Bildirim
1 yıl Süper Paket Yüklü Dsmart CI+ Modül 240 TL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bayileri gezin önce. Nette zaten fiyatlar hep bu şekil. Geçen ay bayiden 200 liraya aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa
Bayileri gezin önce. Nette zaten fiyatlar hep bu şekil. Geçen ay bayiden 200 liraya aldım.
bu fiyata bu paketi almanız çok zor -
maçlar da yok daha düşer bunlar
Daha ucuz olmasi gerekir! Ben halihazırda superpakete aylık 24 TL(ki daha ucuza kullanan mutlaka vardır) ödüyorum. Taahhüt vermiş olsaydım 18 TL mi ne ödeyecektim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçen ay aldım. Uydu bölümünde konusunda da yazmıştım.
kaçırmayın.
ci+ modüller biss çözüyor.sırf onun için bile alınır.
şuan dsmartı en ucuz 13tl ye kulanan var
içerisindeki paket 12 ayda 156tl yapar.
n11 den indirim yaptırarak daha ucuza alabilirsiniz hem
modülün mülkiyeti alıcıya ait değilse alınmaz bence.
paket bitse bile biss şifreler için kullanırsınız -
Kanal geçiş hızlarına dikkat edin. Moduller çok yavaş diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgtrkr -- 18 Haziran 2015; 1:39:54 >
Bu güne kadar en ucuz multivizyon elektronikte idi dsmart m.h ile bu yüzden çok tartışıp modül üyeliğimi kapatmıştım,sonra öğrendim elemanlar yasal modül ve kart satıyorlarmış indirimi toplu ürün ve peşin aldıkları için yapabiliyorlarmış.
http://www.multivizyon.tv/modul-ve-kart?brnd=Dsmart -
bilgisi olan vardır diye soruyorum .
samsung 5003 tv var validelerde onda modül girişi görmüştüm sanki.
dahili uydu alıcı olmadan da modül kullanılabiliyormu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmaz, seyredemezsin. O giriş onun için değil..
Bende dijitürk var d smart modül alsam ikisini bir arada kullana bilirmiyim. Dijitürk kendi çanağı ve cihazı var.
bende samsung 46f6650 var ve dsmart module çalışıyor sorun yok ama senin kullandığın modeli tam bilmiyorum. büyük ihtimalle gördüğün giriş modül girişidir samsung tv lerin hemen hemen hepsinde var modül girişi. -
Geçen sene cl içinde bu paket bu fiyataydı. Neden bulunmasın.
daha düşecek. Düşüreceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: 19yusuf05
bende samsung 46f6650 var ve dsmart module çalışıyor sorun yok ama senin kullandığın modeli tam bilmiyorum. büyük ihtimalle gördüğün giriş modül girişidir samsung tv lerin hemen hemen hepsinde var modül girişi.
Ne ise yariyor peki modul girisi bndede c650 samsung var sinyal nasil. Alincak uydudan?
Spor hariç geri kalanını 180 TL ye almıştım. Merak ettiğim bir şey var, şimdi benim yıllık sürem dolunca bu kart takılı olduğu sürece biss li kanalları izliye bilirmiyim. Yoksa biss çözme süresidemi bitiyor ? -
dsmart zaten turksattan yayınyapıyor. modulu aldığınızda dsmart yayınlarını izleyebileceksiniz. tabiki aldığınız paketteki kanalları. -
quote:
Orijinalden alıntı: 19yusuf05
dsmart zaten turksattan yayınyapıyor. modulu aldığınızda dsmart yayınlarını izleyebileceksiniz. tabiki aldığınız paketteki kanalları.
Hocam tvdeki modul grisi uydu alicisi olmadan nasıl sinyal aliyor onu anlamis degilim :)
Dsmarttı kaldı Allah aşkına. Full paket var. Spor bitti. Sinema hep aynı. Dizi full tekrar. Beş para etmez
eğer cihazınızda dahili uydu alıcısı yoksa . modulde yoktur. ben dahili uydu alıcısı olduğunu varsayarak söyledim.
Benzer içerikler
- gürcistan tax free oranı
- blaupunkt ls720
- 7 kg çamaşır makinesi - a101
- sinbo espresso makinesi
- kiwi hava temizleyici
- honeywell advanced quietset hsf600
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- black friday ne zaman 2025
- prime day
- a101 şişme bot
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X