Şimdi Ara

10.000 TL'YE KADAR TELEFON ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim fakat kendime akıllı telefon almak istiyorum. Daha önce Samsung S3 Mini, Note 4, Galaxy C7 kullandım. Apple telefon istemiyorum kesinlikle alacağım telefon Android olmalı. Bütçem maksimum 10 bin liraya kadar çıkabilir. Telefonda aradığım en önemli özellikler kamerasının çok iyi olması kısacası gündüz ve gece çekimlerinde ayrıca video çektiğimde görüntüden memnun olmam lazım. Hızlı şarj özelliği kesinlikle olması lazım. Telefonun bataryası günlük kullanımda 1 günü çıkarmalı. Onun dışında son olarak 10 bin liraya kadar çıkıp orta seviye bir işlemci istemiyorum. Kafamda bir marka ya da model yok fakat tasarım ya da telefonun görünüşü umrumda olan birisi değilim. Telefon bahsettiğim şartları karşıladığı sürece ekranın büyük ya da küçük olmasının bir önemi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

• bu devire 10 bine telefon alınmaz. redmi note 8 pro al geç derim. biraz daha artarsa mi 9t pro

Orijinalden alıntı: dodofran

bu devire 10 bine telefon alınmaz. redmi note 8 pro al geç derim. biraz daha artarsa mi 9t pro
    Mi 9T Pro alırım yani parasını dert etmem fakat beklentilerimi karşılar mı dostum? Redmi Note 8 Pro daha düşük bir telefon herhalde Mi 9T Pro'ya göre.
    https://www.dxomark.com

• quote:

her türlü beklentini karşılar evet mi 9t daha önde diğerine göre ama illa kamera önemli diyorsan sıralam şu şekilde :https://www.dxomark.com
    O sıralamada Huawei Android desteği olmadığı için bulaşmak istemiyorum. Xiaomi CC9 Pro da yanlış bilmiyorsam orta seviye bir işlemci kullanıyordu yoksa kamera konusunda boşuna o puanı almış olamaz ama bu telefonu alıp pişman olmak istemiyorum çünkü uzun bir süre başka telefon almayı düşünmüyorum.
  • cc9 pro henüz çıkmadı çıktığında işlemcisi olmasa da kamera konusunda en fp ürün olacak bence. o listede alınabilecek en fp teleefon op 7 pro ama tr de yok. malum yollardan kayıtlı garantisiz 4 küsüre bulunabilir.
    huawei konusunda mate 30 pro hariç google konusunda bi sıkıntı yok. mate 20 pro mesela sorunsuz ve 5 bin şu an hepsiburadada. p 30 pro 6500

geriye note 10 plus kalıyor ama bence 9 binler falan çok fazla bi telefon için. yani mate 20 pro ile arasında dağlar olmamasına rağmen fiyat olarak 2 katı nerdeyse. gereksiz bence.

cc9 pro henüz çıkmadı çıktığında işlemcisi olmasa da kamera konusunda en fp ürün olacak bence. o listede alınabilecek en fp teleefon op 7 pro ama tr de yok. malum yollardan kayıtlı garantisiz 4 küsüre bulunabilir.
    huawei konusunda mate 30 pro hariç google konusunda bi sıkıntı yok. mate 20 pro mesela sorunsuz ve 5 bin şu an hepsiburadada. p 30 pro 6500

geriye note 10 plus kalıyor ama bence 9 binler falan çok fazla bi telefon için. yani mate 20 pro ile arasında dağlar olmamasına rağmen fiyat olarak 2 katı nerdeyse. gereksiz bence.
    TR'de olmayan bir telefonu almak istemiyorum çünkü garanti önemli bi de o kadar para verip garanti sorunu yaşamak istemiyorum. Huawei almışken de Mate 30 Pro'dan aşağısını almak mantıklı gelmiyor zaten Samsung kendini iyice Apple seviyesine getirdi ve dediğin gibi o fiyatlar gereksiz. Büyük ihtimalle işlemciyi umursamayıp CC9 Pro alacağım çıkmasını bekleyip çünkü hem karşında muhattap var hem de TR'de garanti konusunda yardım alabilirim. Çok teşekkür ederim dostum ilgin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil hocam acelesi yoksa bence de bekleyin cc9 u

