Şimdi Ara

1 yıl boyunca elime geçen tüm parayı biriktirecem (seneye edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üni başlasın zaten gidiş geliş yapicam uniye
    Sabah akşam yemeği evden yiyecem öğle yemeği de okul yemekhanesinde 2 liraya sadece masraf bu geriye kalan tüm aldığım harçlığı biriktirecem

Sosyal biri değilim yani arkadaşlarla para harcama derdi de yok

Sağdan soldan felan gelen paraları da biriktirecegim önümüzde kurban bayramı var zaten

Telefona TL yüklemem kapanma mesajı gelene kadar geldiğinde de babamdan isterim internet evde var zaten

Yani kısacası 1 yılda ne kadar para birikecek bakalım seneye ölmezsek editleyecegim

Edit 1: şuan hicbir şey yapmadan 33 TL felan oldu ekmek üstü paraları vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vosvareto9013 -- 25 Temmuz 2018; 23:22:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sigara ,alkol yok zaten

• Hocam hedef nedir, ne için biriktiriyorsunuz? Ona göre yorum yapayım.

• Tahminim seneye 2750 TL paran olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA761BEEF

Hocam hedef nedir, ne için biriktiriyorsunuz? Ona göre yorum yapayım.
    Şuan bir miktar param var hedef PS4 pro ya da laptop

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C05AA6244

Tahminim seneye 2750 TL paran olucaktır.
    Neye göre hesapladın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vosvareto9013

Şuan bir miktar param var hedef PS4 pro ya da laptop

Alıntıları Göster
    İnşallah biriktirirsiniz hocam. Bende biriktirmek istiyorum sonra vazgeçiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok zor dostum bi gün olmasa diğer gün birileri bir yerlere çağırıyor senin de canın sıkıldığından gitmek istiyorsun. Üniversiteye başladığımdan beri laptop yenilemem lazım 3.senem ve hala yenileyemedim gerçe bu aralar video editing ve grafik tasarımı öğrenmeye başlamam lazım şart oldu laptop almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA761BEEF

İnşallah biriktirirsiniz hocam. Bende biriktirmek istiyorum sonra vazgeçiyorum.

Alıntıları Göster
    Sağolasın cümlemize

• Hedef ps4 pro diyor.Usta üniveristeye gelmişsin asosyalim felan diyorsun bütün paramı birktirecem ps4 alcam diyorsun.Aklını başına al bu yılların bir daha geri gelmez ne güzel üniversiteye gidiyorsun elinden geldiğince farklı insanlar tanımaya çalış,imkanın elverdiğince gidip gorebileceğin heryeri gormeye çalış.Asosyelliği yenmeye çalış paranı boyle kullanmaya çalış bırak ps4 bilmem ne.Akıllı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

çok zor dostum bi gün olmasa diğer gün birileri bir yerlere çağırıyor senin de canın sıkıldığından gitmek istiyorsun. Üniversiteye başladığımdan beri laptop yenilemem lazım 3.senem ve hala yenileyemedim gerçe bu aralar video editing ve grafik tasarımı öğrenmeye başlamam lazım şart oldu laptop almak
    Beni çağıran olmaz genelde pek üni başlayınca zaten takıldığım 1-2 kişi var onlarda gider ,

Sıkıldığım zaman da evde net var oyun ,dizi ,film

Yani istesem de harcayarak yerim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Hedef ps4 pro diyor.Usta üniveristeye gelmişsin asosyalim felan diyorsun bütün paramı birktirecem ps4 alcam diyorsun.Aklını başına al bu yılların bir daha geri gelmez ne güzel üniversiteye gidiyorsun elinden geldiğince farklı insanlar tanımaya çalış,imkanın elverdiğince gidip gorebileceğin heryeri gormeye çalış.Asosyelliği yenmeye çalış paranı boyle kullanmaya çalış bırak ps4 bilmem ne.Akıllı olun.
    Ben üni ye geçen sene de gittim zaten ortam leş hiç beğenmedim yalaka , kız peşinde koşan tipler dolu hiç kimse samimi gelmedi bana yani öyle ahım şahım bir ortam yok zaten istemem de

