Diğer Misimoviç konusunda da bahsettiğim gibi bu ihtimal göz önüne alınmıştır tahminlerimce...
quote:
Elenme ihtimalini göz önüne alıp açıklamıyor olabilirler.Oldu da elendik,direk siteye Misimoviç Galatasaray'da diye resmi koyucaklar ve tepkiler neredeyse 0'a inicek.Takımın kötü halini göz önünde bulundurup bu şekilde birşey düşünmüş olabilirler.Elenirsek tepkiyi azaltmak,turu geçersek de hediye manasına getiriyorlar bence.
yemişim öyle hediyeyi kimse kusura bakmasında bu saatten sonra gelecek transferin.....
Misimovic bu takıma niye gelsin ki artık
Ne yapacaz ? Türkiye kupasını mı alacaz ? Yada Ligi mi ?
Nedir hedef ? saçma sapan bi takıma elen sonra gel transfer yap
Ayrıca niye gelsin ki Misimovic? Avrupa'da oynayamıyacak bişey yapamıyacak. Zaten klüp batıyor kimse gelmez.
Alsınlar misimoviçlerinide, resmi sitelerinide ne yaparlarsa yapsınlar. İsterse MEssiyi getirsinler bu yıl ne birtane Gs maçına giderim, ne forma alırım ne de Gs yi hatırlatacak bir çöp alırım. Bu forumdaki en iyimser üyeydim beni bile delirttiler.
Transferinde değilim zaten.Bu gerizekalı Adnanlar örtbas etmek için bu yola başvurucaklar adım gibi eminim.
gelmesin istemiyorum misimoviç falan gelse ne olcak herşey bitmiş lanet olsun böyle takıma
Koskoca Galatasaray kulübü Avrupa'dan daha ön elemelerde elenmenin acısını bir Misimovic transferi ile yok etmez.
Bu saattten sonra misimoviçi biryerimize mi sokucaz.
alsınlar bi taraflarına soksunlar bu saatten sonra
Takım ağustostasta ayvrupadan elenebiliyorsa isterse iki tane dünya yıldızı alsınlar ben artık o takımı niye takip edeyim.
allah belasını versin sitenin
Galatasaray'ın amacı Türk olmayan takımları yenmektir, kendi anasının liginde sidik yarıştırmak değil.
10 sene önce bu takımın Dünya'da kazanamıyacağı maç yoktu, şimdi vasat köy takımlarına elenmiyor. Bunun hiçbir açıklaması olamaz. Bu saatten sonra tepkileri tek azaltacak şey başta Adnan Polat olmak üzere bu rezilliğin tüm sorumlularının istifasını vermesidir.
Elim kırılsaydıda oy vermeseydim bunlara. Allah cezasını versin.
İsterse Messi'yi getirsin Adnan denen futboldan çakmayan yönetici bu taraftarın elinden kurtulamaz.
Bu takıma gelecek adamın bazı tahtaları eksik olması lazım.Beni çağırsalar gel Onur istediğin mevkide oyna deseler gitmem arkadaş böyle takım mı olur , olmayan futbol kariyerim eksilere düşer yok olur çöp olur
isterse messi'yi getirsinler artık boş koskoca galatasaray uefa'ya gidemiyorsa ne yapıyım ben trasferi
misi gelmez zaten bu saatten sonra. adam ne yapsın uefada oynamayan takımı. lan biz bu haldeyiz milan baros falan ne düşünüyodur acaba. sen 90 dk bi tarafını yırt oyna adamlar gelsin 1dk içinde atsın golü. adam kahreder valla.. bu takımı 2 transfer kurtarır diyordum ama artık fikrim değişti bu maçtan sonra. neill hariç bütün defansın ve ayhan barış sarp üçlüsünün kökten değişmesi gerekiyo
Geçen sene Stea Bükreşe karşı sadece Nondayla çıkmıştık.
Elendikten sonra Milan Baros gelmişti yine aynı yönetim göz boyamasıyla..
Yine aynı senaryo geliyor.Ama bu sefer yemezler...Kim gelirse gelsin artık kurtaramazlar kendilerini.Rijkaard'a atıcaklar şimdi suçu.Evet onda da suç var.Ama Adnanlarınkinden fazla değil.
Şimdi aldıkları alacakları bütün oyuncuları alsınlar bir taraflarına SOKSUNLAR!!!!!!!!