önemli değil hocam acelesi yoksa bence de bekleyin cc9 u
    Acelem yok hocam ama tahmini bi tarih var mı ne zaman TR'ye geleceğine dair? Seni de sorularla boğdum ama kusura bakma. :)

sorun değl hocam ama bilmiyorum tam ne zaman gelir
    Anladım hocam, teşekkür ederim.
  • 10 bin tl ye kadar cihaz tavsiyesi istiyorsunuz , kamerasi cok iyi olsun diyorsunuz mi 8 pro tavsiye ediyorlar 😃 telefona 10 bin tl verilecekse bu İphone olmali.sizin dediginiz sartlari da karsiliyor ancak siz Android istediginiz icin tek secenek Samsung kaliyor.huawei in ne olacagi belli deil.S10 plus , Note 10 veya Note 10 plustan birini tercih etmeniz en uygunu sizin icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: technoB

10 bin tl ye kadar cihaz tavsiyesi istiyorsunuz , kamerasi cok iyi olsun diyorsunuz mi 8 pro tavsiye ediyorlar 😃 telefona 10 bin tl verilecekse bu İphone olmali.sizin dediginiz sartlari da karsiliyor ancak siz Android istediginiz icin tek secenek Samsung kaliyor.huawei in ne olacagi belli deil.S10 plus , Note 10 veya Note 10 plustan birini tercih etmeniz en uygunu sizin icin
    Samsung'un TouchWiz arayüzünden sonraki arayüzünü hiç kullanmadım ama TouchWiz hiç iyi değildi sürekli donma oluyordu ama daha sonra takip edemedim. Büyük ekran tercih eden birisiyim, Note 10 ve Note 10 Plus arasındaki fark nedir acaba hocam? Telefonlar hakkında bilgim var ama detaylı olarak çok hakim değilim.

Orijinalden alıntı: CanCloud

Samsung'un TouchWiz arayüzünden sonraki arayüzünü hiç kullanmadım ama TouchWiz hiç iyi değildi sürekli donma oluyordu ama daha sonra takip edemedim. Büyük ekran tercih eden birisiyim, Note 10 ve Note 10 Plus arasındaki fark nedir acaba hocam? Telefonlar hakkında bilgim var ama detaylı olarak çok hakim değilim.

Alıntıları Göster
    Samsung degistirdi arayuzunu.Bana kalsa ben Samsung almam ancak senin anlattigin profile uyan tek cihaz Samsunun en son cikan amiral gemileri.Note 10 ve note 10 plus arasindaki farklar Boyut , ram , pil , hizli sarj suresi , depolama alani.bunlar Note 10 plus lehine tabiki.butceniz yuksek oldugu icin Cc9 pro yu onermem.ortalamanin biraz ustu bir islemcisi var cunku.siz o butceyle islemcisi ve kamerasi en iyi telefonu almalisiniz.ha bana gore hicbir telefon o paralari haketmiyor.parasini hakeden ust seviye resmi garantili olarak Mi 9t pro derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: technoB

Samsung degistirdi arayuzunu.Bana kalsa ben Samsung almam ancak senin anlattigin profile uyan tek cihaz Samsunun en son cikan amiral gemileri.Note 10 ve note 10 plus arasindaki farklar Boyut , ram , pil , hizli sarj suresi , depolama alani.bunlar Note 10 plus lehine tabiki.butceniz yuksek oldugu icin Cc9 pro yu onermem.ortalamanin biraz ustu bir islemcisi var cunku.siz o butceyle islemcisi ve kamerasi en iyi telefonu almalisiniz.ha bana gore hicbir telefon o paralari haketmiyor.parasini hakeden ust seviye resmi garantili olarak Mi 9t pro derim.

Alıntıları Göster
    Samsungu ben de istemiyorum açıkçası çünkü Samsung kusacağım artık 3 tane Samsung kullandım bi de General Mobile'a mahkum oldum bir ara. Bütçe yüksekken düşük almak mantıklı değil bence de ama kararsız olduğum için ne yapacağımı bilemedim. Mi 9T Pro'yu araştıracağım, bu gidişle ya Samsung ya Xiaomi alacağım ama aynı özellikleri 2 katı fiyata iteliyor sanki Samsung.

