Şimdi Ara

1 senede mühendislik kazanılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene ilk defa girecek bir insan , matematik temeli 0 ise 1 senede çok sıkı bir çalışmayla mühendislik kazanbilir mi ?

• Böyle sorular sorma, iş sende bitiyor, burada insanların evet veya hayır demesi bir şey değiştirmeyecek sen çalışmadıkça, motivasyon kaynağın insanların evet yaparsın demesi olmasın, elinden gelenin en iyisini mantıklı bir şekilde yapmaya çalış çünkü böyle sorular sorup evet cevapları duyunca rehavete kapılan insanlar var
  • Böyle sorular sorma, iş sende bitiyor, burada insanların evet veya hayır demesi bir şey değiştirmeyecek sen çalışmadıkça, motivasyon kaynağın insanların evet yaparsın demesi olmasın, elinden gelenin en iyisini mantıklı bir şekilde yapmaya çalış çünkü böyle sorular sorup evet cevapları duyunca rehavete kapılan insanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kazanamazsin desememizin ya da kazanirsin dememizin ne onemi var orta seviye bir calisma ile bile kazanırsın Igdir a bile bilgisayar muhendisligi acan bir sistemdeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 bine kadar mühendislik var. Hangi mühendislik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmadıgitti

300 bine kadar mühendislik var. Hangi mühendislik?
    hocam zaten çok büyük bir kapasitem yok sayısalda ancak çalışırsam yapabılırım diye düşünüyorum. şehirdışı bile olur yani. özel düsünmüyorum ama gereksiz pahalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0CDFA6B7 -- 30 Temmuz 2020; 0:15:21 >
  • O zaman rahatlıkla yaparsınız hocam.
  • olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    hangi yayınları önerirsiniz hocam? Dershane falanda düsünmüyorum dershaneye giden arkadaşlarım var bu sene tabiri caizse sıçtılar barajı bile geçemediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 SENEDE TIP KAZANMAK
    4 yıl önce açıldı
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam istersen olur.Her şey kafada bitiyor.yüksek hedefle gelmesse bile yolunda bulun en azından hedefe adım atarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dershane şart değil hocam bu devirde. Youtube zaten kocaman bir dershane.
    Türkçe:Bilgi Sarmal
    Matematik:345
    Fizik:Nihat Bilgin
    Kimya:Palme
    Biyoloji:Palme
    Sosyal için herhangi bir şey çözebilirsiniz.
    Bunlar gayet yeterli. Nihat Bilgin bir tık zor gelebilir. Zor gelirse fizikte 345 de kullanabilirsiniz. Zorluğu kolay orta zor şeklinde kademeli olarak artıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.