Şimdi Ara

1 plaka 2 araçta olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
19.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bi ihtimal var mı arkadaşlar? Böyle bir şey gördüm. Daha doğrusu bir plakayı bir arkadaşım bir arabada, başka bir arkadaşım başka bir arabada görmüş.
    Trafik sorgulamadan baktığımızda plaka birinde görünüyor. Arabaların biri BMW biri Mercedes. Plaka resmiyette BMW'de görünüyor. Ama Mercedes'te de takılı oluyor bazen.
    Böyle bi şeyin ihtimali var mı?

Not:Araçların ve plakanın sahibi buranın en zenginlerinden.

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Plaka 2 Araçta Olabilir mi?

{aynı plakadan 2 tane olur mu}

Hayır, trafik yönetmeliklerine göre aynı plaka iki araçta bulunamaz. Tek bir araç, tek bir plakayla tescil edilmelidir.

{aynı plaka araç olur mu}

Hayır, her araç, onu benzersiz bir şekilde tanımlayan kendi özel plakasına sahip olmalıdır.

{ikiz plaka nedir}

İkiz plaka, iki aracın benzer veya özdeş plakalara sahip olması durumudur. Bu, tesadüfen veya kasıtlı olarak yapılabilir.

{ikiz plaka nasıl anlaşılır}

İkiz plakalar genellikle aşağıdaki belirtilerle anlaşılabilir:

• Plakalar birbirine çok benzer veya özdeş numaralar ve harfler içerir.
    • Araçlar aynı marka ve modele sahiptir.
    • Araçlar aynı zamanda aynı yerde tescil edilmiştir.

Yasadışı İkiz Plakalar

Kasıtlı olarak ikiz plakalar kullanmak yasa dışıdır ve ciddi sonuçları olabilir. Bu, iki aracın eş zamanlı olarak kullanılmasına izin vererek hız limitlerini aşma, kaçakçılık veya diğer suçları işleme gibi yasadışı faaliyetleri kolaylaştırabilir.

Bu nedenle, benzer veya özdeş plakalara sahip araçlar tespit edilirse yetkililer ek inceleme yapabilir ve yasal işlem başlatabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yasal değildir muhtemelen. Bilgim yok gerçi.
  • Değil, şikayet et.Arabaları alsın götürsünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Yasal değildir muhtemelen. Bilgim yok gerçi.
    korsan taksiler öyle oluyor genelde
  • quote:

Çok yanlış hareket karakterine yakıştıramadım adamın
  • quote:

Çok basit, vergiden kaçırmak için yaparlar.

Gerçi ikisinin farklı araba olması biraz değişik bir durum. Aslında iki arabada aynı olsa ozaman hiç anlaşışmaz ama biri bmw biri mercedes polis sorgulatsa çevirmede ayvayı yer adam. Gerçi bmw ve mercedesi hangi polis durdacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapsLocking

Değil, şikayet et.Arabaları alsın götürsünler.

Bana bi faydası olur mu? Arabalardan birini 1 haftalığına verirler mi?

Biri 2003 model BMW 7,45i. Biri 2005 ya da daha üstü Mercedes S350

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Çok basit, vergiden kaçırmak için yaparlar.

Gerçi ikisinin farklı araba olması biraz değişik bir durum. Aslında iki arabada aynı olsa ozaman hiç anlaşışmaz ama biri bmw biri mercedes polis sorgulatsa çevirmede ayvayı yer adam. Gerçi bmw ve mercedesi hangi polis durdacak

Ki arabalar yazdığım arabalar yani. Boru değil.

BMW'yi ben görmedim. Ama fotoğrafları var. Mercedes'i ise geçenlerde gördüm. Mesafe uzaktı aramda. İlk 2 rakamı orta harfleri net gördüm ama son 2 rakamı tam seçememiştim. Onu da arkadaşım görmüş geçen. Araba aynı araba. Mercedes S350.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 6 Ekim 2009; 18:38:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araçların bakıcısı, plakanın altındaki tozu temizlerken muhtemelen araçların plakasını birbirine karıştırmıştır.
    plakaların takılacağı araçları birbirine karıştırması da beklenebilirdi. ama biri bmw biri mercedes ise
    belki de leğende yıkanırken plakaları karıştırdı. kim bilebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

araçların bakıcısı, plakanın altındaki tozu temizlerken muhtemelen araçların plakasını birbirine karıştırmıştır.
    plakaların takılacağı araçları birbirine karıştırması da beklenebilirdi. ama biri bmw biri mercedes ise

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

araçların bakıcısı, plakanın altındaki tozu temizlerken muhtemelen araçların plakasını birbirine karıştırmıştır.

