Bunedir arkadaşım ya 54 lvlim 46dan 54e kadar golden spiderda kastım saolsun hiç slot yok şimdi 54 oldum Allah'ın cezası botlar 1 tane bile boş slot bırakmamışlar ujigi mujigi penon ıshade hepsımı dolu olur bea Nerde kasıcam ben ?
Planardı sanırım oralara bak
quote:
Orjinalden alıntı: YateQo
Planardı sanırım oralara bak
karakoramın her cm2 gbot var Şimdi şükürler olsun bi penon warriorlarda bi slot buldum ama lanet olsun burdada bı wiz taxi yapıyor
taxiye gir sende
quote:
Orjinalden alıntı: KirkLeeHammet
taxiye gir sende
Bi ara gbota taxi yaptıyordum Ölesine pt atmıştım almıştı saolsun iyi kasmıştı butun gun Şimdi olay ne bılıyonmu adam dıyor 1 h yok en az 5 h alıyor toptan parayı hop ptyi fulledimi çat oyundan çıkıyor.Dhda birisi yaparsa neden olmasın Server:saturn
quote:
Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan
quote:
Orjinalden alıntı: KirkLeeHammet
taxiye gir sende
Bi ara gbota taxi yaptıyordum Ölesine pt atmıştım almıştı saolsun iyi kasmıştı butun gun Şimdi olay ne bılıyonmu adam dıyor 1 h yok en az 5 h alıyor toptan parayı hop ptyi fulledimi çat oyundan çıkıyor.Dhda birisi yaparsa neden olmasın Server:saturn
Bende Bynogame e parayı yatırmıstım. Baktım oyuna girmiyor. ( oyuna yeni baslayacam. Titanad baslamak istiyordum ) Baktım 20 dk oldu hala tık yok. O anda alexander bosalmıstı o serverda baslamıstım
Harbiden kasacak yer bırakmadı şerefsizler. 45-55 arası kasacak yer kalmadı. İnsanlar taksi de yapamıyor. Demedi demeyin yakında ongları da istila ederler. O zaman harbi bırakılır silkroad.