Şimdi Ara

1 soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    simdi fistleri almayı dusunuyorum rog a ; silakhlara ench mongoose - execut yaptırıcam nasıl olur? main e mi off a mı mongoose yaptırim? 5point expose + execut super bi armor dususu yapar + itemlerden gelenler eklenince muazzam olur...ben bu sekil dusunuyorum yannısmıyım?
  • Bildiğim kadarıyla Envenom CP harcamıyor. Deadly Poison Dozlarına göre vuruyor. 1 2 3 4 5 gibi dozlar arttıkça yükseliyor damage. CP'yi raidlerde bence rupture ye harcayın. SnD sürekli açık olacak birde Blade Flurry açık olunca Offhand hızlı ise Envenom vurmak bence akıllıcadır.

Yanlışım olabilir Rogue oynamadım sadece bildiklerim bunlar. Varsa hatam düzeltirsiniz.
  • Envenom CP harcar. Diyelim 5 combo biriktirdin ama 4 deadly poison stackledi. 4 deadly poisona göre envenom damage verir, yani 1 CP boşa gitmiş olur. Tersi 3 combo point yaptın, ama 5 deadly poison stackled, 3 combo point üzerinden vurur, 2 deadly poison stack boşa gider.
  • Anladım yanlış için çok özür tam bilmiyorum demiştim ben zaten.

Skill infoda yazana göre söyledim sadece orada CP flan yazmıyordu ondan dedim

Neyse öğrenmiş oldum sağolasın.
  • Executioner = Main Hand
    Mongoose = Off Hand
  • quote:

Orjinalden alıntı: talhagezer

Executioner = Main Hand
    Mongoose = Off Hand

şayet expose armor kullanırsan main handdeki exenin vericeği 800 armor reduce pek gerekli kalmıyo onun yerine mongoose aktif olduğu anda expose ile birlikte çok iyi damage verilebiliyo.. onun dışında zaten pve de tank warriorsa sunder armorla exenin veya exposenin yapıcağı işin çok çok daha iyisini yapıyo..

dediğin tartışmaya açık .. ayrıca yanlışta değil fakat benim tercihim silahların ikisinede mongoose kullanma yönünde..
  • expose+execut stack lanıyomu peki? stack lanıyosa mumkun main hand e execut....ve super bi armor dususu demek buda sıfır armora karsı oynamak kadar rahat bi durum yok.
  • stacklenmiyo, ben de rogue için her zaman 2 mongoosedan yanayım. exe sadece armor reduce, mongoose = attack power, crit, dodge, armor, haste.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

stacklenmiyo, ben de rogue için her zaman 2 mongoosedan yanayım. exe sadece armor reduce, mongoose = attack power, crit, dodge, armor, haste.

aynen demek istediğimi ifade etmiş arkadaş
  • "The buff, which ignores 840 of a target's armor, lasts 15 seconds. This effect stacks with other armor penetration. The buff, however, does not stack."
    http://www.wowwiki.com/Enchant_Weapon_-_Executioner (detaylar)

Exe bir tek kendi ile stacklenmez (yani mh ve oh ikisinede exe yaparsanız ikisi aynı anda açılmaz).

Exe buff'ı bittikten hemen sonra tekrar açılabiliyor, mongoose da ki cd daha fazla. (Hyjal sonrası wws'de kendime baktığımda 150 exe buffi , 120 mongoose vardı, genelde bu oranlarda oluyor)

Çok çok ince hesaplar yapmanıza gerek yok, hesaplar hiç bir zaman tam tutmuyor wow'da , maselef...

Biraz araştırırsanız mongoose ile executioner'ın neredeyse aynı oranlarda dps arttırımına götürdüğünü göreceksiniz (bliz bunu ayarlamıştır kesin eminim). Ancak ben şu açıdan düşünüyorum, bu enchantlar oyuncunun gereksinimine göre yapılabilir. Şöyle yeni lvl 70 olmuşsunuzdur, gear kötüdür 2 gladyatör sword almışsınızdır hem pvp hem pve yapacaksınızdır 2 mongoose bastırın gitsin, çünki statlarınızın bufflanması lazım öncelikle. Daha ilerki aşamalarda, Karazhan bitmiştir, gruul, maggy bitmiştir, SSC ve TK'ya başlanılmıştır işte o zaman execuioner enchant'ı size canavar olur. Zaten SSC ve TK yapabilmeniz için en kötü full epic (Karazhan / t4) olmanız gerekmekte diyebilirim. O zaman statlarınız oturmuştur, melee fiziksel hasar vermede artık önünüzde tek engel bosslarn, yüksek level elitelerin armorlarıdır 5k ile 8k arasında değişen armor oranlarıyla. İşte o zaman executioner gerçek bir dps arttıran enchant olur. Fiziksel hasar vermede en büyük engelin armor olduğunuda söylemeye gerek yok sanırım. Dediğim gibi birde PvP yapıyorsanız, hiç değişmeyen enchantınız olur executioner.

Biraz karıştı ama anlaşılmıştır demek istediğim umarım. Biraz endgame yapan guildlerin roguelarını inceleyin :)

• quote:

Orjinalden alıntı: EeRrHhAaNn

PvPde nerdeyse hic hit ratinge ihtiyacin yok.. bende s1 s2 s3 kiyafetlerle 47 hit rating war sanirim..
    onunda bi kısmı weapondan geliyor zaten :P
    atack power yüklen :)

abi ben bu mesajimdan dolayi uyari almisim.. bu ne sacmalik ??
  • quote:

quote:

PvPde nerdeyse hic hit ratinge ihtiyacin yok.. bende s1 s2 s3 kiyafetlerle 47 hit rating war sanirim..
    onunda bi kısmı weapondan geliyor zaten :P
    atack power yüklen :)

abi ben bu mesajimdan dolayi uyari almisim.. bu ne sacmalik ??

onu konuya değil adminlere yazsan daha iyi olurdu ayrıca bundan dolayı niye uyarı almışsın merak ettim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.