Şimdi Ara

1 tane bilemi boş slot olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunedir arkadaşım ya 54 lvlim 46dan 54e kadar golden spiderda kastım saolsun hiç slot yok şimdi 54 oldum Allah'ın cezası botlar 1 tane bile boş slot bırakmamışlar ujigi mujigi penon ıshade hepsımı dolu olur bea Nerde kasıcam ben ?

• Planardı sanırım oralara bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: YateQo

Planardı sanırım oralara bak

karakoramın her cm2 gbot var Şimdi şükürler olsun bi penon warriorlarda bi slot buldum ama lanet olsun burdada bı wiz taxi yapıyor
  • taxiye gir sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: KirkLeeHammet

taxiye gir sende

Bi ara gbota taxi yaptıyordum Ölesine pt atmıştım almıştı saolsun iyi kasmıştı butun gun Şimdi olay ne bılıyonmu adam dıyor 1 h yok en az 5 h alıyor toptan parayı hop ptyi fulledimi çat oyundan çıkıyor.Dhda birisi yaparsa neden olmasın Server:saturn

• quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

Orjinalden alıntı: KirkLeeHammet

taxiye gir sende

Bi ara gbota taxi yaptıyordum Ölesine pt atmıştım almıştı saolsun iyi kasmıştı butun gun Şimdi olay ne bılıyonmu adam dıyor 1 h yok en az 5 h alıyor toptan parayı hop ptyi fulledimi çat oyundan çıkıyor.Dhda birisi yaparsa neden olmasın Server:saturn

Bende Bynogame e parayı yatırmıstım. Baktım oyuna girmiyor. ( oyuna yeni baslayacam. Titanad baslamak istiyordum ) Baktım 20 dk oldu hala tık yok. O anda alexander bosalmıstı o serverda baslamıstım

• Harbiden kasacak yer bırakmadı şerefsizler. 45-55 arası kasacak yer kalmadı. İnsanlar taksi de yapamıyor.
    Demedi demeyin yakında ongları da istila ederler. O zaman harbi bırakılır silkroad.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.8e@3.5'de patlamıycak bir psu
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G-botlar ne yaparsın
    Tavsiyem penon warrior'lara git genelde oralar sakin, biraz zorlarlar ama idare edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.