani ciddiyim para kazanabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: canpepe
kangal yetiştirip satabilirsiniz,bilgi almak için pmden grup falan verebilirim yani ciddiyim para kazanabilirsiniz
Bir Sivas'lı olarak çok isterdimama yer yok malesef...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 31 Mart 2011; 20:23:07 > -
tavuk pilav satın -
quote:
Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan
yaz geliyo meşrubat işine girin
"Yok mu buz gibi su içinnn" şeklinde mibiraz açarsanız..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
quote:
Orijinalden alıntı: canpepe
kangal yetiştirip satabilirsiniz,bilgi almak için pmden grup falan verebilirim yani ciddiyim para kazanabilirsiniz
Köpek yetiştirecek yerimiz yokki...
açık alan yeter veya bahçeniz varsa uzun bir kulübe yapabilirsiniz sıcak alan sağlamakiçin zaten burdan aldığınız paralarla komşularınızla anlaşıp yerinizi açabilirsiniz -
Yazlık kaliteli giysiler bulup,%30 kar marjı ile gg üzerinden satın,ama ürünler orijinal olacak.Madeni bulmak lazım. Tommy,Diesel,Lacoste,Camel Active,Replay,Gucci,Gas vb... ilk aklıma gelenler...
-
Yer alabilirseniz işlek bir caddede veya turistik bir yerde bardakta mısır, sosisli sandviç, dondurma tarzı yiyecekler satan bir stand açabilirsiniz diye düşünüyorum o parayla. -
Beyler DVD işine mi girsek diye düşünüyoruz film,oyun,müzik vs... -
kulübe şeklinde ufak bir büfe iyi olur bence , yaz da geliyor , su , soğuk içecek , dondurma vb. şeylerle para kazanırsınız heralde -
quote:
Beyler DVD işine mi girsek diye düşünüyoruz film,oyun,müzik vs...
O işte artık para yok. Malum zorrentinden tut her şeyine bacak kadar çocuklar bile biliyor artık. -
Telefon işi biliyorsunuz ülkemizde peynir ekmek gibi gidiyor -
Telefon işi biliyorsunuz ülkemizde peynir ekmek gibi gidiyor -
beyler o değil de mesela outlet center gebze center tarzı yerler var bilirsiniz. oradan bi mağaza satın alıp kiraya verseniz lcw markasına. aylık geliri ne olur oranın?
konu sahibine önerim : çiğ köfteci sait usta -
Bardakta mısır diyorum her türlü 300-400 tl o mısır yapma makineleri zaten 30 tl malzemesi tutsa 1 saatte 70 kişi geliyor 70 tl 70-30=40 Tl saatte 40 tlden hesapla onun haricinde pamuk şekerde çok iyi para var onların makineleri biraz daha pahalıdır mısır yapma makineleri [ bardakta değil ] çok iyi getirisi var bunların bi araştır derim -
O parayla büyük iş yapılamaz ama gıda işine girebilirsin, küçük de olsa kârlıdır ya da al sat yapacaksınız. Mesela araba pazarından, internet'ten kelepir arabları bulup alacaksınız, kârıyla satacaksınız ama iyi anlamak şart. herkes canbaz olmuş, ava giderken avlanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
beyler o değil de mesela outlet center gebze center tarzı yerler var bilirsiniz. oradan bi mağaza satın alıp kiraya verseniz lcw markasına. aylık geliri ne olur oranın?
konu sahibine önerim : çiğ köfteci sait usta
dostum senin maliyetlerden haberin yok galiba, satın almayı bırak kiralayarak bile zor yapar o işleri, çiğ köfteci sait ustanın sadece ismine yetmez belki o para -
quote:
Beyler 2 arkadaş olarak 5.000 - 6.000TL koyup iş kurmak istiyoruz , işte toplam 10-12BinTL bir para , ikimize ilk başta toplam aylık 1,000TL(500-500) kalsın yeter ...ne yapabiliriz...
El arabasında mektep tatlısı satın. -
Birader senin için araştırdım 2 kişiyseniz 2 makine alın alternatifler şu yönde
Patlamış mısır makinesi [ 850 TL hemen hemen hepsi aynı ]
Pamuk şeker makinesi [ 700 TL hemen hemen hepsi aynı ]
Bardakta mısır makinesi [ ortalama 700 Tl kalitelileri 1100 Tl ]
5 dakikada araştırma yaptım şu makine güzel mesela
http://www.evliticaret.com/index_dosyalar/popcorn_makinesi.htm bunun başında arkadaşın durur
http://www.yasarticaret.com/pamuk_seker_makinesi.htm buradaki makinelerdede 3 ü bir arada kullanılabiliyormuş diye okudum
Bardakta Mısır + Pamuk Şeker + Popcorn
gibi bi düşün bunları
Benzer içerikler
- yeşil peri
- verrutol kaç günde etki eder
- böbrek atardamarı temiz kan mı taşır
- sevgilimleyken sürekli kalkıyor
- sendikaya üye oldum işten atıldım
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X