Şimdi Ara

1 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rogue charımla devamlı olarak pvp yapıyorum ve gemleri +4 agi & +4 hit rating şeklinde dizdim fakat acaba nooblukmu yaptım..

pvpde hit rating önemlimi? eğer önemliyse minimal düzeyde kaç olması lazım.. ona göre gemlerimi değiştirip ap yüklenicem..

cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• PvPde nerdeyse hic hit ratinge ihtiyacin yok.. bende s1 s2 s3 kiyafetlerle 47 hit rating war sanirim..
    onunda bi kısmı weapondan geliyor zaten :P
    atack power yüklen :)
  • crit ve sta yüklen
  • specialların misslememesi için (sinister, hemo, evis vs) 79 hit ratinge ihtiyacın var pvpde.

hiti 79 yaptıktan sonra gemleri AP ve Agility yap
  • hit rating 80 olsun kafi, hiç hit ratingsiz olurmu bilip bilmeden konusmayın bre! hayytt!
  • agility den gelen hit ratingin isini gormesi lazim
  • pvp için specialleri misslemek için 84 hit rating gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Soru 1000 Detay Umut Öncül
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • agi den hit rating gelmezz
  • charın durumu bu

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Sha%27tar&n=Lotheri

50 hit rating var .. ap'ı 1500 lerde tutmaya çalıştım ayrıca evis veya hemoları şimdiye kadar misslediğim çok nadir oldu.
    hit rating 0 olsa bu sefer missler artıcak..

kafam çok karışık pvp yaparken hep içimde sıkıntı yapıyo daha geniş bilgi verebilicek yokmu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 8 Mayıs 2008; 16:09:09 >
  • 1 soruda ben sorim hazır rogue konusu varken ortada, bolucem ama konuyu biraz kirlilik olmasın.

shadow step rogue icin sword mu daha iyi fist mi? niye sordum; fistlerin dmg aralıgı daha yuksek sword a gore ama sword kullanmanın + bi avantajı mı var ss rog da ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: demiryulek

1 soruda ben sorim hazır rogue konusu varken ortada, bolucem ama konuyu biraz kirlilik olmasın.

shadow step rogue icin sword mu daha iyi fist mi? niye sordum; fistlerin dmg aralıgı daha yuksek sword a gore ama sword kullanmanın + bi avantajı mı var ss rog da ?

evet fistin damage aralığı daha fazla olduğu için step yaptığında daha çok vurabilirsin fakat bu damage sword veya mace ile vurduğun damage ile arasında gözle görülür bir fark yaratmıcaktır

ss giden bir rogun dagger dışındaki herhangi bi silahı kullanmasının gözle görülücek kadar büyük damage farkına yol açmaz..
    silah seçimi combat specte farkeder..

Edit: soruma bir cevap verebilicek yokmu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 8 Mayıs 2008; 19:23:27 >
  • Gearini inceledim, botlarina surefooted yaptirman PvP icin iyi olacaktır. 60 hit rating sana yeter gibi simdilik... Mercilessleri aldığın zaman statların normaline dönecektir. Bence yeni sezonu bekle ve hit ratingini minimum 80 de tut. (Surefooted enchanti 10 hit rating veriyor).

SS rogue icin ben sahsen sword önericem (macelerden sikayetci arkadaslar cok nerflenmis), özellikle human ırkından rogue lara :)
    Yinede bence zevkinize kalmış. %5 şansla counter attack mı? yoksa %5 fazla crit mi? Secim yapmam size kalmış. Benim şahsi tercihim sword...
  • bende bir soru soriym madem

5 combo point yaptıktan sonra (hem pve de hem pvp de) (preparetion - cheap shot 5 combo oluyor)
    eviscrate atınca ben 450 küsür dmg görüyorum. Halbuki 600-700 görmem laızm minimum. İlk defa rog oynuyorum bilmediğim tek şey bu. Yardım ederseniz sevinirm
  • PvP yaptınız sınıfa karşı değişir bence... Genelde rogue hariç bütün sınıflara karşı expose armore kullanılır, rogue'a ise rapture vurulur(vanish yapıp kaçmaması açısından). Ha şu da var, prep kullandınız cheapshot ile saldırdınız, stundan çıkmaya yakın kidney shot kullanabilirsiniz. Usta PvP roguelar ilk 5 combosunu daima expose armora kullanır bunu unutmayın. Cloth giyenleri direk 0 armora indirip kesmek güzel bişey :)

