Şimdi Ara

1 senede hukuk kazanılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 sene boyunca yattım son 1 senem kaldı sizde hukuk kazanmak için yetermi bu süre düz lisedeyim sözelim çok kuvvetli sınavda fule yakın çekeceğime inanıyorum edebıyatın hepsını bılıyorum sadece 4.sınıf cumhurıyet donemı harıc onuda bu sene gorcez ama mat ve geom zayıf geometrim 0 hiç birşey bilmiyorum birkaç temel şey dışında matematiğimde vasat biraz sözel kafayım ama anlamıyor değilim tabi sayısal dersleri üstünde durunca anlıyorum yanı eksiğim mat ve geometri matematikte son 1 aydır çalışmaya hazırlanmaya başladım matematikte ygs matını bitirdim sayılır denklem kurma problemleri üslü ve köklü ifadeler konum kaldı ustalaşmaya çalışıyorum çözemediğim soru kalsın istemiyorum ygs bölümünde yani kısaca aslında 1 ay daha geçince ygsde çözemediğim soru kalmaz herhalde 10 11 12. sınıf matı ve geometri kalır günde 5-6 saat çalışıyorum sizce vakit yetermi iyi bir hukuk fakultesi kazanmaya? yetiştirebilirmiyim bu vakitde matı geoyu ve tabi 9.sınıf biyoloji fizik kimyasıda var onlarıda unutmamak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 25 Ağustos 2012; 1:32:17 >

• Şimdi arkadaşım 1 ay oldu çalışmaya başlayalı demişin,ygs mat bitti demişin.Öyle şey olmaz.Birkere ygs mat hiç bi zaman bitmez sürekli soru çözmelisin değişik soru tiplerine uygun konular vardır.1 senede hukuk kazanılır.Tıp falan deseydin hayır derdim ama hukuk düzenli çalışmayla kazanılacağına inanıyorum.Matematik olmadan hukuk hayal bunu da bil

Orijinalden alıntı: necro07

Şimdi arkadaşım 1 ay oldu çalışmaya başlayalı demişin,ygs mat bitti demişin.Öyle şey olmaz.Birkere ygs mat hiç bi zaman bitmez sürekli soru çözmelisin değişik soru tiplerine uygun konular vardır.1 senede hukuk kazanılır.Tıp falan deseydin hayır derdim ama hukuk düzenli çalışmayla kazanılacağına inanıyorum.Matematik olmadan hukuk hayal bunu da bil

yanlış anlaşılmış yanı ygs matına hakim olurum 1 ay sonra herhalde anlamında demek istedim ben ygs matı bitti diye lys matına çalışırken ygsyı boş görcem demedim demek istediğim benim süre yetermi anlamında sordum
  • 3 sene ben de yattım, öyle ki kolay bir sınıf olan 11. sınıfta benim karnem berbat ötesiydi loto gibi... Ama son yıl çok düzenli çalıştım sözelim pek iyi değildi sevmiyordum daha çok mat çalışıyordum. Ama dediğim gibi her şeyi son seneye bıraktım ve en kolay konuyu dahi son yıl öğrendim. Eh biraz zorladı tabi ama yattığım yıllara saydım. Sonuç olarak ham sıralama 9k iken okul puanlı sıralamam 14k geldi ve Selçuk Hukuk kazandım.
  • 1 yilda cok iyi seyler yapilabilir. Duzgun calisirsan zorlanmadan kazanirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve birde okul puanı tahmini iyi mi gelir kötümü düz bir lisedeyim yani çok iyi öğrenci yok 1.sınıfta ortalama 52.7 li bişiydi 2.sınıfta 71 li birşeyle geçtim 3.sınfıta 76 lı ortalama geçtim bu donemde takdir ile geçmeyi 85 ortalama ile geçmeyi hedefliyorum
  • kazanılır ben sayısaldan kazandımda tercih yapmadım edebiyatda çalışmadım ama orta ölçekli bir anadolu lisesindenim bizdeki hocalar son senede dahil gayet tm gibi ders işlediler sınav yaptılar yani edebiyatdanda boş değildim sen tmciysen mat kassan yeter bence.
    4 yıl önce açıldı
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    12 yıl önce açıldı
    Senede 2 defa Yks yapılacak?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 ayda ygs mat bitmez. bitti deyip bir kenara atarsan da olmaz. kapasitene bağlı bir yerde. tavsiyem önce türkçe imla kurallarını ören full çekeceğim diyorsan eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123moc -- 25 Ağustos 2012; 1:54:05 >
    Dort sene ara verdim sinva girmedim bu sene ygsden uc dort ay once calismaya basladim ygs zaten zorlamio ama lys mat geo cok onemli orda atiosun farki o yuzden kotu edebiyatla bile iyi matla girersin hukuga hedef belliyse tek yapman gereken otomatige baglayip calismak yapamazsin edemezsin diyenlere inanma bana da cook dediler hic tkmadim sadece icimden sinav sontasi gorusuruz dedim simdi bana kazanamazsin diyenler bizde mi girsel lysye diyolar :) benden sna tavsiye hedefi belirle ve kitlen emin
    Ol birz assagisi bile olsa ulasirsinn

Orijinalden alıntı: 123moc

1-2 ayda ygs mat bitmez. bitti deyip bir kenara atarsan da olmaz. kapasitene bağlı bir yerde. tavsiyem önce türkçe imla kurallarını ören full çekeceğim diyorsan eğer.

