Şimdi Ara

1 win ile SILVER 5 ligine yerleştirdi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün umutsuzca ranked oyun girdim nasıl olsa bronzdan başlatır düşüncesiyle hep sup olarak girdim maçlara ve her maçta baya kötü takımlara denk geldim fakat şu dikatimi çekti ben unranked tım daha ama beni riot sürekli silverlerla eşleştirdi fazla kötü oynamadım oyunları sup olarak taşıyamam tabiki kaybettik hep ve benim 1 win 9 lose skoruma rağmen silver 5 ligine yerleştirdi.

Bu sezonki lig sistemi nasıl hiç bir fikrim yok ama bilenler varsa bi yeşillendirsin çünkü baya şaşırdım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Flexte mi yok solo q duo q dami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

Flexte mi yok solo q duo q dami

Solo/duo da

• Riotun solo/duo yu çok basitlestirdigini düşünüyordum buda kanıt oldu sanırım.Açıkçası ucuz yirtmissin hesabın ilk kez yerlestiyse.Sezon 3 te 5-5le bronz 1 atmıştı westte:( Flex olsaydi sorun var derdimde sanmıyorum hata olduğunu hayirli olsun

• oha unranked hesapta 6/4 le silver 5e atmıştı

• quote:

Riotun solo/duo yu çok basitlestirdigini düşünüyordum buda kanıt oldu sanırım.Açıkçası ucuz yirtmissin hesabın ilk kez yerlestiyse.Sezon 3 te 5-5le bronz 1 atmıştı westte:( Flex olsaydi sorun var derdimde sanmıyorum hata olduğunu hayirli olsun

Teşekkürler.. Gerçekten çok ilginç acaba oynama tarzıyla bi ilgisi var mı aldığım oyun skorlarıyla filan

• quote:

Orijinalden alıntı: Junefreyja

quote:

Riotun solo/duo yu çok basitlestirdigini düşünüyordum buda kanıt oldu sanırım.Açıkçası ucuz yirtmissin hesabın ilk kez yerlestiyse.Sezon 3 te 5-5le bronz 1 atmıştı westte:( Flex olsaydi sorun var derdimde sanmıyorum hata olduğunu hayirli olsun

Teşekkürler.. Gerçekten çok ilginç acaba oynama tarzıyla bi ilgisi var mı aldığım oyun skorlarıyla filan

Sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7/4 silver 2 ama neredeyse maçlarım hep dia doluydu
  • nereye attığı pek önemli değil.

şimdi oynarken kazandığında 10 gelir kaybettiğinde 30 gider. Mmr asıl konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

nereye attığı pek önemli değil.

Mmr seviyeme göre oyuncularla eşleştirme dimi yani girdiğim 10 ranked ta gösterdiğim oyun performansına göre mi oluyor bu?

• quote:

quote:

Mmr seviyeme göre oyuncularla eşleştirme dimi yani girdiğim 10 ranked ta gösterdiğim oyun performansına göre mi oluyor bu?

Performans degil eger maç kazanirsan mmr in yukselir daha iyi oyuncular gelir kaybedersen tam tersi lol bir takim oyunu önemli olan sonuç bu yuzden

• quote:

quote:

quote:

Performans degil eger maç kazanirsan mmr in yukselir daha iyi oyuncular gelir kaybedersen tam tersi lol bir takim oyunu önemli olan sonuç bu yuzden

Anladım fakat ben art arda 5 lose aldım ve beni hala silverlarlar eşleştirmişti bronzlarla hiç oynamadım ilk girdim maçlar hariç

• Hayırlı olsun 4/6 ile bronz 5 attı beni

• quote:

quote:

Kısmen. Genel olarak win/lose oranına göre belirlenir mmr. Mmr gizli elondur, asıl sahip olman gereken elodur. Benim hesap silver3 suan mesela, ama 30 win 6 lose var , mmr plata denk geliyor. Teoride silverim ama platlarla oynuyorum. Sende de öyle olur. Silversin fakat bronze larla oynarsin. Böyle dusun yani. Şimdi sistem diyecek ki , bu adamın elosu silver elo fakat mmr bronze, öyleyse bu adam bronze a dusmeli. O yüzden çok puan goturup az puan verecek sana. Ya da tam tersi de olabilir mmr yüksekse. Mesela bir oyuncu gold iken trollugune seri maçlarını satarak goldta kalabilir. Fakat winrate artacağı için mmr de artacak. Sonra ne olacak? Adam gold fakat diamondlarla eslesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 24 Kasım 2016; 4:22:44 >

• Beni 6/4 len flexde silver 5 e yerleştim soloqda tek maçla gold 2 ye attı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.