Şimdi Ara

1 YILDA SIFIRDAN MF TR. 1.Sİ OLMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    kudurmadım. böyle bir başarıya sahip olabilmesi için kendisini tanıması, özgüvenli olması ve ortalama üstü zekaya sahip olması lazım. arkadaşta bu üç özelliğin olduğuna inanmadım biraz başlığa göz atınca.
  • tekrar yazıyorum, sıfırdan 1 yılda 15k ya girersen öp başına koy şükür namazı kıl.
  • 20 binden ilerisi imkansız sıfır biri için ki 50 bin bile çok zor diyebilirim.İlk 500 de bissürü olimpiyatçı adam vardır yıllarını vermişler fullemeleri garanti şansın var mı sence?
  • Yazdığına göre tüm dersler 0. Sıfırdan kasıt ne kadar sıfır bilmiyorum ama, ciddiyetli bir tavırla her gün 8 saat ve üzeri çalışırsan ilk 50-60k gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 ım deyip 95 tyt, 65 ayt yapanlardan değilsen olmaz. Kolay kolay imkansız demem ama imkansız yani. 1. olacak zeka birikim yetenek olsa bile sınavda karnın ağır 5k gelir.

0 san 15kya kadar yolun var sonrası zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 6 Haziran 2018; 21:14:28 >
  • Onedays O kullanıcısına yanıt
    dostum daha çok genciz, yolumuz uzun. her türlü eleştiriye açık olmalıyız. kimileri acımadan eleştirecek, biz kendimizi tanıyor ve güveniyorsak bu eleştirilerden faydalanmayı da bileceğiz. yok eğer manasız eleştiriler ise de bunları tereddüt etmeden ayırabileceğiz ve aklımız geride kalmadan tam gaz yolumuza devam edeceğiz.

ben burada hiçbir yerde olmadığım kadar açık sözlü olabilirim çünkü kimliğim gizli, sen burada hiçbir yerde olmadığın kadar açık fikirli olabilirsin çünkü bunu engelleyebilecek bir çevren yok çünkü kimliğin gizli. aslında bir çok şey yazabilirim ama seni tanımadığım için gerek duymuyorum. sonuç olarak sana hakarette bulunmadım, senin hakkında bu başlıkta yazdığın 1-2 cümleye dayanarak yorumda bulundum, tartışabilirdik, ama 'kudur' diyerek kendini savunma içgüdüne yenik düştün. yolun açık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D8665FE2

dostum daha çok genciz, yolumuz uzun. her türlü eleştiriye açık olmalıyız. kimileri acımadan eleştirecek, biz kendimizi tanıyor ve güveniyorsak bu eleştirilerden faydalanmayı da bileceğiz. yok eğer manasız eleştiriler ise de bunları tereddüt etmeden ayırabileceğiz ve aklımız geride kalmadan tam gaz yolumuza devam edeceğiz.

ben burada hiçbir yerde olmadığım kadar açık sözlü olabilirim çünkü kimliğim gizli, sen burada hiçbir yerde olmadığın kadar açık fikirli olabilirsin çünkü bunu engelleyebilecek bir çevren yok çünkü kimliğin gizli. aslında bir çok şey yazabilirim ama seni tanımadığım için gerek duymuyorum. sonuç olarak sana hakarette bulunmadım, senin hakkında bu başlıkta yazdığın 1-2 cümleye dayanarak yorumda bulundum, tartışabilirdik, ama 'kudur' diyerek kendini savunma içgüdüne yenik düştün. yolun açık olsun.
    Hocam büyük yanlışlık olmuş ben size cevap veren şahsa yazdığımı sanıyorum internette yavaş farketmemişim.Yoksa tabi ki eleştiri yapabilirsiniz her türlü açığımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onedays -- 6 Haziran 2018; 21:41:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onedays

Hocam büyük yanlışlık olmuş ben size cevap veren şahsa yazdığımı sanıyorum internette yavaş farketmemişim.Yoksa tabi ki eleştiri yapabilirsiniz her türlü açığımdır.

Alıntıları Göster
    Hahaha internet yavaş ne lan insan kuzenim yazdı falan der.

bu kadar kasma be dostum. hayat kısa, kuşlar uçuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D8665FE2 -- 6 Haziran 2018; 21:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D8665FE2

bu kadar kasma be dostum. hayat kısa, kuşlar uçuyor...
    Yaw hocam siz niye bu marjinalin sözüne bakıyorsunuz onun işi gücü beni küçük düşürmek ben de şahsı tanıdığım için şakasına böyle bir yorum yaptım.Şimdi de açık bir dille size izah ediyorum durumu ama beni yargılıyorsunuz.Size yazmış olsam zaten bu kadar kasmazdım yani rica ediyorum...

evet, hızlı yargıladığımı itiraf ediyorum. neyse, bence üzerine daha fazla konuşmaya değecek bir durum yok. iyi akşamlar.

• Up bakalım 🤔

• Bak hocam 28kyım mezun oluyorum.

Lise temelim vardı dershaneler vardı zamanında son bir ay günde 8 saat olmuştu. Mat kötüydü lys varken full Mata ağırlık verdim ve 33.75 olmuştu.

Şimdi gerçekçi olursam bir senede günde 5 saat dersen 150k 100k arası,

8 saat dersen 100k 50k arası, 10 saatlik verim dersen de 30k altı derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kty28

Bak hocam 28kyım mezun oluyorum.

Lise temelim vardı dershaneler vardı zamanında son bir ay günde 8 saat olmuştu. Mat kötüydü lys varken full Mata ağırlık verdim ve 33.75 olmuştu.

Şimdi gerçekçi olursam bir senede günde 5 saat dersen 150k 100k arası,

8 saat dersen 100k 50k arası, 10 saatlik verim dersen de 30k altı derim.
    Saçmalık bu şu kadar çalış …K dasın böyle bir vizyon olamaz. :(

• Bence mümkün(5k) var yani her konuyu en ince ayrıntısına kadar öğrenemessin fakat konuların mantıgını kavrayıp(soru ezberlemeden,1 soru tipinden 50 tane çözsen neyine ki)girersen olabilir Umut öncülle gidip lys de 27/3 yapanlar dam tut Selin hocadan da yapanlar var fakat bir konunun mantıgını kavrayıp bırakmamak lazım şimdi fotosentezi öğrendin mesela ama bunu tekrar etmen lazım sınava dek.Planın mükemmel olması lazım en ince detayına kadar.

• Hersey sana bagli ben gecen sene hersey ygs mat dahil sifirken 57k yaptim 12de ufak bi kasmayla. Ha biraz daha zorlasam 20k kesindi ama cok koptum birden cok defa. Ama diyorsan ki ilk bes bin on bin hic sanmiyorum. Cok zeki ve hafizan saglamsa bi 10 15 arasi belki full motivasyonla.

• Imkansız. Ama max 15k yapılır max 20k yapılır diyenlere anca bir yerlerimle gülüyorum onu da söyleyeyim.

TM, TS ve dilden birinci olmak mümkün ama.

• dostum sen bi dene bakalım 1. olunuyor muymuş ya da kaçıncı olunuyomuş biz de görelim, burdaki insanların dediğiyle kendini neden sınırlıyorsun? senin zekanı,verimini,okuduğun okulu falan bilmeden nasıl yorum yapılabilir ki bilsek bile yapılamaz, sen bi asıl bence çok iyi sonuçlar elde edebilirsin
  • #Up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.