Şimdi Ara

1 yaşındaki kız ile evlenilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahmin ettiğiniz gibi yine bir sakalı sözü.

"Ateistlerle tartışmak eziklik, 1 yaşındaki kızla da evlenilebilir"
    "Peygamberin ufak yaşta kızla evlenmesinde ne var?"
    "Ateist mantığı bilimsellige dayalıdır soruyorum bunda ne var? "

Hadi buyrun açıklayın.
    Kimse videoyu anlamamışsın sen vs gevelemesin. Bal gibide anladim. Müslümanlık budur.

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/812382/Kan_donduran_fetva__Ateistlerle_tartismak_eziklik__1_yasindaki_kizla_da_evlenilebilir.html#

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muslumanlık bu ve ben vazgeçtim artık inanmıyorum.

Peki ateizm nedir? Goruntulu ve videolu olsun. Olur ya ikna oluruz.

İki uç aksakallı dedeyi aaa proton da varmış deyip ayvalık budalası gibi varlığa tecavüz ederken ki görüntü istemem. Sanki kendi yaratmış gibi.

Orjinal ateizm videosu isterim. 1 yaşındaki kızlarla olanları da vardır mutlaka o da olur.

Orijinalden alıntı: HADO77

Muslumanlık bu ve ben vazgeçtim artık inanmıyorum.

Peki ateizm nedir? Goruntulu ve videolu olsun. Olur ya ikna oluruz.

İki uç aksakallı dedeyi aaa proton da varmış deyip ayvalık budalası gibi varlığa tecavüz ederken ki görüntü istemem. Sanki kendi yaratmış gibi.

Orjinal ateizm videosu isterim. 1 yaşındaki kızlarla olanları da vardır mutlaka o da olur.

Ateizme eleman aramıyorum hangisi mantıklı geliyorsa onu seç.

Ben sadece müslümanligin mantıksız olduğunu söylüyorum.

ancak varmak istediğim bi yer var. şimdi orjinal ateizm ve haltları başlığındaki videolardaki adama 10.000 dolar versen adam ben allahım, taNriyım şintoyum, müslümüm iseviyim, kamilim her halt benim bile der. neden der? adam 1 yaşındaki kıza sulanmış acaba ilah var mı ki korksun?

işte o adamın kelime tevhid getirmiş hali sizin videodaki (seyretmedim, artık bakmıyorum da) müslüman olabilir mi? işte bu sonuca varacaz da varamıyoruz.

mantıksız müslümcüler mümkündür ancak kimdirlere bakmak lazım ama bi türlü o konuya vasıl olamıyoruz.

ateizm dawkins mi? einstein mı? marx mı? engel mi?

babaları var. kim bunlar ne yer ne içerler?

bana da ateizm mantıksız geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 28 Ağustos 2017; 17:0:47 >
    ergenliğe girenin evlenebileceğini dinin neresinde yazıyor ya da çıkıyor? ben kitabı iyi bilirim orada görmedim. diyelim araplar yapıyor. şimdi ben islam için milliyeti mi de mi değiştirip ırkçı din olan yahudiliğe islam diyecem?

yahudiliği islamla bir gören zihniyet ari ırktı. 1939-45 arasında trenler kalktı kamplara, 89-92 de de avrupada aynı trenler kalkınca yahudi başbakanı bile kendilerine müslüman dendiğini anladı anlamasına da ben anlamadım bu nasıl iştir diye.
  • Yüz yıllardır cevabını arıyoduk reis saolasın.
    1 yaşındaki kız ile evlenilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA30E16B0 -- 29 Ağustos 2017; 19:12:19 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.