< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 15 Eylül 2016; 19:18:04 > |
Bildirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 15 Eylül 2016; 19:18:04 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 16 Eylül 2016; 23:38:10 > |
![]() Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 17 Eylül 2016; 8:37:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 17 Eylül 2016; 10:22:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 17 Eylül 2016; 16:44:08 > |
![]() Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baratheon7 -- 17 Eylül 2016; 20:31:02 > |
|
|