Şimdi Ara

1 tane bile arkadaşım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yok. sevgilim de yok. zaten yok. yaş 23. lise ve ünide çok sosyaldim bu asosyallik ve yalnızlık bende hissedilebilir bir şekilde kalıcı psikolojik hasarlara yol açtı. bu durumdan kurtulmak için ne yapmam gerektiğini ise bilmiyorum. konuyu da fikir edinmek için açtım. bu duruma düşüp kurtulanlar vardır herhalde.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşın olmasın boşver bu zamanda herşey menfaat üzerine kurulu zaten...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek çözüm nofap ama ben yapamıyorum cesaret katıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8B4F802DB

tek çözüm nofap ama ben yapamıyorum cesaret katıyor

Alakası yok iki hafta yaptım kevgire döndüm yaşayan bir ölü gibi geziyordum bugün bozdum 3 haftaya çıkarmaya çalışacağım bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Arkadaşın olmasın boşver bu zamanda herşey menfaat üzerine kurulu zaten...

evet farkındayım, bu durumda sosyalleşemememde etkili ama yalnızlık bunalıma soktu artık.

• Benim de yok. Çünkü olmasını istemiyorum. Şuan arkadaşım olmasına hazır değilim psikolojik olarak kimseyi kaldırabilecek durumda değilim bunu farkettim. Arkadaşlık biraz karşındakini pohpohlamayı gerektiriyor, kimseye eyvallahım yok bu yaşımdan sonra o yüzden arkadaş kavramı bana uzak olsun.

Ha inşallah sevgilim olur da onu baş tacım yaparım ama ona da hazır değilm  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-783D1D421

Benim de yok. Çünkü olmasını istemiyorum. Şuan arkadaşım olmasına hazır değilim psikolojik olarak kimseyi kaldırabilecek durumda değilim bunu farkettim. Arkadaşlık biraz karşındakini pohpohlamayı gerektiriyor, kimseye eyvallahım yok bu yaşımdan sonra o yüzden arkadaş kavramı bana uzak olsun.

Ha inşallah sevgilim olur da onu baş tacım yaparım ama ona da hazır değilm  

2 senedir bu kafadaydım işte. şu an durum bu   bazı insanlar hiç çekilmiyor cidden. onlarla kurulan arkadaşlık da anca kafa şişirir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shiro Battousai kullanıcısına yanıt

Aynennnn öyle anca kafa şişiriyorlar

Bir sürü arkadaşım vardı hepsini sildim, mecbur olduğum için konuşmak zorunda oldugum bir kız vardı okul bitti onu da sildim hayatımdan ohhhh kafam rahat

• Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    Kendine bir aktivite bul.
    Spor salonuna git, bisiklet kulubune katıl, halkeğitim kursu ya da sosyal yardımlaşma gruplarına katıl...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Kendine bir aktivite bul.
    Spor salonuna git, bisiklet kulubune katıl, halkeğitim kursu ya da sosyal yardımlaşma gruplarına katıl...

evet Eylül'deki sınavdan sonra spora başlayacam en azından vakit geçer belki birkaç kişiyle tanışırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.