Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun düzeldi bizde .
  • cyberteror kullanıcısına yanıt
    ben uğraşırken düzelttiler bişeyleride öylemi düzeldi acaba.
    siz program kaldırıp öyle mi düzelttiniz yoksa kendiliğindedn mi düzeldi.
  • Ben aldım. Sadece 1 kere düzgün kullanabildim. Sürekli hata veriyor, servere bağlanamıyor. Bedava olan vpnlerden daha iyi performans veremedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • Düzeldi arkadaşlar. Şu anda giriyor ama dediğim gibi bence kesinlikle programı yasaklamışlardı ve Cyberghost firması da bir çözüm bulup Türk kullanıcılarını üzmedi.

Arkadaşlar bu arada puk code vermişlerdi bana onu unuttum. Şimdi kullanıcı adımı ve şifremi değiştiremiyorum puk code soruyor. Bu kodu tekrardan nasıl öğrenebilirim? İngilizcem yok bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 4 Haziran 2014; 16:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hectic01

Ben aldım. Sadece 1 kere düzgün kullanabildim. Sürekli hata veriyor, servere bağlanamıyor. Bedava olan vpnlerden daha iyi performans veremedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

aynen çok kötü boşa gitti param!
  • Ttnet çoğu ipsini engellediği için bağlanamıyor. Onlar da ipleri değiştirmiyor. Bizim sorunumuz değil tavrındalar. Dolayısıyla boşa gitti evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

modemde kanal değiştirmek dışında bişey yapmadım.router firewall ı açıp kapadım değişmedi.vpn enabled konumunda.sanki uydunet block koymuş gibi geliyor hala bana.çünkü herşeyi denedim.androidde kapalı olunca şüphem bu yönde.

https://account.cyberghostvpn.com/#tabSmartPhonesTabletsAndOtherDevices

burayada girilmiyor.

edit:düzeldi.YAC kurulu idi.sildim açtım kapadım düzeldi.hemen öncesinde androidden denediğimde bağlanınca router şüphem kayboldu.
    ancak ne oldu da bu olay oldu anlamadım.

Edit2:YAC ı tekrar kurdum.herşey normal.
    SİZE TAVSİYEM VİRÜS,MALWARE,DOSYA ARTIK TEMİZLEME PROGRAMLARI VARSA KURCALAYIP OLMUYORSA KALDIRIN ÖYLE DENEYİN.DÜZELİNCE YENİDEN KURABİLİRSİNİZ.HATA SEBEBİNİ ÇÖZEMESEMDE SORUNLU PROGRAMI BULMUŞ OLDUM.

ben norton is. kullanıyorum bazen başka programlarda yapıyor . neyse düzelmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bağlanırken anonymity test failed diye bir hata veriyor kyk'da kalıyorum.bu hatayı alanlar var mı?
  • quote:

bağlanırken anonymity test failed diye bir hata veriyor kyk'da kalıyorum.bu hatayı alanlar var mı?

bilen biri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami403

bağlanırken anonymity test failed diye bir hata veriyor kyk'da kalıyorum.bu hatayı alanlar var mı?

Filtreleme vardır, saat 6 dan sonra denedin mi? Oda olmuyorsa, ibVPN dene. Ben ibVPN tcp bağlantı türü ile ulaknette vpn bağlanabildim.
  • Anonymy test failed hatası halâ devam ediyor. Bu arada kat.ph da engellenmiş.

Cyber Ghost a bağlanabilenler hangi antivitüs programlarını kullanıyor ? Bende SPyware DOctor ve Wındows Defender var. Bunlar engelliyor olabilir mi ?
  • Biara bu bedava dağıtılıyordu 6 aylık mı ne.
  • Ben antivirüs programı kullanmıyorum bende de girmiyor.Yine engellediler vpnyi sanırsam.
  • cyberteror kullanıcısına yanıt
    Cyber!in tekrar devreye girmesi lazım o zaman. Artık dava mı açar ne yapar bilmiyorum. Normal Premium yada Premium Plus alanlarda bağlanamıyorlar o zaman ? Müşterisini mağdur etmez Cyber
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Cyber!in tekrar devreye girmesi lazım o zaman. Artık dava mı açar ne yapar bilmiyorum. Normal Premium yada Premium Plus alanlarda bağlanamıyorlar o zaman ? Müşterisini mağdur etmez Cyber

Bende premium var bağlanamıyorum.Yine mail atmamız gerekecek açılması için .

• Arkadaşlar engelleme DNS tabanlı. Kullandığınız DNS adreslerini değiştirin bağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_umut

Arkadaşlar engelleme DNS tabanlı. Kullandığınız DNS adreslerini değiştirin bağlanıyor.

Sen hangi dns yi kullanıyorsun hocam ?
  • Bende Loading GUI ekranında hata veriyor açılmıyor..

• furlaka kullanıcısına yanıt
    güncel sürümü kurun o hata ortadan kalkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Anonymy test failed hatası halâ devam ediyor. Bu arada kat.ph da engellenmiş.

Cyber Ghost a bağlanabilenler hangi antivitüs programlarını kullanıyor ? Bende SPyware DOctor ve Wındows Defender var. Bunlar engelliyor olabilir mi ?

Norton kullanıyorum herhangi bir sorun yok dns lerde otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 24 Haziran 2014; 3:00:52 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.