Şimdi Ara

1 Senelik YKS Çalışma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaz tatili geldi. 11'den 12'ye geçiyorum. Açığa geçmeyi ve evden çalışmayı düşünüyorum. Çalışmalarım Youtube üzerinen olacak, dershaneye, kursa gitmeyi düşünmüyorum. Haftada 5 gün ve günde 6 saat olacak şekilde planlı çalışma programım var ve rahatça uygulayabiliyorum. TYT de temelim yok. Bu yaz 3 ay içerisinde TYT'yi bitirmeyi, daha sonrada kalan sürede AYT'yi bitirmeyi düşünüyorum. Ancak TYT de hangi konulara çalılşmam gerektiğini bilmiyorum. 3 aylık bir TYT çalışma programı hazırlamak istiyorum. Sınava girmiş arkadaşlardan hem kendim için hem de benim durumumda olan kişiler için evde çallışma programı rica edeceğim.

• mat geo bitir

• Tyt bitmez, ayt fkb çalış ama matematiği ihmal etme. Genel olarak hiçbir ders bitmez sinav süreci boyunca devam edeceksin öğrenmeye.

Ayrıca yazın bitiricem diye kendini kapatma çık gez günde 2 saat bile yeter basta. Kendini kısıtlayınca sonlara doğru patliyorsun şu an yaşadığım olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2023bakani -- 9 Haziran 2022; 12:21:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Program işi tutturanı görmedim illa ki fire verirsin. Az az basla çalışmaya sakin erteleme ama. Ben yaptım pişmanım

• Adam daha konularin isimlerini bile bilmiyor sen adama ayt fkb çalış diyorsun ?? Tyt fen olmadan ayt kimya ve fiziği anlaması çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 bittiğine göre bakabilir hocam, fiziğin baba konuları 11de değil mi zaten?

• Yani hiçbir şey bilmiyorsa direkt ayt fenle başlaması saçma onu demek istemiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi tekrar yapacağım ama AYT'ye başlamadan önce TYT temelini atmak istiyorum. Hangi konulara çalışacağımı bilmiyorum. Konular belirli fakat hepsine çalışmak yerine sadece çok soru gelen konulara çalışsam daha çok net çıkarırım diye düşünüyorum.

• bence türkçe ve matı kesin hallet gerisini kafana göre tyt için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.