Şimdi Ara

1 yıl YKS #2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çalışma Saati: 8.5 saat

Bugün neler yaptım?:

Sabah uyandığımda hemen rutinleri hallettim 30 paragraf 20 hareket problemi. Dün doktora gittiğimi söylemiştim, bugün sonuçları göstermeye gittim. Gerçekten çok kalabalıktı hastane ben de bari Mert Hocadan fonksiyonlar bitireyim dedim. Zaten az çok hatırlıyordum tekrar ettim. Bir tane de soru videosu izledim. Temel soruları cepte 2-3 gün sonra test kitabından konuyu bitiririm. Eve geldikten sonra kimyadan katılar ve sıvıları aradan çıkarttım. 1-2 test çözüp kenara koydum. Sonra yine bir rutinim olan bs problemlerden 2 tane simülasyon testi çözdüm. Yine test başı 30 dk. Dün yaparken çok zorlanmıştım (süre tuttuğum için) bugün daha iyiydi. Dün de dediğim gibi Biosem hocamdan COÖ ve inorganik bileşikleri önemli yerleri deftere geçirdim. Yemeğe az kalmıştı. Kalan vakitte 3 adım tyt mat kitabından biraz soru çözdüm. Yemekten sonra öklid bağıntılarını hallettim. Dik üçgenden sorular kalmış onları da yine bitirdim. Son olarak Edat ve Bağlaç çalışıp not hazırlayıp dolaba astım (kimya da bileşikleri ezberleme de denedim baya işe yaradı,bakalım yine yarayacak mı?) Sonra yine aynı şekilde ses bilgisini de not çıkarıp astım. Ve günü böyle kapatıyorum.

Yarın için hedefim ne?:

2-30dk sistemini oturtmak istiyorum. Bir anda bozulmuştu yeniden oturtmak gerek. Yarın sabah yine paragraf-problem rutini haricinde, Vip Fizikten Aydınlanma, Gölge ve Yarı Gölge konusunu bitireyim ve manyetizma soru çözümü yapayım. Kimya da Gazlar,Doğa ve Kimya aradan çıkartıp kalan testleri çözeyim. Sonra 2 simülasyon testi atayım araya. Yemeğe kadar süre artarsa 3 adım tyt mattan soru çözümü yapayım. Mâlum onu baya aksattım. Yemekten sonra Kenan hocamın özel kenarlı ve açılı videolarını bitireyim (açı videosunda ilk video sadece) 2 saatten vakit kalırsa soru çözümü ekleyeyim üstüne. Geriye 1 saat veya zorlarsam 2 saat kalır. Burada ise Noktalama ve Yazım ikilisini aradan çıkartmayı düşünüyorum. Geriye zaman felan kalırsa da ne bileyim biyoloji ya da başka bir şeyden iki üç test atarım ama zaman kalacağından şüpheliyim. Yarın için hedefim bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.