• technoB T kullanıcısına yanıt
    10.000 tl ye kadar ne demek onu bi araştırın derim. illa 10 bin olacak demek değil yani. redmi note 8 pro 4 kamerasıyla (1 tanesi 64 megapixel) fiyat performans olarak kamerada en iyi cihaz. çok çok paralar vermeye gerek yok. mesela kendisinin 2-3-4 kat fiyatına satılan o çok sevdiğiniz epılın 8 plus x-xr dahil çoğu modelini tokat manyağı yapacak bi telefon. ki zaten sonrasında mi 9tpro gibi değişik huawei modelleri gibi modeller de önerdim.
    ha zaten kafadan pahalı olacaksa iphone olmalı düşüncesiyle iphone öneren biriyle de teknoloji tartışmam boşa giden internetten fazla bir şey kazandırmaz bana ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 10 Kasım 2019; 0:35:49 >

10.000 tl ye kadar ne demek onu bi araştırın derim. illa 10 bin olacak demek değil yani. redmi note 8 pro 4 kamerasıyla (1 tanesi 64 megapixel) fiyat performans olarak kamerada en iyi cihaz. çok çok paralar vermeye gerek yok. mesela kendisinin 2-3-4 kat fiyatına satılan o çok sevdiğiniz epılın 8 plus x-xr dahil çoğu modelini tokat manyağı yapacak bi telefon. ki zaten sonrasında mi 9tpro gibi değişik huawei modelleri gibi modeller de önerdim.
    ha zaten kafadan pahalı olacaksa iphone olmalı düşüncesiyle iphone öneren biriyle de teknoloji tartışmam boşa giden internetten fazla bir şey kazandırmaz bana ya neyse
    Adam cok iyi kamera diyor.note 8 pro nun kamerasi cok iyi kategorisine mi giriyor ? Sen beni Apple kullanan biri mi sandin ? Buradan zaten ne anlatmak isyedigimi anlamamissin.o cok begendigin note 8 prodaki islemciden de bahsetseydin arkadasa.mediatek yani.adamin butce gayet genis gidiosun orta seviye cihaz oneriosun ustune mediatek islemcili.adam 10 bin diyor sen 2500-3000 tl lik orta seviye telefon oneriosun.bir de benle tartismazmis.sem once okudugunu anlamayi ogren , Mediatek islemcinin Snapdragon , Kirin , Exynos arasinda nereye konumlandigini ogren.sen once cok iyi kameranin ne anlama geldigini ogren.sen once isterse 100 megapiksel olsun olayin megapikselle bitmedigini ogren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoB -- 10 Kasım 2019; 0:51:8 >

[kamerayı es geçip konu dışına çıkıp işlemciden girmişsin. ben de direkt ordan devam edeyim madem :D kamera hakkında arkasını doldurabileceğin fikirlerin varsa beklerim. ama öyle çok iyi kategorisine mi giriyor diyip kaçmak yok oke ;) ]

mediatek'i tek bi işlemci sanıyo. apple kullanmasan da kafa olarak tam o kesimdensin iyice kendini belli ettin. evet mediatek'in bir adet işlemcisi var ve o da çöp haklısın kardeşim. snapdragonun da 1 tane işlemcisi var ve o da mediatek'ten çok çok iyi. gerçekten çok sade ve basit bi mantıkmış. aydınlandım teşekkürler. ve tartışmaya girmeme fikrimin ne kadar doğru olduğunu da böylece anlamış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 10 Kasım 2019; 0:56:53 >

• quote:

[kamerayı es geçip konu dışına çıkıp işlemciden girmişsin. ben de direkt ordan devam edeyim madem :D kamera hakkında arkasını doldurabileceğin fikirlerin varsa beklerim. ama öyle çok iyi kategorisine mi giriyor diyip kaçmak yok oke ;) ]

mediatek'i tek bi işlemci sanıyo. apple kullanmasan da kafa olarak tam o kesimdensin iyice kendini belli ettin. evet mediatek'in bir adet işlemcisi var ve o da çöp haklısın kardeşim. snapdragonun da 1 tane işlemcisi var ve o da mediatek'ten çok çok iyi. gerçekten çok sade ve basit bi mantıkmış. aydınlandım teşekkürler. ve tartışmaya girmeme fikrimin ne kadar doğru olduğunu da böylece anlamış oldum.
    Cevap bile vermeyecegim sana.sen hala anlamamissin ne dedigimi.sen bana islemci dersi verecek son kisi bile deilsin.arkadasin konusunu daha fazla mesgul etme.hadi ugurlar olsun.

ayynen öyle. işlemcinin i'sinden anlamayan birine bırak ders vermeyi 2 söz bile etmem fazladan. hayırlı geceler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.