Şimdi Ara

1 orj. oyun ile 2 kişi oynayabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 12 orjinal aldım 6 - 7 ay önce şimdi oyunu arkadaşıma yüklemek istiyorum. Ben cd keyi kullandım şimdi arkadaşıma aynı cd key ile yükleyebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş şimdi aynı key ile yükliyebilirmiyim diye sormuş . Şöyle diyelim. Girdiğiniz key origine artık kaydolmuştur. Kesinlikle birdaha o keyi giremezseniz . Kabul etmez origin. Origin hesap bilgilerinizi arkadaşınıza verir oda giriş yaparsa.Herhangi bir Fifa 12 dvd'si ile kurup girebilir.
    -If you say music can't say anything without MUSE.
  • Yok öyle bi dünya

• quote:

Orijinalden alıntı: ymetin

paranla rezil olmak böyle bişey olsa gerek

eyorlamam bu kadar.
    İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7800X3D Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING Monitör: ASUS ROG Strix XG259QN 380 Hz Monitor Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 32 GB Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW (ORIGIN ID: AltrnOgluTARKAN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

eyorlamam bu kadar.

sencede orjinal aldığın ürünün fiyat hariç en azından korsanının sağladığı tüm avantajları sağlaması gerekmez mi kullanıcısına ?

quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

eyorlamam bu kadar.

sencede orjinal aldığın ürünün fiyat hariç en azından korsanının sağladığı tüm avantajları sağlaması gerekmez mi kullanıcısına ?

aha işte. İşteee aradığım cevap buydu . bin yıllık gizemi buldu arkadaş . İŞTE BU.
    İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7800X3D Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING Monitör: ASUS ROG Strix XG259QN 380 Hz Monitor Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 32 GB Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW (ORIGIN ID: AltrnOgluTARKAN)
  • dalga mı geçiyosun ciddi misin anlamadım ama kafanın içinde olan ve senin yıllardır süs olduğunu düşündüğün beynini kullanıp "AHA HAH HUH" gibi hayvani tepkilerden ziyade akılcı bişeyler yazarsan anlaşırız yeğenim. Koçum benm yine "AHA ISTE MUP GUP" yazma onu ahırdaki arkadaşlarınla konuşurken kullancaksn :)

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.