Şimdi Ara

1 Yıllık Zenmate Premium VPN 1 Euro ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
16
Favori
21.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nssil 500 kisi bitmemis hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye gibi bir ülkede yaşayan herkese lazım valla..

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Nssil 500 kisi bitmemis hala

ALDATMACA O ZATEN ÇOĞU KİŞİDE HATA ALIYOR ALAMIYOR O AYRI KONUDA BANA GÖRE ALDATMACA TAMAMEN HANİ 1 EURO SATMALARININ BİR DİĞER NEDENİ İSE TAHMİNEN BİRİLERİ YENİLEMEYİ UNUTUR KARTINDAN 1 YIL SONRA 60 DOLAR ÇEKERİZ DİYE
  • 500 değil 5000 kişi
    Facebook sayfalarında görebilirsiniz.
    https://www.facebook.com/zenmateTR

Sabah baktığımda indirim bitmişti. Anlaşılan şimdi tekrar aktif olmuş.
    Fiyat 1€ olmasına rağmen, alanların çoğu kullanmayacağına göre güzel para kaldıracaklar.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoz27

Haber veren arkadaşa teşekkürler ....

evet aynen bende bir adet satın aldım ara sıra kullansam da 1 euro gerçekten para değil böyle bir program için
  • paypal ve sanal kart ile ödeme yapamıyorum..

There was an error processing your payment. Please re-enter your payment details or try another payment method.
  • aldım arkadaşlar sağolun paypal ile garanti sanal kart kullanarak.

zenmate kullanıyorum zaten free, pro versiyonu da deneyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara ile kendi hesabima aldim kardesimin hesaba alirken odeme hatasi vermeye basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 23 Temmuz 2015; 11:03:23 >
  • bendede hata var ya offff 60 tl limitli bir kart olunca bence odeme alır gıbıme gelıo cunku seneye 60 tl cekecek ya o yuzdn dıye dusunuorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

aldım arkadaşlar sağolun paypal ile garanti sanal kart kullanarak.

zenmate kullanıyorum zaten free, pro versiyonu da deneyelim.

aynı şartlarla ben almaya çalışıyorum fakat alamıyorum.. var mı farklı bir uygulamanız?
  • bhdrctr B kullanıcısına yanıt
    farklı bir bilgisayar kullanarak denedim. alabildim. haber veren arkadaşa teşekkürler.

fakat şöyle bir detay dikkatimi çekti. daha önceden premium kullanmamıştım. önce o aktif hale geldi almayı denerken.. 8. denememde alabildim ama Your Premium will expire on 30 Temmuz 2015 yazıyor.. yani deneme sürümünün exp date i yazıyor.. bir karışıklık var sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrctr -- 23 Temmuz 2015; 11:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdrctr

farklı bir bilgisayar kullanarak denedim. alabildim. haber veren arkadaşa teşekkürler.

fakat şöyle bir detay dikkatimi çekti. daha önceden premium kullanmamıştım. önce o aktif hale geldi almayı denerken.. 8. denememde alabildim ama Your Premium will expire on 30 Temmuz 2015 yazıyor.. yani deneme sürümünün exp date i yazıyor.. bir karışıklık var sanırım..

Eğer mailinizi aktif edip kullanıyorsanız o zaman 7 günlük veriyor

Premium aldığınız mail farklı ise onunla login olmalısınız

Ayniysa denemedim ama.muhtemelen yedi gün sonra süre uzatacaktır

• kredi kartımla aldım üyeliğimi iptal ettim seneye 60 euro alma gibi bi sorun olmaz umarım

• Banka kartı ile aldım , üyeliği iptal ettim. Hiç bir sorun olmayacak gibi görünüyor. Paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arpasuyu -- 23 Temmuz 2015; 11:30:10 >
  • Türkiyede yasaklar bitmez, alın kenarda dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarlan.3

kredi kartımla aldım üyeliğimi iptal ettim seneye 60 euro alma gibi bi sorun olmaz umarım

Hocam bende kredi kartımla aldım . Üyeliği nasıl iptal ediyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz banada .
  • Mobil uygulamayi kurun hesabi girip Premium tarihine bakabilirsiniz surede sikinti yok
    23 Temmuz 2016 da bitecek

• Aynen,nasıl iptal ediliyor,edelim bizde.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.