Şimdi Ara

1 yılda kaç net artar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
8
Favori
12.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba;40-45 net yapabilen biri 2017 YGS'ye kadar kaç net yapabilir?İradem sağlam.Bir haftadır 9-10 saat ders çalışıyorum.Bu sıcaklara rağmen tempoyu hiç kesmedim.Anadolu Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik mezunuyum.Bu sene mezun senem olacak yani.Onuda belirtmek istedim.(OBP:81)
    Ve dershane ne kadar şarttır?İnternet gibi bir kaynak dururken dershaneye para dökmek istemiyorum.
    Şimdiden teşekkürlerimle beraber iyi günler dilerim.

• Ben olsam behzattan parayla dersleri alırım, ya da eksikleri satın alırım diyelim. Matematiği onunla yardırırım.
    Ayrıca elbet bi ortam lazım ve kütüphaneyi tavsiye ederim dershane olsa da olmasada git. Sınırıda kendin belirlersin iyi çalışırsan sonu yok..
  • Ben Eylülde 62 netle başlayıp Şubat-Martda 120-130 civarına çıktım Ygs'de 135 yaptım

Ygs'den sonra lys matda 28-30 , geoda 10-13 arası başladım. Sınavda 44'e 22 felan gelecek.

Ama sorarsan ne olacak. Mat hoşuma gittiği için sadece mat çalışıyordum fene Mayısın sonunda başladım. konularımın yarısı duruyor. Çoğu kişinin istediği ygs sırasına, ve lys-1 netine sahipken sırf sıkıldığım canım istemediği için fen çalışmadım. Geçen hafta fizikten 10-12 yapıyorken en son 19 gördüm. Hala 7-8 soruluk kısımda konu eksiğim var. Kimya biyoloji daha beter.

yani diyeceğim şey. Uzun bir süren var sınavda öyle abartıldığı kadar zor bir şey değil. Zor olan psikolojik süreç ve pes etmemek. Eğer hedefin varsa istediğin seviyeye gelebilirsin. Kimseyi önemseme inanıyorsan yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirici yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.62 netle başlayıp 135 net yapman..Ben 40-45 netle başlayıp 80-90 net yapsam yeter derdim.Süper arttırmışsın.
  • 11. sınıfın başında 103 netle başladım 135.5 le bitirdim ygs-lys beraber götürmeme rağmen bence en az 120 ye çıkartırsın
  • Dilsiz Gurme kullanıcısına yanıt
    Kardeş geeçek sınav netlerimiz ve yaptığımız fen netleri aynı bizi yakarsa fen yakacak

• ben de merak ediyorum şuanki 12ler 11.sınıfta kaç net yapıyordu ve kaç ne yaptılar.
    up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı
  • Yukarı ↑↑
  • 40 45 le basladim sinavda 125 lere ciktim arkadaslar ama su yaz tatilinde 11 e kadar olan tum lys yi bitirmistim. 12. siniftada sadece 12. sinif konulari ve ygs ye calistim.

• 110 la başladım ygsde 60 la kapattım

• Up ↑↑
  • 40 la basladim 110 a kadar ciktim sinavda 100 net yaptim

• 40'tan başlayan düzenli çalışmayla 100 nete ulaşıyor sanırım.
  • Kardes gecen sene ygsden 320 yaptm bu sene 433 le 18 kdaydim 100kdan 18 k ya ustelik 3 ay ygs calistim yani 3 ay kala basladim sen gunde 8 10 saat calisirsan baya cekersin tabi sistem degiscek laflari felan wsiliyoe bilmiyorm kalmayi dusunmuyorm zatn

• Sene basinda ilk denemem 256 ydıys de 385 aldım dikkatli olsam daha da artardi ustelik normal duzeyde calistim hatta az bile isterswn her sey olur

• Up ↑
  • 4 ayda 45 netten 80-90 aralığına çekmiştim geçen sene(tm). sayısalsan daha da yüksek yapabilirsin çünkü fene hiç dokunmuyordum. sana tavsiyem yaz bitmeden ygs matematiğin tamamını bitir. bir de çok çalışıcam diye az uyuma verimsiz olur.
  • Up ↑↑
  • Suan kac netle baslarsan basla siniri yok tek sinir full yapman belki full bile yaparsin komik gelebilir ama sinr yok iste hedefini yuksek tut ve stres yapma lys daha onemli bunu da söyleyip gidiyorum bb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.