Ya geçen hafta pazartesi avea faturalı hattan avea faturasız hatta geçmek için bi avea şubesine gittim benden beş milyon aldılar.Yaptıkları masraf ise bir sayfa form ve bir adet nüfus cüzdanı fotokopisini istanbula fax çekmekti.Zaten sinir oldum 5 milyona bide şerefsizler 1 haftadır daha hala göndermemişler.bilen var mı ne kadar 1 sayfa fax ücreti yani ne ye göre ücretlendiriyorlar onu da bimiyom aslında?
Bu arada şube adını da vereyim de insanlar gitmemesi gereken yerleri bilsinler
ESKİŞEHİR SARAR TİCARET Hani şu köprübaşı işbankasının karşısında var ya hatta tam yanında bi de turkcell mi ne var onur işkembenin sırasında
fax ücreti normal telefon ücreti gibi... Sonuçta telefon hattından bağlanıyorsun... Telefon üstünden sesle iletişim kuruyorsun. Faxın gönderilmesi kç dk sürdüyse ona göre tarifeyle hesap yap.
quote:
Orjinalden alıntı: tehlike
fax ücreti normal telefon ücreti gibi... Sonuçta telefon hattından bağlanıyorsun... Telefon üstünden sesle iletişim kuruyorsun. Faxın gönderilmesi kç dk sürdüyse ona göre tarifeyle hesap yap.
ya hayatımda hiç fax göndermedim bilmiyorum onun için kaç dakka falan sürer işte 1 a4 kağıt vardı bide arkalı önlü bi nüfus cüzdanı fotokopisi vardı
5 milyon tutmayacağı kesin:)
quote:
Orjinalden alıntı: tehlike
5 milyon tutmayacağı kesin:)
orsaı muhakka muazzam bi kazık yedim ama kazığın boyunu bilmiyorum şimdi onu merak ediyorum.Ya aslında bu kadar büyütmezdim 3-4 milyon parayı ama insanları enayi yerine koyuyolar ona sinir oldum bde göndermemişler üstüne üstlük