Şimdi Ara

1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
16.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1001'in yerine klasik gelmiş sanırımda oda hd değil.Çok eski filmleri hd kalitesinde izlemek muazzamdı.Bununla ilgili bir çalışma olacak mı arkadaşlar?
  • modüllü kullanan arkadaşlar moviesmart premiumlar dizismart premiumlar bende yok hangi kanalların yerine geldiler..ya da hangi frekanstalar bilgisi olan varmı
  • Arkadaşlar ben eylül ayında 24 ay taahhütlü maxi paket üyesi olmuştum. Ertesi ay sinema tv kanallarını izlemek için 10tl fark ile mega pakete yükselttik. Şimdi görülüyor ki maxi paket süper paket olarak değişmiş ve tüm sinema kanalları açık. Bu durumda ben sadece erotik kanallar ve kullanmayı düşünmediğim blu için her ay extra 10tl ödeyeceğim. Şimdi ben müşteri hizmetlerini arasam taahhüt vermiş olduğum eski adı maxi yeni adı süper pakete dönebilirmiyim? Sonuçta ben mega paket için herhangi bi taahhüt vermedim.
  • Evet biraz önce paketler yine güncellenmiş. Spor ve Süper Pakette de Ntvspor Smart kanalı mevcut. :)

Bu durumda SporXtra ek paketi de mantıksız bir hal aldı, sanırım bu extra paket tamamen kaldırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray5006 -- 2 Ocak 2014; 18:31:25 >
  • Filmler iyi hos ama altyazilar sikinti
    Bazen cikmiyor bile kqnali degistirmem gerekiyor cikmasi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray5006

Evet biraz önce paketler yine güncellenmiş. Spor ve Süper Pakette de Ntvspor Smart kanalı mevcut. :)

Bu durumda SporXtra ek paketi de mantıksız bir hal aldı, sanırım bu extra paket tamamen kaldırılır.

Sizin online işlemlerde paket bilgisi güncellenmiş mi? Benim hala eski paket görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Sizin online işlemlerde paket bilgisi güncellenmiş mi? Benim hala eski paket görünüyor.

Güncelenmemiş, halen Maxi + SporXtra HD yazıyor...
  • Dsmart'a gectik, Dsmart sacmaladi. 2 kanal ekleyip bi dunya kanal cikarttilar. Spor paketinde smart spor kanallari yok sitesinde yoksa ben mi goredim? Sacma sapan paketler oldu.

• Teknik sıkıntı vardır hocam
    Düzeltilir birazdan

• Cikmayqn kaybolan kanallari geri yuklemek icin ne yapiyoruz ?

• Pis@gor kullanıcısına yanıt
    @Pis@gor ben de güncel. Maxi hd, süper hd'ye dönmüş online işlemler hesabımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mostwanted2607

Arkadaşlar ben eylül ayında 24 ay taahhütlü maxi paket üyesi olmuştum. Ertesi ay sinema tv kanallarını izlemek için 10tl fark ile mega pakete yükselttik. Şimdi görülüyor ki maxi paket süper paket olarak değişmiş ve tüm sinema kanalları açık. Bu durumda ben sadece erotik kanallar ve kullanmayı düşünmediğim blu için her ay extra 10tl ödeyeceğim. Şimdi ben müşteri hizmetlerini arasam taahhüt vermiş olduğum eski adı maxi yeni adı süper pakete dönebilirmiyim? Sonuçta ben mega paket için herhangi bi taahhüt vermedim.

Maxi paketten taahhüt verdiysen maxiye dönebilirsin tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

modüllü kullanan arkadaşlar moviesmart premiumlar dizismart premiumlar bende yok hangi kanalların yerine geldiler..ya da hangi frekanstalar bilgisi olan varmı

uydudan kanal taratma yapın yeni kanallar ekleniyor
  • 55. Kanal kalktı mı yaa

• Arkadaşlar eski mega paket üyeleri şu anda hangi paketi kullanıyor?Bende önceden erotik ve sinema tv kanalları açıktı.Şu anda ntv spor smart dahil bütün kanallar açık.Ocak ayı sonunda eski mega paket üyeleri ntv spor smart ve yeni eklenen kanallar için ek ücret mı ödeyecek?

• daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Hayır tüm kanalları izleyebilirsiniz

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Tarama yaparsınız düzelir

• mostwanted2607 M kullanıcısına yanıt
    Taahhüt vermemişseniz sıkıntı yok derdim ama bazen d-smart cakallik yapıyor
    Mesela sen maxi paketle başladın d-smart izlemeye
    Daha sonra Mega ya geçtin
    D smart seni en başından beri megaymis gibi gösteriyor
    Sen ara konuş itiraz ederlerse eski ödeme kayıtlarını göster ben taahüt vermedim falan de ortak yolu bulursun ısrarcı olursan

• Hangi secenek ile tarama yapilmakta

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Menu
    Ayarlar
    Kullanıcı Ayarları
    Kanal Ekle/Düzenle/Kaldır
    Yeşil tus tum uyduyu tarar
    Mavi tus üzerinde bulunduğun frekansı tarar

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.