PvE de ise gene değişiyor iş, mobu stundan çıkartmadan vurabildiğiniz kadar vurup sonra ortaya çıkan 2 yada 3 comboyu evis kullanabilirsiniz. Bosslarda ise rogue olarak sıklıkla yaptığım, garrote ile açılış, SnD, 5 combo topla gene SnD, sonra her 2 comboda evis, bazende 5 combo toplayıp rapture bırakıyorum. Boss combatlarında SnD hep çalışır olsun kendinizi ona göre ayarlayın. Zindanlardaki yüksek HP li trash moblar içinde bu taktik geçerli, zira tankınız elite mobu pulladı siz gittiniz stun attınız, sonra bi daha stun, ne oldu? mob tankınıza vuramadığı için tank rage alamadı ve threat üretemedi, mob size döner 1 shot alabilir. O yüzden Zindanlardaki moblara daima garrote ardından SnD kullanıyoruz.

• talhagezer çok güzel açıklamış

pve kısmına bişeyler eklemek istiyorum , arkadaşın da dediği gibi SnD herzaman açık olacak . rog beyaz dmg üzerine kurulu bir class ve dps inin büyük bir bölümü burdan gelir. bunun dışında evis vuran rog kalmadı herhalde pek fazla . evis crit e dayalı bir skill ve crit lemediği zamanlar ss den bile az vuruyor çoğu zaman , yazık o kadar cp ye .ben evis yerine çoğu zaman envenom ( talent de de imp evis yerine vile poison ) ve rupture ı tercih ediyorum.
  • envenomu denedim, kesinlikle tavsiye etmiyorum. 5 comboyla rapture yapin daha iyi. Envenom çok sık resist oluyor, esas o zman yazık combolarınıza. +envenom vurmanız için bossta deadly poison stacklenmis olmasi lazim. Hiç kasmayın BENCE. 1 sene ve 6 önce denedim, resistler yüzünden DPS en az %5-10 etkilenebiliyor. En garantisi 5 combo toplayıp rapture, rapture varken ise 2 comboya evis (istege bagli olarak). SnD hep aktif olmalı (iyi takip etmelisiniz)
  • envenom resist olmaz direk vurursun
    eğer boss poison a immune ise anca o zaman resist geçer
  • crit resilence yüzünden artık pek işe yaramıyor str yap derim dmg yükselsin bence tabi
  • Rogue str kasmaz :) agi kasar.

Envenom ile ilgili olarak...
    Illidan farmlayan bir rogue olarak elbette biliyorum nelerin immune oldugunu :) Denedim bizzat diyorum, resistliyorlar. Çünki envenom fiziksel bir saldiri değil, armor yokmus gibi vuruyor, nature hasar veriyorsunuz, büyü hasarı vermişsiniz gibi farzedin. belli şans ile 30-50-80 nature resist i olan her mob belli oranla bu vurusun tamamını resistleyebilir. mob info gibi addonlar ile mobların resist ratinglerini gorebilirsiniz. hatta raid olursa trashlarde deneyip resistlerin ss lerini koyacagim buraya :) Eğerki envenomun resist olmayacağı hakkında elinizde yazı falan post falan varsa paylaş lütfen. 1 sene önce denedim 6 ay önce denedim :) bugün gene deneyeyim. Hatta dünyada ilk warglaive alan rogue (Celalia, Forte guildindeydi) ile konuşmuktuk bu konuyu, talentlerinde seninki gibi vile poisons vardi. Bende o zaman denemistim zaten. Ancak resistleri görünce, tekrar sordum. O da talentlerini degistirmis zaten, klasik combata donmustu. Yinede kontrol edecegim :) (Not= envenom ucuk birseydir, vile poisons talentini fullerseniz, iyi gear ve bufflar ile raidlerde 5k ya kadar crit görebilirsiniz, tabi bu dpsinizi yükseltmiyor malesef)

• Envenom nature damagedır. Resist olabilir, ancak nerde ne zaman kullanacağını iyi bilmen gerekli, her 5combonda envenom denediysen tabi ki dps n düşmüştür, çünkü 5 stackli deadly poisonun dotları bossun %20 sine kadar 5combo envenomundan daha fazla damage yapacaktır. Ancak combat olduğunu varsayıyorum , AR timinglerinde 5 rupture den sonra daha rupture nın bitmesine 7-8 saniye kala 5 combo elde edebiliyorsun ruthlness yardımıyla da, bu durumda eviscerate envenoma göre yüksek dps kaybına sebep olacaktır. %20 den sonra ise daha overall bir damage den burst damage e geçmen gerek işte o sırada envenom kullanmak faydalı. Zaten daha düşük level raid veya group instance larda 41 20 gibi bi buildde her combonuzu envonoma harcamanız gerektiğini söylememe gerek yok sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.