Şimdi Ara

1 Sene Avrupaya gidememiştik...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıllık ceza 1 yıllık ceza gibi mi olacak yani bu sene değil de önümüzdeki sene avrupaya gidebilecek miyiz?
    Soru açık...

• Bu sene ve ondan sonraki sene gidilmeyecek. 3. bi sene de eğer 5 yıl içinde bi'daha bu olaylara karışılırsa devreye girecek.
  • Hayır. Bu sezon ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamayacaksınız. +1'in ise; önümüzdeki 5 yıl tekrar aynı suça bulaşırsanız 1 yıl daha gidemeyeceksiniz.
  • Yalniz bir daha islersen 1 sene veriyorlar indirim var anladigim kadariyla Su 1 sene boku bokuna gitmedik ona yaniyorum o kadro is yapardi kendi kendimize ekstra ceza verdik asdada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye dayanarak verdiklerien bağlı, diyorlarsa ceza aslında daha ağır olacaktı ama o dönem fener avrupaya gitmediğinden biz 2+1 verdik yapacak birşey yok.Ama ağır ceza zaten 2+1 ise belki fenerin başvurusundan sonra o gitmediğiniz senede göz önüne alınıp ceza enazından 1 seneye düşürülebilir diye düşünüyorum.
  • Tahkim ve cas kararina bagli

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Tahkim ve cas kararina bagli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene okula gitmemek
    7 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

gül gül öldüm valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

gülmekten öldüm . hayatımda gördüğüm en komik yorumdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Demekki 2010-2011 yılında boku bokuna gitmedik, gerizekalı federasyon yüzünden. Allah kahretsin böyle işi, kaç iyi oyuncu, kaç milyon para gitti sırf o sene CL'ye gidemedik diye.

Demek ki o 1 sene gitmediğimiz için daha az ceza geldi yoksa daha çok gelecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin kötü bir yanı da FB'nin bizim 3 sene önce başımıza geldiği gibi 8. vb sıralarda ligi bitirme lüksü de yok çünkü Avrupa'ya gitme hakkı alınamadığı sene cezadan düşülmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

İşin kötü bir yanı da FB'nin bizim 3 sene önce başımıza geldiği gibi 8. vb sıralarda ligi bitirme lüksü de yok çünkü Avrupa'ya gitme hakkı alınamadığı sene cezadan düşülmüyor.

Türkiye kupasını alır illa ligde ilk 4 mü olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

İşin kötü bir yanı da FB'nin bizim 3 sene önce başımıza geldiği gibi 8. vb sıralarda ligi bitirme lüksü de yok çünkü Avrupa'ya gitme hakkı alınamadığı sene cezadan düşülmüyor.

Harbiden böyle mi ya Daha önce aklıma gelmedi.
  • Konuya hakim ve okulları tatil olan ergen GS'liler damlamışlar yine. Forumdan soğuyorum.
  • Şlye niye gitmedik ve Cas'ı niye çektik açıklamak zorundalar.Tedbir kararı muhabbetine gitmedik farkındayım ama görülüyor ki yok yere gitmemişiz.

• 3. yılda da bu seferde biz katılmıyoruz diyelim,havamız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

3. yılda da bu seferde biz katılmıyoruz diyelim,havamız olsun.

• quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Demekki 2010-2011 yılında boku bokuna gitmedik, gerizekalı federasyon yüzünden. Allah kahretsin böyle işi, kaç iyi oyuncu, kaç milyon para gitti sırf o sene CL'ye gidemedik diye.

Demek ki o 1 sene gitmediğimiz için daha az ceza geldi yoksa daha çok gelecekmiş

Alakası yok. Ona bakarsan geçen senede Avrupada oynadık, hatta az kalsın kupayı kaldıracaktık. Öyle bişey olsa "şike yapan takım geçen sene turnuvamızda oynadı" diyip daha fazla ceza verirlerdi.

Aynen Maayi destekledim bugune kadar ama adam tam beceriksiz cikti

• quote:

buna güldüm işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.