Şimdi Ara

1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bir haftalık 1. sınıf replika SAMSUNG NOTE 3 marka kullandığım telefonumu satıyorum 550 TL'ye yeni aldım. Ekran çok büyük olduğu için kullanımda sıkıntı çekiyorum. Önceki telefonumun Blackberry olması sanırım bu sıkıntıyı çıkaran. Telefon Kore malı. Aldığım yerin söylediği özellikler: 16 Gb kapasite, 2 Gb Ram, MTK 6582 2.2 Ghz 4+4 işlemci, 13 Mp Arka kamera, 5Mp ön kamera. Cihazda Android en son sürümü olan 4.4.2 Kitkat yüklüdür. Telefon kozmetik üzerinden 10 üzerinden 10 alır. Jelatini aldığım gün taktırdım. Açmadığı uygulama yok. Google play store dan istediğiniz uygulamayı indirebiliyorsunuz. Telefonun açılısı orjinalinde ki gibi Samsung yazısıyla açılmaktadır. Cihazda el sensörü, göz sensörü, uçak modu vs. gibi bir çok özellik var. Her şeyi yapabildiğiniz bir telefon. Almak isteyen kişiye test edip veririm. Şimdiden söyleyeyim büyük telefon kullanmaya alışık değilseniz benim gibi almayın derim. Ne cebe sığıyor ne ele. Pazarlık yoktur. Sıfırdan farkı yok zaten. Fiyatta uygun yazdım. Bu arada sitelerde 350 Tl ye Note 3 1. sınıf diyolar. Ben bu telefonu almadan önce dükkanlara gidip inceledim 350 Tl'lik ürünlerde menü geçişinde bile kasma oluyor. Bazı satıcılar sadece online satış yapıyor. Bunlara dikkat edin eğer sıfır almayı düşünüyorsanız. İlgilenenler mesaj ile ulaşabilirler. Saygılarımla.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL 1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL 1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL 1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL 1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL 1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL 1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL 1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL 1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL 1. SINIF REPLİKA NOTE 3 400 TL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum bu cihaz mtk6572 dir 512 ram var bu modelde ve 2.kalite replika cihaz 5.5 inç ekran farkınsysan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığım yerin söylediklerini söylüyorum dostum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzerdem1286

aldığım yerin söylediklerini söylüyorum dostum

ahhhhh şu replika işleri satan herkes benim cihszım birinci kalite diyip takibinide basmatik cihazlardan gösterdimi oldu bitti işte sırf bu yüzden replika almaktaan vazgeçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmaz37

quote:

Orijinalden alıntı: oguzerdem1286

aldığım yerin söylediklerini söylüyorum dostum

ahhhhh şu replika işleri satan herkes benim cihszım birinci kalite diyip takibinide basmatik cihazlardan gösterdimi oldu bitti işte sırf bu yüzden replika almaktaan vazgeçtim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.