Şimdi Ara

1 yıl evde ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene dershaneye gitmemeyi düşünüyorum ve yakinlarim genellikle tempon düşer gitmen gerek vs vs diyorlar

Kendim çalıştığım zaman konuları daha iyi anladığım icin dershaneyi gereksiz buluyorum internette bence yeterli video kanallarida var

Sıkılınca,tempom düşünce kütüphanelere gitmeyi düşünüyorum insan yüzü görürüm

Bu sene evde çalışan mezunlar zorluklari nedir bu durumun?

Edit:mezunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golllum -- 27 Temmuz 2017; 0:6:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her gün kütüphaneye git?

• Bir süre sonra her gun giderim sanirim hocam

• Ankaradaysan Milli Kütüphaneye git
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Istanbuldayim hocam

• Hocam , bende sizin gibi dusunuyordum. 12de dershaneye gitmedim. 27k yapip mezuna kaldim ( Dis istiyordum).Dershane mevuzusu acildi.Ama asiri ikilemdeydim. Ailemin de israrlariyla dershaneye yazildim.Keske yazilmaz olaydim. Bir Onceki ygs sonucum 30k iken mezuna kaldigim ygs sonucum 31k oldu. Yani koskoca 1 sene bos. Bende ygsden sonra dershaneye adimimi atmadim. Anca arkadaslari gormek amacli bikac derse girdim 2-3haftada bi. Lysdede Allaha Sukur 19k ya cekmisim. Potansiyeliniz varsa ( Videolari anlayabiliyorsaniz , kendi kendine sorularinizi cozup yanlislarinizi gorebiliyosaniz ) dershaneye gitmek cidden mantiksiz. Hem zaman hem para masrafi

• golllum kullanıcısına yanıt
    bence sabah kütüphaneye git öğleden sonra evine gel öğleye kadar uyumamış olursun okul gibi gidersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekstilde 2 ay çalışmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biyologmen B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu sene maalesef temel liseye yazıldim keske yazilmasaydim.Hem aileme o kadar yük oldum o kadar para verdiler hem de temel lisedeki hocalarla sıkıntılarım oldu.Devlette kalsaydim keske diyorum.Ve bende sizin gibi evde videolarla daha iyi calisan kisilerdenim.Tesekkurler yorumunuz için

• katusha_ kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı 1 2 hafta denerim bakarım güzel geçiyor öyle yapabilirim hocam teşekkürler

• Şu dershane olayına niye öcü görmüş gibi bakarlar anlayamıyorum. Bu sene mezundum dershaneye girmedim başta herkes gitme boş iş boş zaman diyerek baya caydırdı. Ben de evime yakın bi kütüphanede çalışırım rahat rahat konuları bitiririm diye düşündüm ve gitmedim. 3 ay falan kütüphaneye düzenli gittim artı yanımda benimle beraber mezuna kalam en yakın arkadaşım vardı. Buna rağmen bi süre sonra kütüphane sıktı ve evde çalışma kararı aldım. Ygsye 1 2 ay kala aşırı bunaldım ve tempom düştü etrafımda da rakip görmediğimden bi salma geldi. Evde deneme yaptığımda bile sıkılıp sosyal bölümlerini çözmezdim. Dershane muhabbeti olsun sınavla ilgili konuları tartışma açısından olsun kafa dağıtmak olsun iyi geliceğini umuyorum. Tabi bu laflarım meclisten dışarı kendini güzel kontrol edebilen kendi kendine yetebilen ve disiplinli öğrenci profilini lisede oturtan birinin yaşadıklarımla uzaktan yakından alakası yoktur. Ne yazık ki hepimiz böyle değiliz 10 öğrenciden 1i bunları başarabilir. Ben yaparım idare ederim diyip aralık ocakta dershane arayan arkadaşlarım oldu o yüzden iyi düşünün derim

• Bir de yok dershaneye gittim daha kötü yaptım beni oyaladı durumunu pek mantıklı bulmuyorum açıkçası, orda oyalanmaz başka bir şey bulunurdu illaki oyalanıcak. O yüzden bazı şeyleri bahane etmekten kaçının derim arkadaşlar eksiklerinizi görürseniz başarıya ulaşmanız daha kolay olur, saygılar

• Tulim T kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sene ve mezun senende sıralaman kaçtı

• denemelere gir sadece diğerleriyle seviyeni ölç

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    Ilk sene 49 bin mf3 43 mf4 bu sene 35 mf3 33 mf4 olul puani da ilk sene 2 bin bu sene 3 bin atti geriye

• Tulim T kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer sıkılan adam dershane olunca da sıkılır ve ben kendimi bu sene kesfettigimi düşünüyorum evde konulari kendim çalışıp daha iyi anladığımı gördüm.Umarim pişman olmam

• Ya bu dershane işi bana zor geliyo kışın yağmurda soğukta erkenden kalkıp gitmek gerekecek.Evde çalışmak sıkılınca da kütüphaneye gitmek daha mantıklı değil mi

• golllum kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle önemli olan her şeyden önce kendini tanımak kenane inanıyorsan yapamıcağin şey olmaz. Ben sadecw karşılaşabiliceğin durumları ve deneyimlediklerimi yazdım hocam inşallah hakkınızda hayırlısı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Üşengeçadam0

Ya bu dershane işi bana zor geliyo kışın yağmurda soğukta erkenden kalkıp gitmek gerekecek.Evde çalışmak sıkılınca da kütüphaneye gitmek daha mantıklı değil mi

Nick-mesaj

• meslek lisesi mezunuyum ve bu yıl 4. kez girdim.(MF)

1.yıl (dershane ile) : barajı gecemedim

2.yıl(dershane ile) : 500k

3.yıl(evde calıstım ama fazla değil): 134k

4.yıl(evde tam gaz calıstım,iyi adapte oldum): 50k

valla bu sonuç 4. kez giren birisi için belki çok üst düzey değil. ama bu biraz da kapasite ve elinden gelenin ne olduğuyla alakalı. benim yapabileceğim en güzel sıralama bu diye düsünüyorum pisman degilim 4. kez denediğim icin. yani evde daha iyi olduğunu düşünüyosan devam et bence. ama odaklan ve konuları haftalara bölerek ilerle ki konular arasında ipi aman ha kaçırma çünkü tek başınasın. zaten konuları haftalara böldüğün takdirde ilk 4 hafta içinde iyi bi randıman yakalayıp disipline oluyosun ister istemez. başarılar

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    Nick-mesaj uyumu :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.