• quote:

Beni çağıran olmaz genelde pek üni başlayınca zaten takıldığım 1-2 kişi var onlarda gider ,

Sıkıldığım zaman da evde net var oyun ,dizi ,film

Yani istesem de harcayarak yerim yok

Alıntıları Göster
    O zaman rahatça biriktirebilirsin dostum herkesin yaşayış tarzı farklıdır şimdi muhtemelen sosyallik tanrıları konuya üşüşür ama herkes nasıl mutluysa öyle yaşamalı.
    Bu arada konsol değil laptop öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: The Management

O zaman rahatça biriktirebilirsin dostum herkesin yaşayış tarzı farklıdır şimdi muhtemelen sosyallik tanrıları konuya üşüşür ama herkes nasıl mutluysa öyle yaşamalı.
    Bu arada konsol değil laptop öneririm

Alıntıları Göster
    ya ben de şuan laptop var ama 4gb ram i5 2gb ekran kartı kötü evet hiçbir şey kaldırmıyor oyun olarak bunu da satabilirsem üstüne ekleyeyim oyun pc si de alabilirim o tamamen biriktirdiğim paraya bağlı çünkü iyi bir oyun pc sinin fiyatı dağlar kadar oldu ps4 o kadar pahalı değil

• Hocam pro gerçekten gerekli değil kendinizi çok zorlamadan slim alabilirsiniz arada ki fiyat farkıda çok değil ama bence yinede slim alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou

Hocam pro gerçekten gerekli değil kendinizi çok zorlamadan slim alabilirsiniz arada ki fiyat farkıda çok değil ama bence yinede slim alın
    fark var arasında ama ya pro ile slimin görüntü kalitesi olsun almışken iyisini alayım diyorum ama slim de alabilirim biriktirdiğim paraya bağlı

bir de pro almamın en büyük sebebi en son çıkan olması çünkü ps 5 çıkar yakında oyunları git gite ps 5 e göre ayarlarlar yani daha uzun kullanmak için pro alırım
  • quote:

fark var arasında ama ya pro ile slimin görüntü kalitesi olsun almışken iyisini alayım diyorum ama slim de alabilirim biriktirdiğim paraya bağlı

bir de pro almamın en büyük sebebi en son çıkan olması çünkü ps 5 çıkar yakında oyunları git gite ps 5 e göre ayarlarlar yani daha uzun kullanmak için pro alırım

Alıntıları Göster
    5 çıktıktan sonra slim ve pro kullanıcıları için deşişen birşey olmayacak artık bize oyunlar daha kötü grafikli portlar ile gelecek zaten 3 yıla falanda 5 çıkıcak

• Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir üniversite öğrencisi olarak düşündüm. Haftada 140 lira aldığını düşündü ve en azından 70’i gidecektir. Geriye kalan haftalık ile aya vurursan 280. Maksimum 9 ay boyunca öğrencilik döneminde biriktiriceksin. 2520 TL edecektir. Yaz tatili gelince de param çok diyip salarsın biraz ama biraz da üstüne koyarsın dedim. 2750 TL.

NOT: PS almak istediğine göre yer sıkıntın yok (yani taşınabilir vs. derdin yok) gibi kardeşim. Sen bence elindekini satmadan kendine bir oyun masaüstü yapabilirsin 3500-3700’e felan. Ekran kartını 1060 koyarsın (Zaten 2000’e geliyor şu meret) ve gerisini de artık devam ettirirsin yettiğince. Ucuzundan devamını da kısarak halledersin gibime geliyor. Ya da elimdekinden hayır yok dersen en mantıklısı 1000-1200’den verip biriktirdiğini de koyup 1050 Ti’li bir laptop alınabilie. Hatta daha mantıklı olur. Ya da dersen 3000-4000 ben nereden bulacam falan fistan al PS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 19 Temmuz 2018; 20:9:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.