Alıntıları Göster
    Yasal olarak mümkün değil. Fakat arabanın şase numarasına ulaşılmasını gerektirecek kadar büyük kaza yapmadığı ve diğer araçla aynı mıntıkada gezmediği sürece kimse farkedemez. İstanbulda taksiciler çok kullanır bu numarayı. iki taksiye tek plakayı çakar biri avrupa yakasında diğeri anadolu yakasında dolanır. ikiside köprüyü kırk yılda bir geçeceği için bir sorun teşkil etmez. ama olaki büyük bir kazaya bulaşır ve şase numarasına ulaşması gerekirse o zaman bayraklar suya iner

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Yasal olarak mümkün değil. Fakat arabanın şase numarasına ulaşılmasını gerektirecek kadar büyük kaza yapmadığı ve diğer araçla aynı mıntıkada gezmediği sürece kimse farkedemez. İstanbulda taksiciler çok kullanır bu numarayı. iki taksiye tek plakayı çakar biri avrupa yakasında diğeri anadolu yakasında dolanır. ikiside köprüyü kırk yılda bir geçeceği için bir sorun teşkil etmez. ama olaki büyük bir kazaya bulaşır ve şase numarasına ulaşması gerekirse o zaman bayraklar suya iner

Nasıl bi yaptırım uygulanır mesela?
  • quote:

quote:

Nasıl bi yaptırım uygulanır mesela?

köpürüde çıplak koştururlar

• quote:

Aynen hatta bır arabanın plakası 2008 megan II plaka 34 XXX 123 olsun,

Aynı Renk Aynı Model Araba Calıp Aynı Plakayı Taktıklarını bılırım,

Trafıkten Plaka aratırsanda orjınal plakadakıyle aynısını caldıklarından bır problem olmaz.

Ama Sase Numarasına bakarlarsa Sakata gelırler.

• quote:

quote:

Önce arabaları bulup fotoğraflarını çekiyorsun.Sonra adamı bulup arabanın anahtarını istiyorsun.Vermezse koşa koşa polise

• quote:

quote:

quote:

Önce arabaları bulup fotoğraflarını çekiyorsun.Sonra adamı bulup arabanın anahtarını istiyorsun.Vermezse koşa koşa polise

Adamı buluruz sorun değil de. Hiç o işe yanaşmaz sanmıyorum. Dedim ya buranın en zenginlerinden. Sağlam adam yani. Gerçi asıl büyük patron kafa adammış. Babam ve dedem tanışıyorlar da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adamı buluruz sorun değil de. Hiç o işe yanaşmaz sanmıyorum. Dedim ya buranın en zenginlerinden. Sağlam adam yani. Gerçi asıl büyük patron kafa adammış. Babam ve dedem tanışıyorlar da.

Alıntıları Göster
    Mafya

• quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

Mafya

Değil yahu. Alakası yok. Gerçek manada iş adamı sahibi.
  • ozaman adamdan sus payı al nasıl olsa zengin şantaj yap biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

ozaman adamdan sus payı al nasıl olsa zengin şantaj yap biraz

Ama şu da var. Adam böyle bi şeyden korkacak olsaydı burada nadir bulunan iki arabaya takmazdı plakaları. 7,45 bi kaç tane. S350 de öyle keza.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

ozaman adamdan sus payı al nasıl olsa zengin şantaj yap biraz

Ama şu da var. Adam böyle bi şeyden korkacak olsaydı burada nadir bulunan iki arabaya takmazdı plakaları. 7,45 bi kaç tane. S350 de öyle keza.

Alıntıları Göster
    Ben gördüydüm yurt dışında 3 tane mercedes aynı plaka arka arkaya gidiyolardı işte her neyse sonra FBI felan geldiydi boyle helikopterden destekde verdiler aldılar arabaları içindende 3 hatun cıkmıstı

Şaka bi yana bu olay gerçek ama bildiğiniz polis çevirmişti hatunları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.