1 TB.lık harddiskim 2 ye bölüktü..E ve F sürücüleri olmak üzere.İçi full Oyun Film ve müzikten ibaretti. Sabah bilgisayarımı açtıktan 5 dk.sonra bilgisayarım mavi ekran hatası verdi.. Bilgisayarı tekrar açtığımda 1.TB.LIK harddiskim tek sürücü olmuş.Üzerine tıklıyorum biçimlendirme hatası veriyor.. Msconfig den başlangıça baktım..Ckvo.exe diye bir vürüs bilgisayrıma bulaşmış..Sanırım bu vürüs yüzüne oldu. Ben bu harddiski kurtarabilirmiyim. kurtarabilirsem nasıl 1.TB.LIK harddiskimin içi full dolu azına kadar.
Uzun süreni alır..
quote:
Orjinalden alıntı: HarryBlade
Uzun süreni alır..
ne yapmam gerekiyor.. hertürlü önerilerinize açığım sadece onu söyleyin bana
Bilgilerin çok önemli ise profesyonel destek alman gerekebilir. Yoksa bir daha dönüşü olmamak üzere kaybedebilirsin.
Telefon açıp fikir alabilirsin. Bu işi en profesyonel yapan firmalardan birisidir ...
dediğiminizi yaptım hocam bercombilgisayarı aradım. %99 kurtulabilme ihtimali var dediler.
Bunu vürüsten mi yapmış olabilir? Harddisk garantili. Bilgisayar yönet dediğimde 1.tb lık harddiski 7.88 gb olarak gösteriyor. donanımsal bir hatadan ötürümü olmuş olabilir. Bu benim ikinci almış olduğum harddisk İlk almış olduğum 1.tb lık harddisk te bu şekilde 7.88 gb civarı gösteriyordu. Harddiskten kaynaklanabilirmi..Yoksa vürüsmü bu harddiski bu hale soktu.?