şu an matematik yoğunlu çalışıyorum hayır tabikide ygs matını bitirp kenara atmıcam ama çok hızlı davranmam lazım ygsdeki temel duvarı örüp konulara hakim olurum çok çok değişik ilginç sorular hariç çoğunluk soruları çözebilirim demek istiyorum 1 ay sonra herhaled şu an ki hızımda öyle gözüküyor bana sonra ara ara ygs tekrar edip 10 11 12 devam ederim demek istedim türkçe imla kurallarını öğren demişssin dil bilgisi konularında sıkıntım yok hiç edebiyat olsun tarih olsun sözelde sıkıntı yok sadece daha çok paragraf sorualrına yoğunlaşırım ha belkide şu açıdan demiş olabilirsin pek yazımıma dikkat etmiyorum forumda herhalde ondan dedin :)

• ben fen öğrencisiydim lisede ki bu sene bitti lise
    hayatımda öss için edebiyat coğrafya çalışmadan istanbul hukuk iö tutturdum oraya gitmiyorm ama sıralamam rahat yetiyordu sen sırf bunun için adam gbi çalışırsan gayet kolay kazanırsın bence

Orijinalden alıntı: Seda23241

Kesinlikle kazanilir istedikten sonra ben
    Dort sene ara verdim sinva girmedim bu sene ygsden uc dort ay once calismaya basladim ygs zaten zorlamio ama lys mat geo cok onemli orda atiosun farki o yuzden kotu edebiyatla bile iyi matla girersin hukuga hedef belliyse tek yapman gereken otomatige baglayip calismak yapamazsin edemezsin diyenlere inanma bana da cook dediler hic tkmadim sadece icimden sinav sontasi gorusuruz dedim simdi bana kazanamazsin diyenler bizde mi girsel lysye diyolar :) benden sna tavsiye hedefi belirle ve kitlen emin

bakalım moral oldu yazdığın umarım olur tek eksiğim mat ve geo işte umarım yeter süre

Orijinalden alıntı: dlxattack

quote:

Orijinalden alıntı: Seda23241

Kesinlikle kazanilir istedikten sonra ben

bakalım moral oldu yazdığın umarım olur tek eksiğim mat ve geo işte umarım yeter süre

Fazlasiyla yeter anlamadan gecmezsen konulari bide heyecan yapmicaksin calisirken
    Bile gergin olmak ogrenmeyi minimize ediyo rahat olcaksin Illaki kazanrsin

• kazanırsın azimli ol yeterki 2. yılda kazan en kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminem89 -- 25 Ağustos 2012; 8:29:23 >

Orijinalden alıntı: dlxattack

3 sene boyunca yattım son 1 senem kaldı sizde hukuk kazanmak için yetermi bu süre düz lisedeyim sözelim çok kuvvetli sınavda fule yakın çekeceğime inanıyorum edebıyatın hepsını bılıyorum sadece 4.sınıf cumhurıyet donemı harıc onuda bu sene gorcez ama mat ve geom zayıf geometrim 0 hiç birşey bilmiyorum birkaç temel şey dışında matematiğimde vasat biraz sözel kafayım ama anlamıyor değilim tabi sayısal dersleri üstünde durunca anlıyorum yanı eksiğim mat ve geometri matematikte son 1 aydır çalışmaya hazırlanmaya başladım matematikte ygs matını bitirdim sayılır denklem kurma problemleri üslü ve köklü ifadeler konum kaldı ustalaşmaya çalışıyorum çözemediğim soru kalsın istemiyorum ygs bölümünde yani kısaca aslında 1 ay daha geçince ygsde çözemediğim soru kalmaz herhalde 10 11 12. sınıf matı ve geometri kalır günde 5-6 saat çalışıyorum sizce vakit yetermi iyi bir hukuk fakultesi kazanmaya? yetiştirebilirmiyim bu vakitde matı geoyu ve tabi 9.sınıf biyoloji fizik kimyasıda var onlarıda unutmamak gerek

donanımhaber forum
    çok mu zor ? » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_64140347/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.