Şimdi Ara

1 YILDA SIFIRDAN MF TR. 1.Sİ OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geometri,mat2,fizik,kimya,biyoloji,türkçe sıfır.Bir yılda en fazla kaç yapılır,gerçekçi yorumlar yapılsın lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onedays -- 6 Haziran 2018; 18:7:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer gerçekten 0 ise max 30-35k diyorum

• Hayal kurmak bedava değil ya yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneMan

Hayal kurmak bedava değil ya yaparsın
    Sizce kaç olur en fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Onedays

Sizce kaç olur en fazla

Alıntıları Göster
    Şuanki netlerin nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneMan

Şuanki netlerin nasıl?

Alıntıları Göster
    Mat1 full diğerleri berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: Onedays

Mat1 full diğerleri berbat

Alıntıları Göster
    Hocam diğerleri cidden berbat ise 50 falan ama orta seviyedeyse 30 falan diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk 200'e giren tüm arkadaşlarım 4 sene boyunca eşek gibi çalışmıştı. İlk 500'e girenlerden 11'de çalışmaya başlayanlar vardı. Son sene çalışmayla maksimum 1000 falan olur ama ilk 200 biraz zor bence. Bana göre, ilk 200 belli 12'nin başında zaten, 4 sene boyunca çalışan adamlar var ama ilk 200 içindeki sıralama değişiyor bir tek. Tabii hayal kurmaktan zarar gelmez, hatta kur bence, iyi bir motivasyon olur. TV'ye çıktığını, röportaj verdiğini falan düşün.d

Edit: Başlıkta sıfırdan demişsin de mat1 full demişsin sonradan. Mat1'i düzgün bitirdiysen 11'de 1. olabilirsin, Cemre Efe Karakaş da öyle yaptığını söylüyordu. Zaten çoğu kişi 11'de başlıyor düzgün çalışmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Haziran 2018; 18:35:31 >
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    oglum herkes sen değil 1yıl çalısmayla 50kdan iyi yapar çalısırsa adam forumda felaket tellallıgı yapıcagına her konuda git biraz dersine çalıs
  • Mat 1 full diyorsun yine de, 10K diyorum. Ötesi gerçekten çok zorlar.
  • Up

• 1 in yanına 4 tane sıfır at gelirse şükür namazına başla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlnxeksixartıc

oglum herkes sen değil 1yıl çalısmayla 50kdan iyi yapar çalısırsa adam forumda felaket tellallıgı yapıcagına her konuda git biraz dersine çalıs
    Adam mat1'im iyi diğer derslerim berbat demiş.Benim görüşümü sorgulamak sana kalmadı bence.Herkes ne yazıyorsa ona göre cevap alıyor .Boş muhabbet yapmaya çok meraklısın
  • Hayatımda böyle saçma yorumlar görmedim. Adam diyor ki 500 olur 1000 olmaz la 2 soru daha yapsan en az 500’sün. önünüzde liste mi var ordan mı bakıyosunuz bu nasıl hesap

• OBP de önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fenasi Bey kullanıcısına yanıt

• İmkansız imkansız imkansız. İstersen günde 20 saat çalış İ - M - K - A - N - S - I - Z. Ama ilk 10 bine girebilirsiniz.

• Valla hocam yapılır mı yapılır zor mu çok zor. Denemekten zarar gelmez. O şevk ile calisirsan 1. Olmazsan bile ilk 5k da olursun buyuk ihtimal ama deli gibi ÇALIŞIRSAN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene barajı geçemeyen arkadaşim şuan dershanede ilk 30'da hedefi 80k her şey sende bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 6 Haziran 2018; 20:12:28 >
  • yapılır tabi ama sen yapamayacaksın:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.