Şimdi Ara

1 senede o kadar kişi öldü kim istifa etti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim mi bilgim yok acaba? o kadar olaylar oluyor çıt yok korede başbakanın akrabası yolsuzluk yapar hükümet toplu istifa eder
    bizim baştakilerde bu umursamazlık durumu nolucak yeter artık

• Niye etsin ki ? Alan razı veren razı.

Halk böyle yapmaya devam ettikçe az bile yapıyorlar.Bu hüloğculara her yol mübah.Açlıktan ağız kokma derecesine gelen onlar ama her şeye rağmen aynı yanlışı yapan gene onlarsa diyecek bir şey yok.

Şimdi soruyorum sana sen kötü bir şey yapsan milletde iyi bir şey yapmışsın gibi tepki vermese bunu yapmaya devam etmez misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Niye etsin ki ? Alan razı veren razı.

Halk böyle yapmaya devam ettikçe az bile yapıyorlar.Bu hüloğculara her yol mübah.Açlıktan ağız kokma derecesine gelen onlar ama her şeye rağmen aynı yanlışı yapan gene onlarsa diyecek bir şey yok.

Şimdi soruyorum sana sen kötü bir şey yapsan milletde iyi bir şey yapmışsın gibi tepki vermese bunu yapmaya devam etmez misin ?

hüloğ sensin
  • İstifalar başlarsa meclis boşalır. Yerine halktan insanları getirsek bu sefer taşla sopa ile birbirinize saldırırsınız. Bilim insanlarını vekil yapmak gerekiyor bence.
  • quote:

haklısın hocam sadece şaşırıyorum adamların dünya'dan haberi yokmuş gibi , anlatıyorum böyle böyle diye adam diyorki
    hükümeti yıkmaya çalışıyorlar bak bahçelide destek verdi hdpliler nasıl sustu simdi abd devreye girmeye calısıyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScofieldMan

quote:

haklısın hocam sadece şaşırıyorum adamların dünya'dan haberi yokmuş gibi , anlatıyorum böyle böyle diye adam diyorki
    hükümeti yıkmaya çalışıyorlar bak bahçelide destek verdi hdpliler nasıl sustu simdi abd devreye girmeye calısıyor diyor.

Hocam malum partililerle Asla 2'li diyaloğa girme.Geçen yanıma bir amca oturdu, anlatıyorda anlatıyorda şurayı böyle yaptılar burayı böyle yaptılar.Dedim amca aynı yolun yolcusuyuz, ben zaten bunları biliyorum anlatmana gerek yok hükümet iyiye gidiyor dedim.Helal olsun yeğenim dedi ve dahada bir şey demedi

Kesin çözüm olarak bunu önerebilirim ne kadar konuşursan konuş bir fark olmuyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü terörün dediği olur o zaman..

Bayraklar yarıya iner, ülke biter mahvolur. Ne güzel sıcacık koltuklarda oturup orda burda ahkam kesiyorlar işte daha ne istiyorsun? teröristmisin sen? alın bunu alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 22 Aralık 2016; 2:32:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 eylül oldu amerika 1 kişi istifa etti mi ? afganistanı yerle bir etti. bizde aynısı yapmalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

İstifalar başlarsa meclis boşalır. Yerine halktan insanları getirsek bu sefer taşla sopa ile birbirinize saldırırsınız. Bilim insanlarını vekil yapmak gerekiyor bence.

Teknokrasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.